Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нирка каже - нє.
    А я їй вірю.

• Подобається Подобається x 8
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

А я сьогодні скачав, фільмографію з Джекі Чаном...
    114 гб. за 19 годин, файно є...

• Подобається Подобається x 4
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

У вас мабуть терабітний інтернет і безлімітний жорсткий диск :)

• Подобається Подобається x 10
  4. hunter

hunter мандрівник

і тепер якщо дивитися два фільма на тиждень, то до кінця року якраз додивитеся ;)

• Подобається Подобається x 7
  5. Templar

Templar Дуже важлива персона

та не, качало то 2 мб...
    Нічкою може і більша швидкість була..

А диск в мене на 500 гб. і то мало)
    За місяць би пердивився, якби не навчання

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

Може мене привітати, лікар встановив діагноз мігрень!
    Во так

• Подобається Подобається x 5
  6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Мне в Германии было очень приятно пить кофе из фаянсовой кружки с георгиевской ленточкой и с орденом Победы -есть среди кружек у сына. Наверно, в честь 60-летия Победы. Как говорится, пустячок, а приятно!

7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Прочтите на досуге молодой человек. Понаблюдайте за собой и откажитесь от причины вызывающей приступы. Если это конечно не влияние погоды.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%8C

8. Filosof

Filosof Well-Known Member

Усім доброго дня. Вітаю з початком весни. У нас справжня весна. Муравки повилазили. Я зайнята по вуха. Готуюся до випускних іспитів.

• Подобається Подобається x 10
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не люблю міліції.
    Десь,з півгодини тому йшов мимо школи міліції,трохи вище тюрми...а зверху,з даху звалилася величезна льодова брила...
    Добре,жи в мене болит нирка,йшов скособочений, в позі зю,то лише краєчком зачепило...
    Хм...на жаль...

• Подобається Подобається x 11
  10. Bambook

Bambook Persona non grata

Гм, і справді звичайнісінький собі день наразі.
    Як справжній свідомит, поснідав салом, яке запив кровю російських немовлят, підняв настрій "Бендерівкою" і станцював гопака замість зарядки.
    Оскільки запаси закінчувалися, довелося спуститися у львівське метро і замордувати там пару москалів. Правда, пропаганда працює, тому дуже мало їх тепер у львівське метро заходить.
    Доведеться піти на вокзал, зустрічати поїзд "Москва - Софія"...

:)))

• Подобається Подобається x 13
  11. FourA

Я слышал, что в каком-то кафе во Львове подают блюдо - москаль, жареный в сметане. Раз у Вас такое настроение, надо туда сходить и удовлетворить свои инстинкты.
    Кстати, почему нет ни слова от шановного пана Раввина? Неужели и его того..?

• Подобається Подобається x 1
  12. Bambook

Та нє, тіко домашнє. В ресторані можуть замість москаля якогось східняка підсунути :)))

• Подобається Подобається x 8
  13. FourA

Всюду обман! Нет правды в жизни! Жаль, не хожу по ресторанам. надо будет познакомиться с меню ресторанов Донецка - кого там готовят.
    Вы не уходите от ответа - куда пана Равина девали? А то сразу начинаете переводить разговор на другие темы!

14. Bambook

А він шо, теж москаль? :)))

15. FourA

Паспорта я не видел, но если судить по нику и по его комментам, шановный пан Равин не москаль. Но ведь если сварят, то на национальную принадлежность не смотрят! Вообще, всё это очень странно - пан Равин начал разговор, что он - слишком жёсткий и невкусный, чтобы быть сваренным. Значит, у него были основания такое заявлять! Значит, пан Равин подозревал, что у кого-то были намерения его сварить! Зачем бы иначе мужчине в самом расцвете сил заявлять, что он невкусный при варке? Тут что-то не так! Сами же Вы говорили, что в ресторанах вместо настоящего москаля могут подсунуть заменитель! Так что надо хорошенько разобраться с этим делом!

• Подобається Подобається x 2
  16. Чупага

Чупага Well-Known Member

Справжніх москаликiв ловлять море та солять в Польщі , підроблені беруть у козаків з голови.
    Але живий козак може не дати .Чув москалик козакові потрібен що б Пан Буг козака з пекла витягнув.

• Подобається Подобається x 3
  17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ого!!!!!!!!Жара!
    Я спати гину!!!!!!!!!!Весна прийшла авітаміноз принесла.....

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я кошерный, меня не трогают... - пока.;)

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

Это не я начал, это уважаемый п. Роман отреагировал на, долго варящегося петуха у п. Поэтки.
    А я просто порадовался за старость… с её относительными плюсами.:mocking:

19. Вношу ясність:москаликами в Польщі називають тюльку,вона же кілька,вона ж анчоус.:tongue::blush::tongue::preved::)))

20. FourA

Фу, слава Б-гу! ;) Наконец-то я могу быть спокоен! Нашего шановного пана Ravin-а не постигла участь мореплавателя Кука! А я уж беспокоиться стал, даже панику поднял! Оказалось, совсем зря! ---- Да знаю я, читал про эти дописи и пани Поэтки, и пана Ромко, и про петуха. Но решил на всякий случай, как говорится, поднять тревогу! ;) Мало ли чего может случиться в наше нелёгкое время! На одну кошерность сейчас рассчитывать нельзя! ;)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)