Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Ну от і пролетіли вихідні..Зробили мене вчора добровольно-примусово драйвером, тож всьо вчорашнє весіллє була як шкєлко, тільки собі єдно во таке холодне пивко 0,3 тріснула ...
    натанцювалась теж трохи, що аж кірзаки понатирали :)))
    Ще раз переконалась, що світ всеж таки тісний. Коли мене майже 2 місяці тому прийняли на роботу, зі мною прийняли ще одного хлопця, але у зовсім інший кінець заводу, тож бачила я його з того часу може 2 рази, а вчора з ним на одному весіллі разом бавилися :) При чому він так само як я ніякого відношення до сімї молодят не мав, а лише був супроводжуючим своєї другої половинки.
    Ой буря в нас починається з градом о_О Всьо гашу компутер і йду спати.

• Подобається Подобається x 16
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

І шо доброго....
    Ага...я згадав...

Та й...

• Подобається Подобається x 3
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ось так от:

Last edited: Aug 23, 2010
    • Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підходить до мене моє менше(11 років) і запитує:

-тату, а ви розумієте мову птахів?о_О
    -ні, - кажу.
    - а тварин?
    -ні.
    - а вмієте передбачувати майбутнє?
    - ні, звідки у тебе такі дивні запитання?
    Показує пляшку мінеральної води з назвою "Карпатія", яку я перед тим випив, а там на етікетці ззаду написано:

колись, вдавнину, хто пив цю воду знав мову птахів та тварин, міг пророкувати.... майбутнє....:haha:

• Подобається Подобається x 24
  5. ENNI

ENNI Well-Known Member

Як мало людині потрібно для щастя... В вихідний день довгенько поспала, за довгий час мала змогу почитати, зробила різні пілінги і маски. Як на світ Божий знову народилася!

• Подобається Подобається x 10
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ромку різниця між нами,що я по справжньому бачив легені курців. Я маю на увазі,коли їх виймали з тих,хто віддав Богу душу.Скажу я Вам видовище не з приємних.Таке,якби розове, красиве тістечко посипали цементом і він там залишився.Але діло не в тому,я після того курив ще довгих 20 років.Кинув бо просила дружина,казала що будила у сні мене щоб я дихав.Казала що задихався.А дружині я відказати не можу-гріх.

• Подобається Подобається x 2
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мого чоловіка таке було. Мав період, коли багато курив. Вночі будилась і слухала чи він дихає. Іноді видавалось, що подихів нема. Я його штуркала, а він ніби оживав і дихав. Було страшно. А ще тоді він не міг просто лежати і переносити спеку, тяжко було дихати. Одного разу швидку викликали, бо думали, що серце. А серце було в нормі. На деякий час зовсім кинув курити і все пройшло. Зараз іноді покурює при пиві. Ніяк не може цілковито відмовитись від алкоголю і сигарет. Бо любить :beee:

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це грибочки,які ми дуже любимо.

• Подобається Подобається x 12
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

От от так і я.Від сигарет відмовився в один день хоч курив більш ніж 2 десятки років, до алкоголю відношуся аж занадто спокійно: пиво п"ю в основному літом, десь 2-3 рази в тиждень, горілку і вино тільки по великих святах,та й то рідко,бо в основному я за рулем(мої всі гості не в тому нас.пункті де я живу).а от від добре і смачно попоїсти не можу відмовитися,от і страдаю від своїх 107 кг.Хоча вони в мене тримаються вже 10 років стабільно.Але....... хотілось би... пива майже не п"ю а животик пивний є:blush::blush:

• Подобається Подобається x 5
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це підвісний бак для пива :)))

Сміт, пані Ольго, мешкає в Закарпатті...

• Подобається Подобається x 2
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Та я, власне, не стверджую, що він мешкає в Синєвидному.

Просто тема якась була, ДТП і білий жигуль. А ще колись було вказане Верхнє Синєвиднє під аватаром. Тому й асоціації, запам’яталось....

