Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Звичний день

Та то я навмисне так неоднозначно написала. Але йшлося саме про число. До 28 я ще не дожила, то ж і до 30 трохи далеко. Аби 26 щасливо відсвяткувати.
    От минулорічний день народження був супер. Чоловік був у Лондоні. Провела день з форумлянами і зі своїм малим у парку. Краса!!!

• Подобається Подобається x 6
  2. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Я доречі, також свій день народження не люблю! Але вчора було страшенно приємно приймати стільки вітань,особливо на форумі і ще від чоловічка. Він мені не дзвонив десь до 17(був поза зоною досяжності), то я його вітань чекала як ніколи... Подарував мені гіацинту у вазонку, а вона пахне на всю хату, навіть не знаю куди подіти. Прийшлось винести на сон в другу кімнату...

• Подобається Подобається x 8
  3. Liliyah Romanova

От читаю, що Надійка морозиво їсть. І щось мені сумно зробилося.
    На солодке вже другий тиждень не тягне. Як тільки з'являється думка, що хочеться солодкого, я якоїсь мари йду їсти цибулю, або ж обжираюся креветками.
    Вчора купу з'їла. І от сиджу знову креветками об'їдаюся. Якась манія.
    Чоловік мені вже креветок на кілька вечорів накупував. І як гості приходять, то каже не давати, бо то тільки для мене. :D:D:D
    А я от думаю, чого ж то організмові так сильно бракує... :ninja:

• Подобається Подобається x 6
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сонечка і теплого моря :)

• Подобається Подобається x 3
  5. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

ну точно не "каналу" який я так розумію вже з півроку замерзший стоїть і про який ми читаємо коден день :)

6. Малявка

Малявка на своїй хвилі

О, в мене вчора був класний день - все почалося з того, що ми з дівчатами збиралися на модуль, коли в блоці (в нашому гуртожитку блочна система:)) роздався крик дівчини із сусідньої кімнати. Ми відкриваємо двері, а там - сивий дим. Загорівся смітник в туалеті. Не пам"ятаю,що я перше подумала, але дьорнуло мене до того смітника,щоб викинути його на загальний коридор. у мене в руках він розгорівся ще більше, добре, що я вчасно відкрила двері. А після того,як вилила на то злощасне відро води, то взагалі думала, що задихнуся. Мусила бігти на кухню віддихатися. Фу, як згадаю той сморід, жах. Головне, що ті курці,які є винними у всьому, стояли збоку і нічого не робили:ireful1: Засмерділи ми весь гуртожиток. Тепер у нас нема сміьника.. Надіюсь, хоч тепер вони будуть обережніше поводитися з вогнем.

• Подобається Подобається x 12
  7. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Від імені всіє форумної громади вітаємо з успішно зданими екзаменави на пожежника! Шановній Малявці присвоюється пожиттєве почесне звання пожежника з відповідним записом до трудової книжки, а також видається премія у вигляді форумної карми - ось тримайте ;)

• Подобається Подобається x 13
  8. Малявка

Малявка на своїй хвилі

:D дякую, звертайтесь. Хоча, маю надію, приводу не буде. Якраз збираюся купити червоні чоботи - буде відразу костюм робочий.От тільки брандсбойта поки що нема:)

• Подобається Подобається x 2
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Треба попросити Мартіні, щоби нік Малявки завжди був червоним. Тобто ніби Малявка зашарілася від слави та оплесків :)

Я колись зайшов до однокурсників у гуртожиток - а там дим із замкненої кімнати. Дівчата вімкнули праску, фази не було і вони побігли на лекції. А праска лишилася на якомусь металевій "короні", яка стояла на тумбочці.

Ми вдвох вибили двері, підняли праску, яка тепер лежала на дошці, а в дошці акуратний круглий отвір.

Трапився поруч (чомусь) викладач з "воєнки", переписав наші прізвища. Колега запитує мене - "невже подяку оголосять" ?
    Я кажу - чекай від нього. Це на випадок, якщо в дівчат щось пропаде. Тож нехай "вояка" сам охороняє.

