Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nikolas

nikolas Well-Known Member

У мене найкращі ліки від моральної крізи то плитка мол.шоколаду(з ліс.горіхом),чашка чаю і файне кіно(для душі),а завтра буде все по іншому,завтра буде краще.;)

• Подобається Подобається x 4
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Слухайте ну просто супер...Ви готовий бальзам на душу...:good:

• Подобається Подобається x 3
  3. terrible

terrible Well-Known Member

в принципі теж варіант. я, правда, тут надумав завтра запропонувати прогулянку до РАГСУ або ж алтернативу - завести дитину.
    але у Вас теж непоганий варіант:) дякую)))

ні, тупикова ситуація... взагалі в житті. щось якось так буксує останнім часом. певно, що варто щось змінювати.

• Подобається Подобається x 5
  4. nikolas

nikolas Well-Known Member

Файно дякую, я якийсь занадто ідеальний вихожу,але п-р-и-є-м-н-о)))))).Хочеться співати.Всім на добраніч.

5. poetka

Ви самі для себе відповідь:

Відсутність дитини,рано чи пізно спустошує стосунки......Повірте мені на слові.

• Подобається Подобається x 2
  6. terrible

повірю :)
    дякую Вам. Ви гарна людинка:)

PS а відсутність штампу в паспорті спустошує, не знаєте? я думаю... може не варто гарячкувати і все відразу, а поволі?:blush:

7. poetka

:blush::blush::blush::blush:

Відсутність,чи присутність в паспорті штампу немає значення,головне - почуття (хоча якщо відверто ,то жінці все ж більше той штамп потрібен,так би мовити для уявної надійності)...
    Ви самі собі даєте прекрасні рекомендації:good:Все у Вас буде..... і штамп (якщо треба то не відмовляйтесь) і дитинка,головне велике бажання.
    І мій P.S.Не ламайте жінку ,а дійте мудро,як мужчина,з притаманними тільки Вам секретами,тоді вона ваша ,а ви навіки її.Любові вам великої і трохи терпіння.

8. terrible

я так і знав! :pardon:

:blush:

дякую:)

надобраніч:)

9. poetka

Отак сиджу (допоки борщ вариться) і думаю:Тепло прийшло,чергове замовлення вірвалось,а може то на ліпше? більше часу буду з малим...

10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Сумно. Вкотре переконуюсь, що деякі люди, коли не вміють і не хочуть чогось зробити самі, але бачать, що те щось виходить в когось, то вирішуюти тільки зробити прикрощі. Сьогодні пробудилась від шуму надворі, під вікнами, десь о 6:30 - там невідомий дядько зрубував наші кущі бузку і жасмину, які не один рік гарно цвіли і пахли! Але тепер це вже минуле...На місці кущів тепер пустка. :cry: Зробив він так все по-злодійськи, крадькома, доки всі спали, а коли тато пробудився і сказав йому "пару слів", то він швиденько забрався. На запитання тата що це таке, сказав, що він з жеку і що то йому дали таку роботу. Коли тато сходив в жек, то довідався, що начальство такої "роботи" нікому не давало. Потім вияснилось, що то був чоловік однієї з двірничок - вирішив так "підзаробити". Чому підзаробити? Бо ті кущі вже "мертві" і їх вже ніде не посадиш, тому то не було "для себе", а задарма ніхто з жеку ніц не зробить. Але маємо таке нещастя, як одна сусідка зверху, яка сама не садить квіти, але їй страшенно заздрісно, коли в когось щось росте. Декілька разів бачила, як вона то "обстриже" наші кущі ні з того, ні з сього, то троянди береться викорчовувати - бо їй здається, що вони неправильно ростуть. :crazy: Бабулька на пенсії, нема що робити, от і "свиняє" сусідам. Однак самій вже вирубати "під корінь" кущі негарно було, то попросила якогось пияка трохи попрацювати. І таке життя...
    Здавалось би, то ж лише кущі! Так, але їх ще моя бабця садила, а недавно її не стало, а так хоч кущі були б...а вже нема. Ще тільки два трояндових кущі залишилось, я навіть не знаю, що з ними робити - чи то колючим дротом обкласти чи як? :)))

• Подобається Подобається x 9
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

..і напругу підвести:)

12. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

...і в тюрму потім сісти :haha:

п.с. дякую за пораду :)

п.п.с. Мавпусику вона сподобалась

• Подобається Подобається x 2
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Як то добре виспатися...попити кави...нікуди не поспішати...спокій і благодать...
    а ще...так класно почути слова "Доброго ранку" від дорогої Тобі людини...

15. terrible

а ще невеличке мінне поле, пару голодних вовкодавів за дротом і автоматника (бажано з похмілля, щоб зліший був). а у вікні влаштувати кулеметне гніздо
    :) і можна спокійно спати...

16. Чупага

Чупага Well-Known Member

Євро падає і падає.
    Ніколи не шкодив сусідам. Сусіди між собою були в гострих відносинах - корову підкосять косою , барана вкрадуть. Бог обох покарав.
    Один свою дружину зарізав , другому хата згоріла, він з горя інсульту схопив (шляк його трафив) та швидко помер.:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  17. poetka

Погада гарна...В такі моменти навіть жити хочеться по інакшому:)

18. matvej

matvej Well-Known Member

На сонці більше усміхнених облич. Дітлахи дружно колоною по двоє переходять вулицю. Тітка Севера з книжечкою в руках сидить на балконі під променями і читає, час від часу заглядаючи поверх окулярів на покупців які метушаться біля торгівельних лав з фруктами.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Жасмин не знаю як пахне, але БУЗОК!!! В якого варвара рука піднялась?

Висновок - посадіть ще!

Згадав анекдот:

• Подобається Подобається x 9
  20. poetka

А у нас сьогодні знову збори....Все мусолять про той Київстар.....Чомусь Білайн,Аербайц не рухають,а Київстар поперек горла....Сміх крізь сльозу,бо як бабульки згрупуються тай візьмуть пообрізають кабеля(а вони то можуть),тоді інтернету буде гаплик......І я вже не буду з вами бесідувати.Отакої...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)