Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для того, щоб відповісти на ваше запитання, потрібно знати механізм цих справ. Але в будь-якому разі, Толя не був прапорщиком, а міністром і вся військова техніка - чисто його госпдарка. Без його згоди ніякої продажі не могло б відбуватися.

• Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фігню пишите. Або навмисне, або просто не доганяєте.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сам, за 5 хвилин після того, як Ігорко попросив.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чув, але от зараз ви не розумієте про що пишите.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, ви зовсім не в темі, а надуваєте щоки :)
    Якщо хочете, то вникніть в питання, і будете приємно здивовані - наш барига вже тоді стриг доляри ;)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Який художній свист! Ми говоримо про Гриценка і його діяльність, а тут скік і вже про балєт. Некрасіво так.

7. ІгорМ

От я і кажу, що Гриценко до продажі озброєнь відношення має не більше, ніж ми з вами ;)
    Там весь час крутився секретар РНБО ;)

8. prius

prius Well-Known Member

Невже однотуровий?

9. tea man

tea man 茶人

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Смієтеся?

11. ІгорМ

Нє ;)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хай Толя не свистить.

Міністр економіки не може продавати військову техніку. Це взагалі смішно. А ще смішніше, коли Толя говорить, що військова техніка продавалася без відома міністра оборони.

tea man, ви вірите в те, що пишите?

Як цивільний чиновник може пхатися у військове відомство і щось там продавати? Ви подумайте.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви служили в армії?

Начальник РНБО не має у своєму відомстві/розпоряджені військової техніки. НЕМАЄ. Поясніть, як можна продавати ТЕ, чого немає?

Жоден командир частини не підпорядкується у питанні віддачі техніки, якщо це не його командир.

14. tea man

tea man 茶人

Миху, я 5 хвилин тому дав посилання на інтерв'ю Гриценка. Ви його навіть не читали, але поставили смайлик. З Вами все зрозуміло. :facepalm:Мені більше не цікаво з Вами спілкуватися. Ви заслужено очолите мій список "В ігнорі".

• Подобається Подобається x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой, не гнівайтеся. Я не згоден з вашою думкою, але поважаю особисто вас. Чого ми маємо сваритися? В кінцеврму результаті і ви і я хочемо одного - процвітаючу Україну. Правда, розуміння шляху до того у нас різні.

• Подобається Подобається x 1
  16. ІгорМ

@Мих, я вже вам казав - вчіть матчасть ;)

Скажу спеціально для вас:
    МО не торгує зброєю.
    Є така фірма Державна компанія «Укрспецекспорт» — українська державна компанія, яка має монопольне право здійснювати експорт та імпорт продукції, послуг військового і подвійного призначення.

А тепер, якщо хочете, то САМІ вникайте в питання, не хочете - балабольте дальше, а мені вже надоїло ;)

• Смішно Смішно x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

конгеніально) отак просто: згоди не дам. Піду застрелюся.

Останнє редагування: 24 бер 2017
    • Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вже не РНБО? Як швидко у вас пройшла метаноя.:)))
    Ви чули де дзвін, але...

Укрспецекспорт торгує військовою технікою, зброєю, яка вийшла з військових заводів.
    Це перше.

Друге, Без відома міністра оборони, без його підпису, не може продатися жодна бойова одиниця. Крапка.

19. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

та чого там... тільки потім пожежа обов'язково повинна статися :pardon:

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну це вже... від природи не втікти..

а де твій аватар? :)