13. VasMT

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так я родом з Верхнього Синьовидного а живу в Закарпатті.:good:і в цьому будинку[​IMG]

• Подобається Подобається x 12
  15. VasMT

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 4
  17. victorys

щось я заплуталась де той Ваш брат живе :)))
    Середа...В поляків є файне прислів"я - "środa minie, tydzień zwinie" (середа мине, тиждень забере). Вихідних у цьому тижні в мене не буде, тобто будуть, але зовсім без відпочинку...Детальніше постараюсь розповісти ввечері.

• Подобається Подобається x 5
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 07:34 ----------

А в нас дощ....

• Подобається Подобається x 4
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

...Голова трохи гуде від звичних та незвичних днів...
    В понеділок рвонули з друзями на пікнік, на два дні. На березі познайомилися з цікавою людиною - диригентом духового оркестру. І не "простим" диригентом - його знають у Європі.
    Йому дуже сподобалися наші "андерграундні" пісні 70-80 рр, каже - давно таких не чув. О 6-й ранку він прийшов на наш берег порибалити. Тут же під"їхали невідомі на двох машинах і почали качати права, що вони, мовляв, там рибу підгодовували, тож іди, дядьку, на інше місце. Перейшов диригент на інше місце і з першого закидону витяг 4-кілограмову щуку! Конкурентів аж переклинило від жаби.
    А перед нашим від"їздом диригент з родиною прийшли із своїми шашликами (вночі пригощали ми).

Погуляли добре, якщо не рахувати того, що стартер в мене гавкнувся.

І це породило нові пригоди в новий (сьогоднішній) "звичний день". Завівся "з гірки", поїхав по автомагазинах (мотор не глушу). І спросоння проскочив поворот наліво, а через 2 квартали візуально схоже перехрестя, але ... наліво поворот заборонено. Не помітив знак, тим більш переді мною пані на Вітарі повертала і - "іді сюда" - і пані, і я.
    Каже мент - "три протоколи: поворот, протермінований техогляд і пасок непристібнутий". Тобто 300 на лапу.
    Поторгувався: двісті і ви мене штовхаєте. Вони же запропонували заочний техогляд зе 500, але до 1 вересня. Не встигну.

• Подобається Подобається x 13
  20. victorys

Ну то постараюсь коротко розповісти про графік грядущих вихідних.
    В п"ятницю після роботи їмо обід, допаковуєм потрібні речі в рюкзаки і під вечір виїжджаєм до Жешова (Rzeszów). Везем Павла батьків на весілля (нас теж запрошували, але в нас трохи інші плани). В Жешові плануєм бути біля 5 ранку, відвозим батьків до родичів, а самі прямуєм до Перемишля. Щоб не тратити зайвого часу на автомобільний перетин кордону (+ щоб не мати лишніх непотрібних зупинок міліціянтами автомобіля на польських номерах на території України) авто залишаєм у Перемишлі і їдем маршруткою на кордон і до Львова :yahoo: (але тільки на єден день :sad: ...) Ціль візиту у Львові - завезти брату подарунок , бо потім буде накладно з вихідними днями...У суботу у Львові відпочити не вдасться, так як тре буде підключити інтернет, зробити довіреність в нотаріуса, купу всього купити, вечером зробити сюрприз подружці (вона не знає про наш приїзд). У неділю берем маму, їдем в Перемишль, забираєм машину, їдем разом у Жешув, скоріш за все попадаєм на поправини, знайомим маму з Павла батьками, посидимо трохи, відвозим маму до Перемишля (на жаль не має відпустки), вона самотушки їде до Львова, а ми повертаємось за батьками до Жешува, забераєм їх і їдемо до дому. Неділя пізній вечір або ніч - ми в дома, валимось з ніг...5:30 дзвонить будильник..понеділок...підйом на роботу :boredom:

і чому день має тільки 24 години???

• Подобається Подобається x 14
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)