Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

- Синку, навіщо ти кинув з вікна дяді на голову цеглину?
    - Та я більше не буду, я тільки один раз...
    - Та йому більше і не треба... :)

• Подобається Подобається x 16
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Форма крану не має жадного значення - головне те, що в середині.

• Подобається Подобається x 1
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну ось, кран полагодила :girl_curtsey: Правда не купила цілого крану нового економного, бо вони коштують від 400 грн, а поки що є важливіші витрати. Купила саму трубку і ущільнювач. Попросила чоловіка запхати ту трубку, так він одну гумку зразу і порвав :ireful: А коли відкрив кран, то фонтан бив у всі сторони!! Вигнала його з кухні і зробила все сама, по людськи. Жодної краплини на ліво :girl_curtsey:

А дзеркало так і не купили. Не було такого розміру, як нам треба :sad: Та і теж дорогі. Будем їхати в дешевший супермаркет по всякі дрібниці, то там і купим. Але то коли зарплата буде.. А коли вона буде - то вже інше питання :sad:

• Подобається Подобається x 13
  4. Honda

Honda Well-Known Member

Сиджу тут і їм ябко, вчу (читаю:)) ) економіку! Тепер про захист практики можна забути!!! і згадати про курсову :wacko: з дуже страшною назвою....

• Подобається Подобається x 7
  5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Цікавий сьогодні був день:)
    Збирались з подругами на Високий Замок а в результаті попали в медичний в музей патологічної анатомії( то,скажу я вам,не для людей зі слабкими нервами.......просто,як кадри з фільму жахів) і на Личаківське кладовище.
    Ось така в нас прогуляночка вийшла:)

6. deva

deva Well-Known Member

Я вже в дома!!! цілий тиждень в відрядженні, в суботу знов на 2 дні до Луцька треба їхати. Отож, мій сьогоднішній день - зайшла в будинок, а там холодно, включила опалення, пішла на роботу і вирішила ряд питань. Потім чоловік дав машину, поїхала в ближнє село купила - мішок картоплі ( по 4 грн за кг.), мішок моркви по 3 грн. за кг, мішок капусти по 2.70 за кг. Привезла додому. Потім поїхала в Епіцентр, бо треба купити ящики щоб мати куда зірвати яблука, що ще в саду, купила бочку щоб заквасити капусту, зайшла в магазин трохи скупилась додому, купила собі замшові чобітки. Зараз сиджу і думаю за що братись і що спочатку робити.

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

Про кран...це вже двотижнева історія,думала приїду з відрядження і він вже нарешті справлено або поміняно. Але, як кажуть, не тут то било:)- капає по чуть-чуть. але ж капає. Думаю може його силіконом замастити і перестане. але певно треба самій завтра кликати майстра

• Подобається Подобається x 10
  7. Peri

Peri Well-Known Member

Частину ЛФ накрила лавина-епідемія поламаних кранів:)))
    Як вас розумію!У нас теж кран....розсупонився:)

Але..."...в той час,коли космічні кораблі борознять простори всесвіту...:)) Дівчата,берем приклад з Нірванки!:girl_cool::girl_cool::girl_cool:

8. Honda

Honda Well-Known Member

О! Клас! І я би туди сходила!
    А де то є? І чи пускають туди всіх?

• Подобається Подобається x 2
  9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

То на Пекарській через дорогу від головного корпусу медичного,є кафедра патологічної анатомії:crazy:,як заходиш в будинок то на ліво повертаєш.
    Та в принципі на місці можна в будь-кого спитати:)
    Знаю,що там проводять екскурсії,але можна і так домовитись.
    Як ми прийшли,то там якась група студентів була,от ми і до них пристроїлися:blush:

10. Summer

Summer Well-Known Member

і в мене тече у ванній, все ніяк не полагодиться....фонтан :pardon:
    а так завтра п'ятниця, то вже планую закупи і шось смачне на вихідні зробити :)
    і вже мій катар проходить!!!

• Подобається Подобається x 6
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Всьо, холодильник вже вимитий і запущений. Гірше з пралкою. Не можемо її відкрити :sad: А продавець аж в понеділок буде в місті і зможе прийти глянути. Хоча каже, що в себе вдома перевіряв і все було ок. Може то я якось не так то розумію - без поняття. А ще ми виявили, що в нас нема відведеної труби на злив. Так що не все так гарно, як думалось.
    З того всього наробила купу котлет (є тепер де тримати!!!), картопельки і грецького салату. Ось щойно повечеряли :nyam2:

• Подобається Подобається x 11
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Svjato,

• Подобається Подобається x 2
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Щось поетки немає...мабуть по базарах ганяє напередодні вихідних.А то ж завжди зраночку напише чим годувала на сніданок, що на обід буде...ех...скоріше б повернулась

15. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Ну,знаєте:))В мене теж кран ґиґнув.Правда,фонтаном не б'є,але перекрутився і тепер треба перекривати воду,щоб він перестав рахувати на лічильник.Хочу завтра попробувати шось з ним зробити.Сподіваюся,не зламаю.
    Та нє,ми добрі:girl_smile:

• Подобається Подобається x 9
  16. Honda

Honda Well-Known Member

Я зараз буду їхати додому-у-у!!!! І нарешті вже побачу коханого!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я є....тікі не по базарі нині гонила а до лікарні.....маму післала на базар купити вершків на тортик...бо замовили бісквіт з вершковим кремом, а в нас на базарі є знайома,яка має справжні вершки,такі,шо ніде більше й не купиш...натур продукт,шо називається....прямо від корівки,але й ціна того натур -50 грн.:)ну але шо зробив,не гоже людей травити тими рослинними фе-ками......роблю як для себе....

• Подобається Подобається x 8
  18. deva

deva Well-Known Member

Обривали сьогодні яблучка в саду, 6 ящиків набралось. Занесли в погріб - пахне, аж голова паморочиться. Гарно на дворі, сонечко. Ще треба йти забрати з городу перчик і баклажанчики. Завтра зранку знов відрядження......

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

То точно якась суцільна напасть на ЛФ,бо в мене точнісінько така ж ситуація з краном на кухні.З того всього вирішили і кран поміняти,і нову мийку купити:)
    А так загалом звичний день.Прийшла з роботи(досі не дали зарплати,обіцяють після 6 на картку переказати,падлюки,а я собі такі файнючі черевички пригледіла - боюсь,щоб до завтра не продали їх:sad: ),от відпочиваю і йду на 18.00 на репетиторство..

• Подобається Подобається x 11
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хм..черевички, чоботи краще пригледь-зима на носі....ич ...модніца:mocking:

• Подобається Подобається x 12
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)