Що таке «Містечко Підзамче» це сучасний житловий комплекс комфорт-класу на вулиці Новознесенська у Львові; проєкт має загалом 2060 квартир і...
ЖК «Щасливий Grand» - комфорт-класовий новобуд у Софіївській Борщагівці (вул. Яблунева, 3А), який реалізовує забудовник «НоваБудова». Комплекс...
ЖК Infinity Park — твоя гармонія міста і природи У самому серці Личаківського району Львова, на вулиці Зелена 115, з’являється новий простір для...
ЖК Грінвуд-3 - комфорт-клас від М7 Естейт знаходиться у Брюховичах, вул. Широка, 22 (приблизно 11 км до центру Львова): 5-поверхова забудова на...
В цій темі буду розповідати про актуальні новобудови Львова і
Я знаю у Львівській обл Едельвейс трохи дальше Стрия. Нам сподобалось.
Я теж з сім'єю переїхали у Львів рік тому. Зараз дивимось квартиру в жк Америка, дивлюсь що будівництво вже завершене, що знаєте за цей жк,...
Не так давно були в Києві з сім'єю, дочка вирішила купити собі туфлі лодочки - переміряла мабуть 5 пар і все ж таки вибрала. І консультант...
Декілька днів провела у пошуку інформації про новобудови. І є декілька жк які зацікавили, це Америка та Пасічний. Цікавить саме Франківськи район....
Це вже інше питання, знову ж таки, варіантів достатньо)
Хто і де купував квартиру у Львові? Які були умови? Де знайшли? Зараз у пошуку, тому хочу дізнатись як можна більше інформації.
Гугл в допомогу)) благо в Львові достатньо таких місць, точно знайдете що вам подобається)