Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Якщо прихворів (застуда) і не любить вживати ліків, то вихід один - потрібно лікувати народними методами. Йому треба добре пропотіти. Для цього потрібно постільний режим і поставити йому грілку. Бажано на весь зріст. :)

• Подобається Подобається x 13
  2. Honda

Honda Well-Known Member

;)
    От того я й до нього їду:))), бо він не матиме сил, шоб приїхати до мене у Львів А який може бути постільний режим, якшо є робота, а ті шефи, то такі звірі!!! Як майбутній фармацевт буду лікувати його народними методами від простуди: ноги парити, чай пити....

• Подобається Подобається x 8
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

от і мій не любив і ніколи не лікувався, а тепер в лікарні лежить...

• Подобається Подобається x 7
  4. Игорь

Игорь Well-Known Member

Вы настоящая полячка. Сейчас читаю рассказы на польском у них такие проблемы постоянны.
    А ещё я взял на зиму домой кошку, которую весной и летом во дворе прикармливал ( котов - не переношу). И она вчера поймала мышь, которая завжды пугала дружину ( коты, кстати, "мышей не ловят" ) . С ней ( мышью) забавлялась полдня. Не стал отнимать - природа...

• Подобається Подобається x 9
  5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я сьогодні маю вихідний і поки малий заснув треба написати завдання для 6 класу на завтрашню к.р.,а я вже на ЛФ "зависла"))))).Вчора підстриглася,на думку рідних-кардинально)))).Завтра звичний робочий день,а ввечері святкування 20-ліття братика...ось так проза в мому житті переплітається з врочистістю)))

• Подобається Подобається x 12
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я за таке ображаюсь :sad: Звісно, з ким поведешся, від того і наберешся.. Та все ж.

7. Игорь

Игорь Well-Known Member

Ображання принимаю.

• Подобається Подобається x 2
  8. poetka

poetka Дуже важлива персона

А фото? ;)

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 12
  10. Причина не в цьому. Я ж не у вакуумі живу, щоб вся причина була лише в собі. Причина в моїх близьких.

• Подобається Подобається x 1
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

І Ви не одна. Власне, мало хто живе у вакуумі.

12. deva

deva Well-Known Member

Гарний сьогодні день, сонячний, йшла додому з роботи пішки неспішила насолоджуючись цим днем. Листочки падають під ноги, сонечко ніби заграє з тобою. По дорозі купила ще 2 кг.баклажанчиків (по 6 грн.) захотілось заквасити, але сьогодні свято, завтра їду в командіровку, прийдеться вже з понеділка квасити.Нічого, ще треба буде і капусту квасити.

• Подобається Подобається x 8
  13. poetka

Цікаво,цікаво!!!!!!!Привітали по Львівській хвилі Ярему Миха,якому виповнилось 8 років,може то нашого Миха Син?Якщо так,то ВІТАЮ!!!!Написала в цю гілку,бо не впевнена була куди писати.

14. а я м'ясо... вегетаріанське

• Подобається Подобається x 6
  15. poetka

І нехай одужує якнайшвидше, і Лука,шоб не хворів;)

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

О може в минулому житті Ви жили в Індії? Там матеріальним,аж занадтосильно не переймаються.Розказувала дочка.що була в гостях дома в своєї завідувачки відділом.Дуже розумна молода людина, дуже працьовита,дістає дуже добру зарплату(і по нашим міркам і по індійським міркам) але вдома в неї дуже скромно і зі смаком. Стіл , ліжко, телевізор холодильник,кондиціонер і майже все, зате дуже багато книг. Взагалі там більше переймаються духовним ніж матеріальним.

---------- Додано в 06:30 ---------- Попередній допис був написаний в 06:28 ----------

Ви не про те кажете....;)

---------- Додано в 06:41 ---------- Попередній допис був написаний в 06:30 ----------

А ми вчора приймали гостей.Храмове свято. Були як завжди куми,сестра з чоловіком і мої батьки. Дружина приготовила багато чого смачненького. Посиділи, випили горілочки і закарпатського вина(між іншим цього року виноград не вродив.поїла його якась хвороба,в людей в кого зазвичай по 200л вина тепер ледве 20-40 літрів, раніше рвали кетягами тепер ягідками), поспілкувалися, поговорили по скайпу з далекою Індією(подразнили доцю-їй уже свинина ввижається-там немає,зате вона їде на 4 дні на Гоа). Було добре. ..І дууууже смачно. Особливо м"ясо з чорносливом.

• Подобається Подобається x 11
  17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

З кожним ранком мені все важче і важче прокидатися....я замучилася і немає часу, щоб відпочити...зранку курси, після обіду робота....а коли лягаю ввечері відпочити то лежу і думаю, що бігаю цілий день як ошпарена, нічого не встигаю, а в результаті тої всієї біготні нічого не видно...

• Подобається Подобається x 10
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Як кажуть чехи:"Trpělivost růže přináší..."

:)

А дайте рецепт, будь ласка. :)

• Подобається Подобається x 3
  19. poetka

Голова витріскує з самого ранку....чоловік поїхав до матері в лікарню,шось вона стати не може взагалі(ше тікі того бракувало):sad:а я насмажила млинців з медом зробила чайку з лимоном і ми з малим наїлись......і ніяка робота не йде.....піду з того всього в перукарню...пострижусь( я у такі моменти йду мінятись...хоч якось:)

• Подобається Подобається x 15
  20. Locke

Locke невиправний реаліст

Мене також сьогодні болить голова. Мабуть на зміну погоди. З одного боку це погано, а з іншого.... Якщо голова болить, значить у ній щось є. :) А то був один випадок:

• Подобається Подобається x 13
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)