Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

2. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

У нас +6, у мене понад будинком лід сантиметрив за 20, не знаю як скоро потане... Вдень було тепло, але у зимовій куртці ще було саме те.

3. poetka

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

Добре,хлопці,дівчата йду спати,завтра цікавий день намічається 21 - то святе.......Дізналась про нових спонсорів.Файні.Лягаю,бо тре завтра раненько стати і завчасно з нашим президентом на площадку приїхати повивішувати там всеє гарненько і гостей зустріти..........

• Подобається Подобається x 3
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бажаю Вам завтра вдалого дня!:give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  5. бажаю гарнрго дня завтра :)

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в нас було +21! :tongue: :yahoo:Тільки я не повірила в таке щастя і тепло вбралась, про що потім пошкодувала :)

• Подобається Подобається x 2
  7. poetka

Дякую!!!!!!!!!!
    Зроблю фото,скину.

• Подобається Подобається x 5
  8. krasa

krasa New Member

Основне стати з ранку з правильної ноги, тоді все буде окей. А ще не думати про дурне, а лише про себе гарну.:give_rose:

9. poetka

Дякую

Дякую!І Вам гарного дня!

10. Agaton

Agaton Well-Known Member

І в мене від нині рахується весна...
    Ось усі дерева у саду вапном побілив :preved:

• Подобається Подобається x 8
  11. poetka

+100:)
    І в нас від нині..............
    Йду спати.:)До завтра:bye2:

• Подобається Подобається x 5
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Весна прийшла, а я застудилася :girl_cray:

• Подобається Подобається x 4
  13. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Обід у мене з 12.00. Багато хто каже що дуже рано! А для мене звична справа! :)

14. syavych

syavych копач

Мій організм потребує обід не скоріше 15-ої, але співробітники, як правило, не снідають, тому до 15 усе б вже виїли... І доводиться мені також ходити десь так о 12-ій, щоб хоч якусь канапку застати :sad:

• Подобається Подобається x 8
  15. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Абись потрапити на роботу на 8 00, мушу 0 7.10 виходити з хати. Снідаю обовязково о 6.45. Тому уже 12 00 хочеться їсти. Звик до графіка. Тому коли у відпустці, без годинника, визначаю, коли треба обідати :)

• Подобається Подобається x 3
  16. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ну все,меблі/валізи з речами/посуд/синочкове "придане" ітд.-перевезене.....залишилась лише наша сімейка,яка завтра вранці,з Божою поміччю,переселиться в своє нове затишне родинне гніздечко.....і ще!!!місце на ЛФ я собі вже "зарезервувала" на майбутнє,з чого дуже тішуся)))))))

• Подобається Подобається x 12
  17. poetka

А я шось сьогодні не дуже ...почуваюсь,голова якась наче й не моя..........Може тиск,чи шо....Чи кави перепила.Сходила на базар,до подруги і припленталась ледве,зараз будемо видзвонювати сусідів,може хтось пусте Репортер подивитись,бо в нас його нема.....новий є,а репортера нема.Ось так.........
    Може хтось скаже ,чи можна онлайн подивитись і де?

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

Подивилась,щоправда в сусідів.............багато вирізали,але то новини:pardon:

18. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Але я нині додому їхала!!!!!!!
    Стою,як завжди,чекаю тролейбус №24 біля водоканалу.
    Довго чекала,щось собі задумалася,дивлюсь підїжджає 24-й,заходжу,передаю хлопчині біля водія гривню на два студентських,а той хлопчина мені так щиро посміхається:) Я ще молода,незаміжня та й до того ж весна,чом би хлопчина не посміхався!А він мені каже-це не тролейбус,це маршрутне таксі!в них нові автобуси!
    А так схожий на тролейбус,що навіть не зауважила що "рогів" нема:)))
    Дрібниця,а навіть не звернула уваги!

• Подобається Подобається x 9
  19. poetka

Незвичні дні плавно переходять в звичні...І побут.
    Поміряла тиско_О...

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Звична біготня ...Пари, потім філія Поплавського, де наші викладачі теж викладають, затвердження там ескізів, дім, перекус і знову проектування, перспектива.У п"ятницю перегляд з живопису, не можу знайти фарби.Де я їх притулила? Знайшла!.Пишу..картина маслом...
    Хочу спати і...і ..і просто притулитись до коханого плеча..Ех...ще не час, ще все буде, тільки знову чекати, чекати...

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)