Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

По TVP INFO обговорювали наші вибори...Я переключила на інший канал, бо так соромно стало...

• Подобається Подобається x 5
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я,щось втомилась............Сил немає нінащо..............
    Хочеться спати.Але йду напюсь кавусі.............і може попустить:)

• Подобається Подобається x 7
  3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Щойно повернувся з лікарні. Вчора прихопило. Болі в правому боці живота з 10 до 16 (Підозра на апендицит). Потім переболіло. Та про запас лишили в лікарні. За цей час чотири рази брали аналіз крові. Лейкоцити стабільно дещо завишені. Весь час близько 9. Сьогодні зранку зробили УЗД всих органів. Все GOOD. Мабуть просто кишечна коліка. Та через це не дозволяли їсти весь цей час (півтори доби). Сьогодні прийшов голоднююющий. Ледве стримався щоб зопалу не налопатись. Доречі, прихопив з собою друга зі схожими симптомами "за компанію", то він і досі там лежить - вирізали апендицит. От так буває...

• Подобається Подобається x 11
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сиджу і ледь не плачу, подзвонив чоловік і сказав,що цього тижня не повернеться з відрядження,бо щось там не вирішилося в Італії....а я так переживаю,бо він за кермом .....ще й щойно мому брату подзвонили,що його добрий друг (19р) попав в сильну аварію,то вони зараз з хлопцями їдуть на Топольну,до того друга-тепер ще й за братика переживаю,бо хлопчиська всі на емоціях.....скоріше б вже ті сніги,льоди скінчилися....хочу весни...

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

той хлопчина помер....

• Подобається Подобається x 21
  5. Жахливий день. Водії бастують, бо їм три місяці не платили зарплату. Залізти у маршрутку неможливо. Ледве додому доїхала, ще й упала і лікоть сильно забила.

• Подобається Подобається x 11
  6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сьогодні завалена навчнням,вчу зразу на наступний тиждень,бо завтра поїду до батьків.В мами ювілей,святкувати вирішили вдома,тому потрібно допомогти їй з приготуваннями!

• Подобається Подобається x 6
  7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

стає страшно коли помирають такі молоді люди....
    вічна память...

• Подобається Подобається x 13
  8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

страшно і сумно......ми з мамою плачем і молимся.....мій малий ще не вернувся тільки подзвонив і то сказав,ще не знаю нічого про ту аварію....загиблий Ромчик був такий гарним хлопцем,не пив,вчився і працював,вже мав наречену.....бідні батьки і рідні люди.....

• Подобається Подобається x 17
  9. terrible

terrible Well-Known Member

...Жизнь и смерть – от судьбы уйти нельзя,
    Жизнь и смерть – вечна только лишь душа,
    Жизнь и смерть – рядом радость и печаль,
    И в ночи Млечный путь уходит вдаль.
    И порой непонятна так судьба:
    Радость вмиг затмевает вдруг беда.
    Оглянись – и уже на склоне лет
    Ты поймешь, что назад возврата нет
    В этот мир; мир, где каждый человек
    Хочет жить, вечно видеть Солнца свет,
    Хочет жить среди мерзости и зла.
    Странный мир...
    (с)
    :sad:

• Подобається Подобається x 13
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Боже...........то направду дууууууууууууже страшно і шкода таких молодих.........
    Якесь вибачте бидло,наркоман,алкаш,гвалтівник буде жити і творити всякі неподобства.............
    А хороші люди покидають цей світ.................
    Може я шось не розумію.Але чому всякі такі уроди по землі ходять і знущаються над людьми,а хороші ось так................

• Подобається Подобається x 9
  11. terrible

terrible Well-Known Member

poetka, вони не тільки по землі ходять, а ще інколи президентами стають... :sad:

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

капец, время 1:40 проснулся от того что кто-то тихонько пилит блок кондиционера со стороны улицы, я живу в девятиэтажке на первом этаже, я облякался, схватил пистоля, потом подумал, что к композиции я -трусы майка - пистолет, надо бы одежды добавить, быро накинулся и вылетел на улицу ...
    первый же шаг за порог и я поскользил, сцепление с землей - нуль! лед на всем, путь из 15-ити метров за угол дома я преодолевал 2 или 3 минуты, повернув .... я полетел, ветер шквальный меня просто несло, я сто килограммовый дядя этому воспрепятствовать не мог никак разве что упасть и то не уверен .... в конце концов за углом дома я скорректировал траекторию и налетел на дерево тем самым зафиксировавшись, кондей мой висел в гордом одиночестве никто его не пилил, изучив внимательней устройство, понял что это не пилеж - а шум ветра в трубочке для слива конденсата, при сильном ветре он не шумит а при том что сейчас - очень-очень-очень сильном я думаю метров 25-30 в сек. оказывается шумит .... путь домой занял 20 минут, 40 метров .... встречный ветер раз 5 вернул меня к дереву, пока я не проскользил дальше где остались чахлые останки сугроба, и можно было хоть на пару трорйку сантиметров провалится и укрепится ... только я рано радовался, от моего дома до сарая рядом находящегося частного сектора между которыми и идет пешеходная дорожка - метра 3, и из этих 3х метров как диффузора такой ветер, что за угол я смог повернуть только на карачках после того как раз несколько меня просто выносило ...... пришел домой адреналин пока не улегся решил запостить ..... лед на всем, полное обледенение проводов, деревьев, это увы опять отключения и жертвы .... ну блин и зима в этом году ....

• Подобається Подобається x 16
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Реально катуляюсь :haha: :haha: :haha: Така прозаїчно-гумористична розповідь :good:

--
    Витратила сьогоднішній день на кухню. Наготувала всякого смачненького на кілька днів.. Потім присіла за комп і десь кілька годин пропало :pardon:

14. artobstrel

не, это я реально катулявся)

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги! Зять, или кто он, (дочь знает), привез пляшечку коньяка из командировки ;)...
    Знает чем тестя купить :)... Вечерком, часов в одинадцать, кофейку с коньячком сёрбнул, и сижу... вас слушаю :)))

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це точно.У нас теж обледеніння.Вікна покрилися григою, провода, лерева, все в товстому шарі криги.А вітрисько з ніг вале.

• Подобається Подобається x 1
  17. artobstrel

вы от меня 120 км на север ))))

• Подобається Подобається x 2
  18. Alicia

Alicia Well-Known Member

У мене сьогодны стільки справ!о_О
    До мами з татом ввечері прийдуть друзі, і мені дали завдання приготувати вареники, пельмені, млинці з маком!!!:nyam2: А ще поприбирати...Не знаю, як далі...:dntknw:я ще нічого не робила, а вже стомилася!!!:mocking:

19. ну, просто як у казці Попелюшку :) Хочеться, щоб хтось прийшов і сказав: "... а троянди нехай виростуть самі!" :)

• Подобається Подобається x 6
  20. redfox

redfox Well-Known Member

а я сегодня весь день в налоговой провела) домой хочется, а на улице пробки! вот и жду...(((

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)