• Подобається Подобається x 5
  10. Liliyah Romanova

Закрили наш канал... Безсовісні. Люди протестували, як могли. Але закрили вже. Все. :sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 1
  11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Можна об"єднатися в команду форумних пожежників:D

12. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Сьогодні звичний день: встала, помилась, поїла.. Але глянувши на сонечко ,що заглядало до мене зразу скинуло тягар буденності, а спів пташок вселили у мене кілька кілограмів радості. Я пішла гуляти. Сонечко гріло обличчя, а цвірінькання змушувало мене підстрибували, танцбвати , майже не літати.:clapping: Перехожі дивувалися, а я думала про класні емоції, що мені подарував ранок. :)

• Подобається Подобається x 4
  13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

думала, накуплю собі книг на книжковому ринку, поїхала - подиваилась на ціни. купила аж 1. за 115 грн. все, стипендія , прощавай! тепер чекаємо плату за підробіток. а взагалі, нащо мені ті гроші??? проїзний маю, вдома нагодують...
    от тепер мушу сідати вчитись - треба, щоб ввечері ще час лишився шарф сплести на весну:)

• Подобається Подобається x 5
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Довелось згадати науку.. Сиділа братові малювала схеми в пікаді.. Вже відвикла від тої програми і поки знову пристосувалась, дуже знервувалась. Тепер думаю трохи на тому заробити, там цілій групі треба понамальовувати схеми :D

• Подобається Подобається x 8
  15. Liliyah Romanova

Важкий був нині день. Малий вже котрий день гарячкує.
    Поїхали ми до лікаря і моє чудо лікарку просто-таки заворожило.
    Я вже писала, що моя дитина до лікарів ходити любить. Діялог часом так виглядає:
    - Дарко, будь чемний, бо не підеш до лікаря.
    - Мама, я чемний і я ХОЧУ йти до лікаря! :D:D:D
    Отже, зайшла лікарка, питає мого малого, як він. І так помалу обережно підходить до нього. Каже "будемо вушко дивитися". А малий їй вушко так радо і старанно підставляє, і друге. Дивлюся, лікарка вже посміхається. Подивилися горло, дитина "акає" широко розкривши рота і голосно, на весь кабінет. Лікарка вже посміхається все щиріше. Послухали груди, повернули спинку послухати. Подихати - малий чемно подихав, покашляв. І так він то старанно робив та щиро, що лікарка не втрималася і щасливо розсміялася. Я думала, що вона кинеться його розціловувати й обіймати. А коли він їй ще й подякував, вона не стрималася і почала його хвалити, яка це унікально чемна дитина і як легко й весело його оглядати.
    Так що одній людині ми нині точно підняли настрій. :)
    Ще тепер лишилося виздоровіти...

• Подобається Подобається x 10
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Може ваш малий в майбутньому лікарем стане?:)

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вчора,без видимої причини,раптово впав тиск.70 на 60.
    Валявся кльоцом цілий день.
    Приїжджали дві швидкі,але ніц не могли порадити.Обкололи всякою гидотою,зняли кардіограму(в нормі).
    Хтіли забирати в лікарню,але я вчасно прийшов до тями і не дав.
    Аж зараз трохи відійшов...
    Поправляюсь кавою...

18. lulu

lulu Well-Known Member

то нині сі стало-її взяли:radist: :radist: :radist: :radist: :radist:
    отово

19. Liliyah Romanova

Мабуть, полярником. Він сніг більше любить. Влітку кожен другий день питає, коли вже впаде сніг. Цього року йому пощастило, що він в Оттаві. Кажуть, що це друга найбільш засніжена зима в історії Канади. Уже випало 345 см снігу, а на ці вихідні ще 50 заповідають. :8:

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    Я третій день ТАК само хорую. Але день з тиском промучився - підсів на кагор (гарячий). Нині вже зувсім файно! :)

Додано через 2 хвилини
    (на вушко) кого "взяли"?..:shy:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)