І що, зовсім немає чогось у ньому, щоб сподобався? Візьміть хоч те, що він доведе врешті решт українцям, що їх сподіванням на свою мудрість...
Багато тих, хто читає, але мало тих, хто розуміє прочитане. От, прийде Утішитель, і попровадить вас до цілої правди.
Хто? Папа римський)
Джерело про Утішника від Іоанна: Ів.15 Ів.16
У мене є півмісяць. [IMG] А у вас є?
Не наважилося, бо тоді був Трамп, а Порошенко обіцяв закінчити війну. А на рахунок народу я з вами згідний, бо не розуміє, що робить, і взагалі,...
В США відмінили прайди, в Европі теж майже, крім тих, що ще відробляють гроші USAID. У нас добровільний аншлаг(
Ви там @Мих а не зустрічали? Бо він за европейські цінності ратує)
Є багато думок на тему Утішителя, і також відео, що є важливим інструментом чи засобом впливу на свідомість людини. Буду намагатися охайно...
Ну, тепер маєте коханого президента)) А було би, чи не було би, то догадки. Наразі, маємо те, що маємо.(
Хто він, Утішитель, якого Ісус Христос назвав Духом правди? Багато вважає, що то Дух святий, який вже колись зійшов з неба на христіян і мало є...
Врешті решт, хіба я сказав не правду, не враховуючи вашу несхильність до мене? З чим ви не згодні? Я ж вам не Порошенко і не Зеленський, аби...
Ще забули трампістів, які це стверджували.
Тут вийшло відео Кирія про Чорновіла Т., який підтримував Януковича, але зараз почав харкатися на Кирія. Чорновіл із ваших улюбленців, чи не так,...