Андрій Садовий

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем demetris, 27 лют 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30,2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24,9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37,6%
  4. З ким?

7,4%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є ж слухи, що Самопоміч обстоює інтереси і голосує за закони, вигідні Коломойші.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Голосувати не буду, бо не мешкаю у Львові.
    Але дуже неприємно, що і Садовий...:sad:

Завидки брали - от же якого мера люди мають (а у нас меркернес ) - дуже приємне враження справляв Садовий.

Не думали - а може слухи, що не відповідають дійсності, розповсюджують зацікавлені в цьому люди?
    Сто квартир для міста виторгував - ну і добре?
    Може я добре помиляюсь, але дійсно сумно.

Самопомічь тут, бачу, недобрим словом згадують. А мені Березюк дуже подобається. Він на голову вищій усіх тих бариг в парламенті.
    Ляшко:facepalm:Тимошенко:facepalm:Гринів:facepalm:Бурбак з 22 авто...Це без бувших ригов.
    Не раз, слухаючи Березюка, думала, що от йому бути б президентом.

4. Lanktocha

Березюк - кваліфікований лікар-психотерапевт, був і радіоведучим на Радіо-люкс. Його взяв Садовий у свою команду, не відкидаю, що для реклами, більшість інших депутатів Самонемічі - був із ними не один скандал та викрита не одна брехня, хоча би Семенченко.
    Ну і у чому такий професіоналізм мера? Проведення видуманих свят ( на якиї відмивають гроші ), у місті в неналежному стані транспорт, безпека, торгівля...

• Подобається Подобається x 1
  5. Silver bullet

Коли з Києва не дуже фінансували, то небагато зробиш. Історичних об'єктів у Львові - море.
    Тут казали, що якийсь львівський вищий заклад обшарпаний стоїть - ганьба Садовому. Хочу сказати, що виші ремонтують (наразі в нас так) рембудгрупи самого закладу (або беруть підрядника) за кошти, що випросять з Києва.
    Щоб нам щось місто давало на ремонти??
    А от децентралізація повинна вирішити проблеми транспорту та ремонтів.
    Не треба буде по міністерствах таскати сумки, щоб чогось трохи відслюнявили.

6. Lanktocha

Це із серії, щось хороше - моя зслуга ( хоч у ній може бути десята роль ), погане - це не я.
    Для чого мер, який нічого не може поремонтувати, нічого організувати та ні від кого добитись фінансування?

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Відкрили вулицю імені мера :)

У Львові з'явилася вулиця європейського зразка

8. Silver bullet

А ви кажете нічого мер не робить) Хуч би назвав таку вулицю вулицею "Садового", аби була.

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А Садовий не хоче сміттєзвалище назвати своїм іменем?
    Ну дістало, чесно читати, що то там то там вивалили львівське сміття.

• Подобається Подобається x 1
  10. ІгорМ

Та це ж прийдеться всі смітярки країни назвати в честь Садового :scratch_one-s_head:
    Лєнін нєрвно куріт :)

11. ІгорМ

Садовий розповів, звідки беруться гроші на подорожі львівського сміття Україною

12. Lanktocha

Не відкидаю, що від діючої влади Садовому та його Самопомочі може бути поставлений ультиматум перед парламенськими чи президенськими виборами, скільки дерибанив Садовий, може бути відкрита не одна кримінальна справа.

13. ІгорМ

То ви кажете, що нинішня влада не порядна і вона може зайнятися шантажем? о_О

14. Lanktocha

Як колись ПРдуни посадили Луценка і Тимошенко, були вони сильно порядніші, просто усунули неугодних конкурентів.

15. ІгорМ

Ви стверджуєте, що діюча влада може використовувати ті ж технології в протистоянні з опозицією, що і ПРдуни?

16. Lanktocha

А чим вони сильно відрізняються?
    Та і будьмо відверті, Садового є за що взяти за горло. Його візити ( можна знайти фото і відео ) на шабаші до Яника і Азарова, посторонні люди там не бувають.

17. ІгорМ

Порошенко той взагалі в числі засновників ПР і був міністром в уряді Азарова :)

А чому Садового теперішня влада не бере за горло?

18. Lanktocha

Я не фанат Порошенка і за нього не голосував.

Захоче Самопоміч більше повноважень, або висуне Садовий свою кандидатуру у президенти - тут і можуть виплести компромати.

19. ІгорМ

Вважаєте, що Садовий може зазіхнути на булаву?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й електорат у нас.... доганяє на третій рік піарства....

а де твій аватар? :)