Відповідь: 37ма ШКОЛА Який такий архiв шкiльних альбомiв? Я про таке не знала. Власнi альбоми? Чи щось що належить школi?
Відповідь: 37ма ШКОЛА В нього була молодша сестричка. Можливо і вона. Вони жили на Нєкрасова, яка ж то вона тепер? Невже я така давня Оксана Та Захарчишин то така популярна хвамілія. Он справді не памятаю чи в нього був брат. :o пупер Ви напевне такий як моя мама. В неї все зберігається в альбомах і є память про всіх її учнів і всі важливі дні в житті нашої родини.
Відповідь: 37ма ШКОЛА моя керівничка-тетяшка-тетяна аркадіївна в нас була взаємна антипатія вона розділила весь наш дружній клас виділила улюбленців (ну і якби вони хоча б добре вчились) і все повалилось а до того в нас було в класі відчуття здорової конкуренції і ніяких поділів за зарплатами і престижністю батьків а як вона прийшла то зразу ці пріорітети стали важливими а в оксани степанівни притули мабуть були свої незреалізовані амбіції того вона так тиснула на всіх і вміла таким прелєснєйшим чином своєю однією четвіркою чи трійкою псувати табель чи атестат тупо до крику!!!!! а от пані богуцька...гггг.. ще в першому класі я йшла якось просто за нею по сходах а то ше дитинство і все здається великим так от вона в двері проходила ледве-ледве боком я додому прийшла біла як смерть...
Відповідь: 37ма ШКОЛА ууу, сідора -- це був жах на всю школу....... лариса іванівна й справді трохи з дверми не дуже дружила....... тетяна аркадіївна і тамара павлівна кілька разів робили мені комплімент, казали, що ніхто так історію не знає, як пупер..... і розбестили мене -- в 11 класі отримував кілька разів 2 по історії.... ганьба мені!...
Відповідь: 37ма ШКОЛА Здається мені що Ляриса Іванівна була моя перша вчителька. Я вже забула її ім*я але розміри залишились в памяті.
Відповідь: 37ма ШКОЛА вона російську викладала.... дев’ятий клас.... випускний.... оце чудо в турецьких шмотках -- я.... перефразовуючи класика: "мені тоді 14-ий минало"..... Додано через 31 хвилину а це ще у третьому класі (здається, що так):
Відповідь: 37ма ШКОЛА А ми про Надію Іванівну Стахів казали, що вона "свій рояль" по школі возить. :D:D:D А мене наші вчительки відраджували за мого чоловіка заміж виходити. То вже після того як випустилася. Як почули, з ким я зустрічаюся, то почали мені говорити, що то лобуз і що нащо він мені, а я така гарна та мудра дівчинка. :D:D:D Зайвий доказ, що в школі репутацію змінити неможливо. Хоч би як змінився.
Відповідь: 37ма ШКОЛА у надії іванівни дочка вчилася у нашій школі..... її одного разу "любаша" (лапочка!!!) "взула нє-падєцкі"....
Відповідь: 37ма ШКОЛА А чого сiдору сiдорою називали? От цього я нiколи не знала. Аааа, Надiя Iванiвна... вона чомусь образилась на учнiв коли ми ули в класi 10му i була дуже рiзка з нами i не дружелюбна. Ми не розумiли чому з доброї вчительки стала ну.... не добра, саркастична, жовчна .... шкода бо бiологiю я дуже любила. Додано через 1 хвилину I син теж на рiк чи два молодший за мене. I дочку з вигляду теж пам'ятаю. А що вона там навзувала? Додано через 3 хвилини Один мiй однокласник колись дуже посварився з Притулою при всiх нас, i то так їй конкретно нахамив. Ми думали що всьо, полетить зi школи - а нiчого не було нi йому нi нам. ПРОНЕСЛО!
Відповідь: 37ма ШКОЛА "сідору" насправді нарекли "сікорою" -- це з фільму, сам не бачив, але моя сестра, яка старша на 4 роки, розповіла, що так.... у мене було багато кумедних випадків (так багато, що в ніякі ворота не влізе), думаю, що якби я назвав своє прізвище чи прізвисько -- мене багато хто згадав би.... :shy: один такий випадок.... на уроці історії поцапався з тамарою павлівною, вона мене відвела до сідори, а там та змусила написати пояснюючу.... от я і написав.... сідора прийшла і прочитала перед класом: "я, пупер, нічого такого не робив, а тамарка пална чіпляється чогось, може не з тої ноги встала"....
Відповідь: 37ма ШКОЛА Ну, в Надії Іванівни троє дітей було. Її молодша донька зі мною в класі вчилася. Я мала щастя в тому, бо та донька мені якоїсь мари заздрила, ну, то з біології мене питали ого-го... Але до тої науки саме в шкільному варіанті мені якось байдуже було.
Відповідь: 37ма ШКОЛА звали: "пАля" або "пАльчик"..... тільки прізвище моє тут писати не тре, якщо згадаєте.....
Відповідь: 37ма ШКОЛА Оце так... у мене був однокласник якого ми кликали "пАля" через його прiзвище мало не з першого класу.
Відповідь: 37ма ШКОЛА Так то Палій, ні? Я думала він від мене на два роки старший. З ним наш Музика колись бився, здається. У пупера прізвище інше. Яке - не скажу! :shutup: :p :p :p А мого брата (двоюрідного) кликали Уксус (Оцет часом). І в нього однокласник був Ліса (з наголосом на і). А двоюрідна сестра Олеся вчилася з Равлінко Зоряною, з котрою ти співала разом. Якщо я не помиляюся. В "Горлиці"?
Відповідь: 37ма ШКОЛА Вiн вiн самий Тiльки вiн з мого класу тобто на рiк старший. Вiн просто був( є) дуже високий Що вiн бився з Музикою то я не знаю. Але Музика жив в нашому, Лiля, районi теж. I я там з дружбанами своїми гуляла на дит. прощадцi на Рєпiна i Музика гуляв з нами тоже там Уксус, Оцет, дуже знайомi прiзвиська тiльки не можу зпiвставити з обличчям. Так так, Зоряна, i я спiвали в "Горличцi" ех, добрi старi часи.