Тому що хірург і завідувач хірургічного відділення працює в державній лікарні, одержує заробітню платню від платників податків. І крім того він ще бере хабарі в кишеню. Зволоч він, шо нє?
Цікаво, якби до прикладу, вам прийшлося б лягти на операційний стіл, ви б теж надіялись на його зарплату, меншу 200 баксів, чи все таки більше на клятву Гіпократа?
А при чому тут його зарплата? Хіба це дозволяє брати хабарі? Йому мало 200 баксів? Хай їде в Італію А вони привикли брати і країв не бачать. зі @Мих, дивна у вас позиція - за хабар хірурга виправдовуєте, а мера за відкат ганчуєте . Мер тоже старається, шо нє?
Зволоч! Але не хабарник. Цілком вірно. Якщо він бере гроші чи якісь матеріальні цінності за те, що робить свою роботу, як лікар, то це можна трактувати (юридично), як отримання неправомірної вигоди (є, вроді, така стаття, за що навіть позбавлення волі не передбачено). Але, хабарем то не є ваабчє. А от, коли він бере гроші чи якісь матеріальні цінності за те, що виписує якусь довідку, чи лікарняний чи щось таке (і тут вже не важливо, чи він зав відділенням чи просто лікар) в цьому випадку маємо хабар в чистому вигляді.
І поїде, а ви будете плакати чому у нас така фігова медицина. Шо нє? Розумієте, коли в голови сільради знаходять в кабінеті 5 000 000 грн., то це дійсно зло. А зарплата людині, яка часто рятує життя іншому не шкода й подякувати. Я б мовчав, якби він мав з/п хоча би 25 000 грн.
Можна, але хворі від того не виграють. Добре, як поставлять не гіршого, але часто такі речі робляться за для якогось кар'єриста.
А чим гірший від хірурга мер, який піклується про місто і робить все, щоб воно було чисте і охайне? Ви хочете сказати, що ставленик Луценко і іже з ним із якоюсь метою котять бочку на хірурга?
Я хочу сказати, що мені пофік політика і пофік до якої партії належить хірург, я просто говорю свою думку по конкретній ситуації. Якщо ви про Садіка, то ви просто не в темі.
Особливо мене тішить, що садовий дозволив забудовувати територіі на яких були колись фабрики та заводи.І тепер люди на якісь більш менш серьйозні виробництва мають добиратись в кращому разі в Рясне ,а в гіршому в Пустомити чи Куликів.А писати про нього я не збираюся ,щоб мені потім не тикали "нотіріально завіреним скріншотом" в певних компетентних органах.Хіба з нового аккаунта та через анонімізатор.Не даром його назвали долею.
Перший заступник міського голови Львова Віктор Пушкарьов уже отримав 266 тис грн заплати. Арап Садового особливо добре працює тільки влітку =========================================== От які зарплати собі поробили "слуги народу" в країні де хаос і війна......