Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А між парами,як перекусити???
    Як на мене печеня краще ніж якісь-там чіпси.

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Шукаю паяльник.Треба зробити ковку для макета...а ні в кого немає.:sad:Як мене вже дістав цей курсовик разом з дипломом!Така погода..так і шепче...тільки в голові бамкає"диплом, диплом..."

• Подобається Подобається x 7
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нарешті позакачувала наші фото ....Отож заглядайте ,дивіться (тема День 21 березня)....
    Фотографій значно більше,але вони таки хаотично повиходили,отож обрала самі помітні.Запрошую подивитись:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=48913&highlight=%E1%E5%F0%E5%E7%ED%FF

• Подобається Подобається x 8
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Звично переїхала за декілька днів декілька разів Віслу... ніяк не навчуся їздити по польских дорогах. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То хай в першу чергу обріжуть собі телебачення та телефони!
    Можна їм ще пороздавати мапи Київстару з позначками вишок в місті і зону їх дії. Нехай обходять стороною. Тобто під землею :)))
    Та треба вчитись на українських, тоді польські цілувати будете :)))
    То типу як їдуть два кума на заробітки до Польщі в автобусі. Один каже:
    - О, куме, вже до кордону під'їжджаємо!
    - А звідки ви знаєте? Вогні митниці вже видно?
    - Ще ні, але автобус вже перестало трясти!
    :)))

• Подобається Подобається x 12
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

• Подобається Подобається x 1
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Головне в Катовіце не заїздити, а то день вже буде точно не звичним :)

P.S. Чув краєм вуха, що з Катовіц зробили бізнес-площадку. Може знаки на дорогах там з'явилися :)

8. poetka

Сьогодні теплий день.
    Дзвонив Ромко.....казав,шо вишле фото мені на телефон,шоб я вам показала,і щось не висилає:dntknw:очевидно з малою,а там всякі процедури і т.д. одним словом не легко ,а щей в чужому місті...Підтримайте його будь-ласка,хоча б подумки.

• Подобається Подобається x 13
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та'м вислав...вИсит...:ireful1: Певно твої бабці Київстар врекли...не йде ммс і всьо.:dntknw: А ми во,шойно прийшли з Зоряною з прощі і слухає по моїй нокії музику...а я трохи'м вліз на форум і сі див'ю... О... А зара будем райзували по сходах(вверхвниз),може по райому пройдемся(файний район тотой Поділ),а потім знов музику...та й во так живйом...:sorry:

• Подобається Подобається x 13
  10. poetka

А ми На Оболоні жили,скажу чесно....шось тамка смердит....І не годен го розібрати чим?
    А мені сподобався міст Патона.....йой....як ми там по нім блукали....вверх,вниз,і юш знов вверх.....А ще до цього жили на Святошино,то тамка ліпше.......

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Запланувала на сьогодні стільки роботи, а нам воду відключили на цілий день :sad:
    А в неділю поїдемо до куми на День народження, знову буду по Сихові блукати. Вже стільки років туди їжджу, і постійно заблуджуюся.

12. Summer

Summer Well-Known Member

день нині звичний, але трохи такий дивний - зранку замість роботи поїхали на відкриття Кінг Гросс Леополіс, а саме на відкриття Ашан. Шо нам з Південного біля Сокільників і вже там :) шо вам сказати -підземний паркінг :good: великий, відразу ескалатори...людей моооре 10 ранку . В Ашані роздавали всім покупцям троянди, так наш народ оберемками хапав у возик, я в шоці...о_О Сам Ашан великий як 2-а Метро, продукція різноманітна, особливо сподобався батон їхньої випічки та на вагу цукерки -гарний вибір. Важити все потрібно самому, є окремі каси для возиків, для кошиків, для пенсіонерів, інвалідів, вагітних. Вибір величезний, але не все дешевше...я навіть не всюди була. Три поверхи, ковзанку та кінотеатр ще не відкрили...Брокард відкрили- ціни ого, піца, кав'ярні, багато магазинчиків, одним словом ходити і ходити. Шоколадки роздавали їх фірмові та міми ходили на ходулях. Мене з кульками сфотографували для звітності )) Було телебачення трк люкс.:) Вражень море, поки відходжу...на роботі :)

• Подобається Подобається x 9
  13. Alias

Здала курсовик, макетування, перегляд з живопису, ескізи дипломної роботи...
    А ще одержала погану звістку-у маминого брата вчора ввечері стався напад.Грав у волейбол в спортзалі і раптом втратив свідомість....не знаємо, що і думати.Останнім часом якось так все складається, стільки проблем..батько майже без роботи, грошей катастрофічно не вистачає, а тут весна, свята..мама почала хворіти.....

• Подобається Подобається x 11
  14. Summer

Summer Well-Known Member

Alias, тримайтеся

• Подобається Подобається x 6
  15. poetka

Я співчуваю Вам.Але хочу,щоб Ви вірили,шо скоро ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!
    Головне,щоб мама одужала....і мамин брат.... а гроші тато заробе,хай тільки літо прийде,ото люди й почнуть,товктись,будувати,ремонтуватись.Все буде Ок.

16. poetka

Їздили ми в Ашан....
    Народу море....товар той самий,що всюди,ціни ті самі +,-.
    Єдиний +,то підземний паркінг.....і ескалатор(безсходовий)транспортер одним словом.А все інше те саме,тільки зібране в одному торг.комплексі.
    Як на мене то таж Рукавичка краща,а Південний,то взагалі МЕГА.....

• Подобається Подобається x 2
  17. Summer

Summer Well-Known Member

то ми просто звикли :), але мені близенько то ше пару раз поїдемо, а там буде видно....

• Подобається Подобається x 2
  18. Alias

Дякую за підтримку.надіюсь, що ця чорна смуга все ж таки закінчиться.

Сьогодні у мами мого Маськи ДН.Подарував тарілки(сама хотіла)А я просто привітала..згадували з нею мій минулорічний сюрприз:).Хочеться бути там..але ...але ...поки це неможливо:sad:

• Подобається Подобається x 5
  19. poetka

Ну!!!!Вже дістали....Лізуть і лізуть,на дах,дзвонять і дзвонять...не дають спокою.Та маєте люди балкони ставте там антени.....Ми тільки те й робимо,що латаємо дах...а нам не солодко,особливо коли дощик,будинок старий і дах відповідно...

20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Приїхала вчора ввечері в Городок,дві години воювала з братиком за комп"ютер....заснула...на ЛФ не була...:sad:
    Щось тут батьки чудять,була одна ,так би мовити,вільна кімната вже там закінчили ремонт і перенесла туди ліжко на якому я тут сплюо_ОЗ чого б це?Переманити хочуть:scratch_one-s_head:
    А сьогодні пів ранку по черзі бігали дивитися як я сплю в новій кімнаті,як коні туди-назад!!!Зовсім не виспалася,та ще й погода:cry:,дощ:sad:

• Подобається Подобається x 10
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)