Без зброї

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 31 бер 2014.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Парламент вирішив роззброїти всі незаконні збройні формування в Україні

Читати публікацію повністю на www.lvivport.com

2. avatarwin

хай спочатку заберуть зброю у судів і прокурорів , яка їм нідочого, а пізніше і я здам

• Подобається Подобається x 1
  3. Lutra

Lutra Well-Known Member

Нема дурних. Я навпаки купити хочу. Зараз такий час, що рушниця зайвою не буде.

• Подобається Подобається x 2
  4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ніхто зброї здавати не збирається і потреби в тому нема. Навпаки потрібно продавати її кожній повнолітній психічно здоровій людині, щоб в разі нападу москальської нечисті постріли лунали з кожної оселі, з кожного вікна... .

• Подобається Подобається x 4
  5. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

+++++++++++++
    Вооруженное общество — это общество взаимной вежливости. Манеры общения всегда становятся вежливым, когда каждый должен отвечать за свои поступки собственной жизнью.
    Роберт Хайнлайн

• Подобається Подобається x 3
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Саме так розповідав українець (колишній програміст з авіазаводу Антонова), який через потяг до екстріму працював на початку 90-х єгерем на Алтаї:
    - Ви тут (у Києві) якісь дурні: тебе зачепили, ти покликав двох, розібралися.
    Ті покликади п"ятьох, розібралися. А в нас - ти знаєш, що я маю рушницю і я знаю, що ти маєш рушницю, а навкруги - тайга. І всі такі ввічливі...

• Подобається Подобається x 3
  7. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

+++!
    У "краях", про які дебілізор ніц не каже (Нягань, Братськ, Барабаш, Усть-Камчатськ - шо пригадалося...) ВСІ з фузіями, навіть у кнайпах бачив - СЮР!! Бо ж питання життя. Але то далеко... А от при концентрації люда шось влада "жим-жим"...

• Подобається Подобається x 1
  8. morze

morze Well-Known Member

На Сібірі -зброя знаходить людину!

а де твій аватар? :)