Я так розумію, що поступальний рух України залежить не від кількості зрадників, це у нас constans), а від чисто емоційної величини, яку характеризує кількість децибел при вигукуванні кричалок типу "Разомнасбагато" чи "Хтонескачетоймаскаль". Бо інакше би, за два захОди, зменшили би кількість зрадників, аби менше скакати і тихіше кричати... Нє?
Мене тоже не цікавить бізнес Порошенка. Мене цікавить, як президент України зміг збільшити свої статки на 100 млн доларів в той час, як кількість людей, що живуть за межею бідності, збільшилася в 2 рази?
Конституція України каже: @Мих, чи воно не виглядає, що наш президент плює на Конституцію, на закони і на народ України?
А я впевнений, що Порошенко веде себе ще гірше, ніж Янукович. От коли Порошенко втратить булаву - тоді ми багато цікавого взнаємо
Залежить від того, як ставити приорітети. Якщо говорити про збагачення Януковича-президента і Порошенка-президента, то перший - за рахунок віджимання бізнесу - традиційно, як то робилося на Донбасі. Ну якщо ви вважаєте, що збагачення за рахунок вирбництва цукерок - це гірше, то нема но то ради. якщо взнаємо, то це буде говорити, що дійсно насолив олігархам, якщо не взнаємо, то його система таки з'їла.
За Януковича голосував той електорат, котрий хотів президентом проросійського пахана і він його одержав. За Порошенка голосували ті, хто хотів проєвропейського чесного і відкритого президента. А одержали брехуна і махінатора.
Чув думки, що одним із кращих мерів був Куйбіда, хоч і мінусів у його роботі було немало, але ремонти, які робили при ньому, зокрема трамвайні колії, ще тримаються по сьогоднішній день, деякі ремонти тепер - положили восени асфальт, весною зі снігом він зійшов.
Та не зовсім так. За Януковича проголосувало більшість. Янукович не оправдав довіря більшості? Я думаю, Янукович перевиконав план, щоб бути проросійським паханом. Де поділася та більшість через пару років? Де ??? Бідолаха втік.... Що стосується Порошенка, вважаю. Попри все: - на час виборів кращої кандидатури не було. - на сьогодні кращої кандидатури нема.(вона є, безумовно, але у неї нема шансів) - країна за всі останні роки відродила армію. - країна вперше за всю історію має величезну військову, моральну, матеріальну, економічну підтримку. -країна вперше має правильний вектор розвитку - на Захід - країна навчилася захищати себе від ворога. А скоро ми побачимо економічний ріст. Зачатки вже видно. Оце є головне, Ігоре, а не поліціянт машину побив, Рошен в прибутку і т.д. Оце є головне, Ігоре.
Бла-бла, ви вже шпарите чисто кацапською риторикою Ну і то, що за рік кількість людей, що живуть за межею бідності, в Україні збільшилася рівно в 2 рази - це прикре непорозуміння і проблема цих людей, шо нє? З одним погоджуюся - - на час виборів кращої кандидатури не було. Хочеться вірити, що на наступні вибори американці підготують кращу кандидатуру
а далі кацапська риторика: Хунта, нє? Все це слова нашого сусіда. От дивіться. Ви говорите "бідося". А Фуджикура не може набрати на роботу працівників. Чому? Тому що бідося не хоче працювати. Мій знайомий шукає робітників. Зарплата 8 000 і більше. Сусід у мене пішов будівельником - всеробочим. 300 грн/день. Вистарчило на тиждень: нафік мені так вкалувати - його слова. Кожен третій у мене заявляє: нехочу працювати офіційно, бо не буде субсидії. Ось така у нас бідося. А спробуйте знайти працівника на Яворівщині. Там всі торгують сигарети/горівка/Польща. Вони не є підприємці, нічого не платять у пенсійний фонд, хатИ будують на повний ріст, а прийде пенсія - мінімалка гарантована ітак. За чий рахунок?
Я б хотів, щоб американці то зробили. І тут неважливо кого вони захочуть. Інакше запропонують олігархи. або москалі. Більше нікому пропонувати.
А вони поставлять То не я кажу "бідося", то українська статистика каже Ви бачите хлопа, який торгує сигарети/горівка/Польща і завдяки тому виживає. Але ви стидаєтеся подивитися на вищих урядовців, котрі тримають в тіні спиртові заводи, фармакологічні і тютюнові фабрики і котрі не платять ніяких податків, а кошти виводять в офшор.
там в статистиці сидять бідосі, які за ЛЕВЕ напишуть статистику яку вам тре. він не просто виживає, повірте. Він нормально живе і не платить податки.