Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління тааа... хоч форум львівський але він явно не у львові. Але я теж не вірю що провайдер скаже правду ))
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ладно скорість в каналі вже приблизно знаю ... тепер питання до тих хто зараз юзає аірбіт скорість пригає ? (на пакеті 128кб\с скільки реально тримає ?)
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління розповсюдженя практика. на жаль. але не критично. в пайпи можна попасти теоретично, але ймовірність мала - 2007 рік на дворі як ні як....
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ніхто не хоче мати "посереднього" провадера хоча ідеалізувати також не ватро
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Перепрошую, якщо про ЦЕ тут говорили, ще не перчитала все. Але цей провайдер роздавав безкоштовні флешкі з вірусами, бо в них в офисі немає антивірусів (і культури користування Інтернетом). А нові флешки перед подарунком вони перевіряли на власних компах. От така сумна історія. Так що якщо вже берете ту флешку, перед користуванням впевніться, що там немає вірусів.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Привіт всім! Броузаю ось по інету, шукаю нового провайдера, надибав на цю тему. Назва мене ну дуже розсмішила. Зараз я підключений до AIRBITES. Мережі в мене вже кілька тижнів нема. Додзвонитись до них не можу. Приходиться в офіс ходити. Це вже починає бути схожим на паломництво. Кажуть шо поправлять, і ніфіга... В кращому випадку на кілька днів з'явиться. Що ж це за текий "провайдер нового покоління" - послуги ніякі, сервісу ноль? Може хтось порекомендує альтернативу на Сихові. Чув за Скайнет. Кажуть, що вони колишніх абонентів AIRBITES безкоштовно підключають. Хтось має їхні контакти? Також розглядую підключення до Укртелекому через ADSL. Ще є якісь ідеї?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Після тих жахів, що описані в цій гілці - варто мати справу тільки з Укртелекомом (якщо є технічна можливість). Вже рік на їх ADSL лінії. Жодних нарікань. Дуже стабільний нет (звичайно лінія має бути задовільною...)
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ну і причому тут пайпа ? Якщо айрбайтс то лажа і сказати нема що, то про укртелеком... :D :D :D Зверністься до їх суппорту хоч раз )
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління при тому шо шановний afterstep припустив, шо, мандруючи світом, ip пакетики можуть попадати як в вузьки труби так і широки, і я з ним цілком згоден.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління треба підрахувати скількі сабскрайберів пожалілися на відсутність у них сервісу від Ей-Бі
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Альтернатива це Syhiv.net там безлімітка 128\128 коштує тих самих 75 гривень на місяць, підключення коштує дорожче ніж у аірбіту 150 грн. а також така сама фішка як у аірбіті відключитись від них не маєш права !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління вибачаюсь що пропустив рік не можеш від них відключитись
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління дякую за поради Syhiv.net та БІТ/UARNet відпали так як моя вулиця не входить в їх покриття що лишається 1) Укртелеком - піключення 174, unlimited 256/64 - 100 + 12 аренда модема 2) Скайнет - підключення 150, unlimited 256/?? - 95 відповідно варінт №2 дешевший, але чи кращий... хтось до Скайнет підключений?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління до речі, вчора додзвонився на AIRBITES - сказали, що вже все ok, а прийшов вечером додому і ні гугу ...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Народ можете не спішити відключатись від Аербіту ! Я чув що на Сихові повністю міняють магістральку на нову
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління невже ніхто з співробітників того аербіту не замельдується тут? ногами - ніхто не битиме, а користь таки існування того співробітника тут - дало б...