37ма ШКОЛА

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Koza-Dereza, 21 лис 2007.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відповідь: 37ма ШКОЛА

Ну то я так понімам що половина 37 школи щей в 4 музичну ходила?

• Подобається Подобається x 2
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ходила!!!
    На піяніно. 7 років відбамкала. :)
    Вчителька була пані Наталя. Прізвище забула. Дівоча пам"ять. :D:D:D

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пам’ятаю таку пагремуху "уксус" (оцет), але візуально не пригадую....

ще був серед малявок "кастиль", "тумбік" тощо....

пс. я мав випускний 1993, хоча мав би мати -- 1994, бо був наймолодший у класі......

Додано через 1 хвилину
    пс. і не перетворюйте гілку в офтоп!!!
    я не ходив у цю музичну!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

Значить, ти в другій половині. ;)

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тоді ви мусите добре знати мою дуже файну коліжанку з дитинства яка зараз в Філі. Вона випустилась в 1992 році.

Більше не буду [​IMG]

6. duncan

коза-дереза?.. [​IMG]

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Та нi! :) Я в Чiкаго! I я 1998го року випуску ;)

8. duncan

у вас знайоме лице (якщо на фотографіях у цій гілці -- ви)...
    ще п’ять років після школи всіх пам’ятав у лице...
    зараз пам’ять вже не та.... [​IMG]

9. Koza-Dereza

З старшокласникiв я пам'ятаю по кличкам не багатьох. Пам'ятаю був такий хлопець "Бiба" i товариш в нього був високий бiлобрисий пацан.
    "Кастиль" - йой звучить так знайомо але не уявляю обличчя.

Додано через 2 хвилини
    Та я ж :) Якщо ви ходили на шкiльнi концерти, а особливо французькi то може тому лице знайоме, бо я завжди виступала. У мене впринципi теж добра пам'ять на обличчя, бо i ви, пупер, менi знайомим виглядаєте.

10. duncan

біба і "білобрисий пацан" вчилися класом меншим, хоч і є моїми однолітками...
    на концерти не ходив... [​IMG]
    хто ж тоді знав, що тре ходити!..

11. Koza-Dereza

Отак, зараз по трошки всiх переберем :D

12. duncan

без проблем!...
    давайте продовжимо...

вас у школі за спідницю ніхто не смикав?... [​IMG]
    це міг бути я... [​IMG]

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Точно не коза :) Вона моя теска а прізвище в неї страшне таке - дух:D

14. Koza-Dereza

Та напевно не ви, я ж була "малявка"

Додано через 4 хвилини
    Зато ми i однi старшокласники обливались водою з таких пристороїв як пiпетка продiта через резинку щоб стирати олiвець. Така штучка стрiляла досить далеко.
    А ще я не знаю хто але хтось старший на 2 роки за мене (тобто пацани) зняли дверi з чоловiчого туалету i викинули через вiкно те що бiля туалету. Який був хай по школi. Це звичайно було дуже небезпечно, бо тi дверi могли когось прибити. Директор грозився викликати детектива i мiлiцiю, але так нiхто не признався. З того часу дверей в чол. туалетi не було. А ще хтось там спалив жовтий смiтник що французи привезли нам як гуманiтарку. Кароче, хлопцi мали якусь гризоту з туалетом, бо тому туалетовi дiставалось по повнiй програмi.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шось навіяло...
    [​IMG] [​IMG]

16. Koza-Dereza

А пам'ятаєте тi гуманiтарнi автобуси з французами i швейцарцями? ПОнавозили купу лахiв i перше обдiленi дiти йшли i вибирали собi щось з того, потiм рештi дозволяли щось вибирати. Ще якiсь зошити, ручки роздавали, деколи шоколадки. А потiм регулярно приїжджав Фрер Мiшель :) Добрий такий дядечко. Ми ще його автобусом їхали у Францiю з Горличкою i вчителями.

17. lulu

lulu Well-Known Member

:D :D :D обділені діти-то була я!!!!!:D :D :D
    але найпершіший раз давали німці продукти!!!
    ніякого мішочка жодна жлобка вчителька мені не дала!
    залишити в школі не дозволила!
    а я йшла якраз на музику-ледве то діло дотарабанила-то моя нармальна вчителька по музиці (хоч і злюка і росіянка але в тому плані нармальна)-допомогла-видзвонила маму щоб вона мене забрала бо додому мені ж далеко було їхати аж на батальну!
    отака історія:D
    і ми з братом мішелем їздили в францію
    на зворотньому шляху мене катруська рибчин пригостила шоколадом а я його не з"їла і випадково сіла на нього-ооооооо то вже навіть вчителі стібалися-нє шоб сказати -дитино йди помийся-шо то в тебе сталося...нє кози-реготали-я пізніше сама помітила...;)
    а коли пересідали в кракові в наш автобус бо брат мішель так домовився бо не міг до самого львова довезти...то одній вчительці-не пригадую як її звали бо вона мене ніц не вчила-шльопанец залетів за задні сидіння:D бо вона дуже переживала щоб та ціла гуманітарка якою нашпігані її сумки не погубилась і от в азарті...сміятись не можна було бо вона його діставала і так і не дістала-а я там сиділа і :shutup: от вже ж захланність:D :D
    пригадую навіть брат мішель був в шоці бо на зворотньому шляху сидіти ні діти ні вчителі не мали де-все було забито падаркамі-брали все
    мда-а-а...в мене тоді додалась тільки невеличка сумочка з подарунками бабі і мамі і їжею...і не було куди втулити...отака вона українська..."дайтеше":D :D
    о мало не забула-завдяки конкурсам малювання на яких я перемагала постійно конкуруючи з мартою філатовою (але я не вміла так акуратно змальовувати ще й гуашшю-то була її ніша:))
    станом на закінчення школи в мене було по кілька пачок фломастерів олівців і паскудних французьких акварельок (наші кращі були тоді-жирніші:))
    ги-ги

• Подобається Подобається x 3
  18. duncan

я щось не пригадую, щоб у мої часи була "велика роздача слонів".... [​IMG]

пам’ятаю епідемію стріляння кавалками джгуту, коли всі ліпили гумові кульки з клею...

пс. я по всій школі ганявся, багато кого за спідницю смикав, і не пам’ятаю всіх.... мене пригадували, наприклад, у технікумі.... [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  19. Liliyah Romanova

Як невинно.
    В нашому класі такееее діялося. Як згадаю, аж недобре робиться.

Додано через 1 хвилину
    А одного разу всі туалети залило по кісточки. Казали, що хтось дріжджі кинув. Я тоді в 5 чи 6 класі була.

20. Koza-Dereza

То ти була старша, я думаю це коли ми в 7-8 класi були. Я пам'ятаю стовбичили перед входом всi учнi бо черговий клас i прибиральниця драяли школу. Яке щастя що ми не були черговим класом тодi!! А пам'ятаєте як ввели то класове чергування, найлiпше що могло статись з учнем то чергувати на входi цiлий день!!!!!!!! I НIЧОГО НЕ РОБИТИ!!! Крiм забирати щоденники в малих i малювати туда зауваження за запiзнення. Оце лафа! А чергування дiвчат в столовiй? Оце теж класно було!!! Пам'ятаєте наша кухарка Єва Григорiвна? Такi мандрики пекла, а чебуреки? Тих чебурек вже не ставало до 10 ранку. Кто не успел тот опоздал! :D

а де твій аватар? :)