Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

як каже татів кум: ліпше нехай сільрада згорить ніж Вона прольється :)

• Подобається Подобається x 7
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

сільрада в будь-якому випадку нехай згорить :)

• Подобається Подобається x 2
  3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

поприбирала зранку, підготувала частину завдань для своїх учениць на завтра. сходила на семінар, була на "Хресній дорозі", потім з подругою в кафешці чай пили і розмовляли про багато дуже серйозних речей. дорогою додому перестріла однокласника - провів мене до дверей будинку, поговорили, пофарбувала мамі волосся, нині дорвалась до форуму.:) ура.

• Подобається Подобається x 6
  4. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Маюнко, от кожного дня читаю ваші звіти про те як ви прожили день і пишаюсь вами, ви така молодчинка - стільки всього встигаєте зробити за тих 24 години!!!

5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

дякую, Надійко. просто реально за день можна зробити дуже багато. і перед собою ставлю таку мету - робити добрих діл якомога більше. треба себе дисциплінувати і у всякій справі просити про Божу допомогу. до речі, піст дуже дисциплінує:)

• Подобається Подобається x 7
  6. Nadijka

Nadijka мрійниця...

О я також сьогодні стільки роботи переробила, правда домашньої, але ж робила...ну правда чоловік тільки вечерю оцінив, а все решта так і мало бути...

• Подобається Подобається x 5
  7. lotr_an

отак не кажіть Надійко бо привикнете до цього. одним словом я тут троха на чоловіків бочку накочу, але ми троха на голову сідаємо з тими хатніми роботами

8. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Та він просто привик шо чисто усюди, от і не помічає коли я прибираю, відповідно і похвали не чую...я все боюсь шо колись піду на роботу і не буду встигати прибирати, їсти варити ну і так далі...

9. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Звичний день закінчився, наступає звична нічка, усім приємних снів:)

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

не бійтеся ,бо робота на службі дуже організовує - в мене 3 види занять (крім дому) нічого, в смітті не сидимо...:)
    навпаки, коли була вдома з малим - ходиш, ходиш увесь день, підбираєш, а користі нуль...

• Подобається Подобається x 8
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Віддала всю зарплату за вироблення одного (!!!) документу.. :ireful1: :beee: Розквасилась.. :sad: Зібрала останні сили і пішла.. Просто пішла гуляти містом.. Давно цього не робила, ще й одиноко, бо постійно поспішаю.. А сьогодні потягнуло пройтись.. Мала з собою фотокамеру, бо хотіла купити дещо до неї, але грошей залишилось лише на олівчик для чистки об'єктиву.. І от гуляла я, гуляла, і навіть настрою не було поклацати.. :sad:

От так блукаючи на самоті з думками дійшла від Чупринки до Вернісажу.. Зайшла в Преображенку, поговорила з Богом, стало легше.. Не планувала заходити до церкви взагалі, але вона сама мене покликала.. Дивне відчуття, але приємне :)

Витягла я камеру і пішла далі блукати містом і клацати :) Продавець символіки Львова хотів мені щось продати, якийсь чоловік у Вірменському дворику почав розповідати щось з історії Львова.. Я була схожа на туристку :) Туристка у своєму місті..

Закінчилась прогулянка проїздом в трамвайчику (звісно, зайцем: студентська звичка.. :shy:) і шоколадним батончиком для остаточного закріплення хорошого настрою :)

• Подобається Подобається x 9
  12. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Ех, за вікном сіро, бррр.. Думаю, чого то так - чим більше стараюсь бути здоровою, тим більше мене всьо болить. Ну як стара бабця вже. Мама як завжди каже, що то "брак позитивних емоцій. влюбитися треба...":) Мені хіба смішно. Хочеться зараз полежати на березі теплого моря, погрітися на сонечку і ні про що не думати....

13. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

А я поїхала до батьків...40хв сонної поїздки... Мама вмовила йти вибирати шпалери та тюль, бо без мене вже третій тиждень ніц вибрати не може:) Вибрали:)
    Потім була фотосесія з Сойкіним(кіт) і квіточками:) Потім "вивішу" на лф...
    Щойно прийшла додому...Треба вчитись, готувати їсти, прибирати... і все одночасно:sad: :) Хто знає рецепт як це все встигнути?:) Так, одна вдома-Коханий в гаражі мотиком займається...ЕХ...

• Подобається Подобається x 4
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Зранку у прооперованого кота прокинувся апетит. Під час приготування сніданку з'їв без дозволу майонез. Тепер щопівгодини бігає на горщик (хоч його ще хитає).
    Але вже об 11-й ранку сів під дверима і став тихенько проситися до своїх дівчат !
    Ото, думаю, було би видовище - кіт у післяопераційному комірці бігає надворі! Та він же не пролізе крізь гратки до своєго "клубу"!

15. lotr_an

в мене за стінкою дуже голосно займаються коханням. йолки-палки зараз до мене пробються :) я не знаю чого я про це тут пишу але мені чогось смішно. згадалися всі кіношні історії і історії однокласника який жив коло путани.
    йой вже втретє по наростаючій...
    просто для цікавості 1 хв. охкання з паузою в 2-3 хв. і так 3 рази це який показник? хто знаючий?

Додано через 11 хвилин
    так, а тепер я вже переживаю. тільки що було чути такий голосний і переляканий крик звідти. знаю що там молоді дівчата живуть. може то якийсь гвалт?

Додано через 14 хвилин
    прошу про мене нічого поганого не думати я не підслуховую. але то треба так кричати щоб через стіну з іншого будинку було чути! здається то парочку хтось застукав.

16. Капітан

Капітан Well-Known Member

Хреновый. У парня явно одышка :)

17. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Хі-хі:) З ким не буває:)... А Вам можна онлайн роман писати...

18. lotr_an

швидше "пособіє по бистрому кексу" :) так видите п. Анюто знающі кажуть же то не тільки не романтично, а й не спортивно.

• Подобається Подобається x 3
  19. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

А може їм тричі дзвонили в двері... от вони й зупинялись, а вчетверте... розбили вікно?:) От і крик...

20. Капітан

Капітан Well-Known Member

Нет, я не говорил что это не спортивно :) Очень даже спортивно... если регулярно. И особенно спортивно если в процессе муж застукал. Так даже весьма экстремально ;)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)