Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

"вместе весело шагать по просторам, по просторам...."
    хай і дощовим)))

Людоньки, що мені так вуха закладає...дискомфотно....ууууууу

2. - погода резко меняется? Или кофе перепили... :)

3. ГаЛоЧкА

вуха почало ще вчора закладати, каву вчора не пила... значить погода ! нещодавно був буревій, вже сонічко!!! ех(
    писи... а хіба можна каву перепити??

4. Нельзя. Ничего нельзя перепивать. Всё можно в меру :)

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Все НУЖНО в меру...!

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Починаються звичині сірі дні,в які ну зовсім-зовсім не хочеться повертатися після двох тижнів суцільного щастя в Рибаківці..я ТАК класно відпочила - накупалася в морі,наїлася досхочу рибки з пивом,натанцювалася на дискотеках..А найголовніше, що час я проводила з чудовими людьми,ну просто суперовою компанією.Ми так здружилися за той час,жили однією великою родиною,все робили разом..Та й погодка була суперова,водичка тепла..Зовсім не хотілося з ними розлучатися і повертатися до Льовова і повсякденності...:cry::cry:
    Тепер треба акліматизовуватися і звикатися із шумом великого міста...
    Тілом я тут,а душею і думками все ще на морі...

• Подобається Подобається x 3
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Это Вы почти, как Пани Рыбка....
    Тело в одном месте - душа в другим мисте!
    С возвращеницем, Наталья Юрьевна.

• Подобається Подобається x 1
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Відмінність в тому, що я точно знаю,чого мене так тягне в те друге місце:):):)
    Дякую Полковнику!!

9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

УРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Іспаночка вже у Львові...коли і де завтра здибаємося????

10. terrible

terrible Well-Known Member

загалом, була сьогодні нарада нашої родини та родини кума... і на море ми не їдемо. ми виїзжаемо в Хмельницьку область... до старого камрада, до нього на дачку-з ним вже переговорено, він дає свою згоду у вигляді ключів від чудового будиночку... я там був, ще коли вчився. малесенький рай на землі... через лісок пройдеш-малесеньке озерце, в якому чудово купаеться. а за кільканадцять хвилин їзди-Товтри... супер! :crazy:
    рішення остаточне і обжалуванню не підлягає!:))) касації розглядаються тільки на веранді того будиночку:)))
    кохана, доречі, подивилась фотки вчора-і сама виступила за.

11. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

передзвонили з газети "Юридична практика" - запросили на роботу. кореспондентом. як думаєте, нічого, що перший запис в трудовій буде не "юрист",а "кореспондент"? мабуть, робота цікава має бути. але: не юрист і російською треба писати ( то ще б нічого, якби не юртермінологія - я її вивчу, звісно, але ж...)

ось вагаюсь. на роботу хочу йти. допомагати родині. але ж це не юридична сфера. не практика юриста. хоч і писати я люблю... мама каже, що до зими я б знайшла собі юридичну роботу. каже, що зараз відпустковий період і роботодавці не так націлені на пошук персоналу, як буудть вже за місяці два-три. але ж до зими сидіти також не хочеться, хоч ніхто вдома не підганяє...

щось не можу зважити "за" і "проти".

12. - пока никаких "против" не видать, разве что первая запись в книжке - так для молодёжи это не проблема, если скоро найдёте другую работу, можно и новую книжку завести :)

Юр. терминология российскою Вам как юристу минимум не помешает.

За:
    работая корреспондентом в таком издании Вы обязательно будете много общаться с адвокатами, прокурорами, юрисконсультами, причем с руководством юр.контор, судьями, которым нужны секретари и т.д. - т.е. процесс поиска себе профильной работы будет творческим и не бесплатным. А если так понравится, что останетесь... так это ж здорово! :)

13. Max_

Max_ кл. москаль

Поддерживаю мнение предыдущего оратора (коим есть Невстранец) :)
    Серьезное профессиональное издание, надо думать работа корреспондента будет соответствовать юридическому профилю, плюс до того действительно пойдет наработка связей в среде юристов, что тоже не последнее дело, а связи еще никому не помешали )

14. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Маєте наувазі Товтри це ті що біля Км-Подільського, чи санаторій Товтри.. той, що в Сатанові?

15. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

кгм... вже і не знаю чи писати саме сюди. чи в НЕзвичний день. поки я думала,у меен тут такий крутий поворот подій!!!:)

я тут днями мамі по її роботі допомогла. справа по ЗЕД. я на неї витратила 5 днів. але вирішила. так от! мені просто щойно пропозиція поступила бєзбашна повінстю) працювати юристом. напрямок - ЗЕД, міжнародне право (тобто, моя спеціалізація). але! в Овручі !!!повністю під мене відділ створюють. квартиру мені знімуть. зарплата ще не знаю яка. може, гайнути? оце був би поворот подій. все легально. це - один і учасників корпорації, вя ікй мама працює. і втекти з Києва я давно хотіла... капець якийсь :) що скажете?

• Подобається Подобається x 3
  16. ГаЛоЧкА

Маюнко, такий шанс шкода впускати, тільки вперед!!!!!

17. Може i гайнути, но зарплату на всякий случай узнать не помешает. Её должно хватать Вам на жизнь вне дома, пусть и без квартирного вопроса, а затрат всё равно намного больше. Если по прикидкам хватает - вперёд! Кстати, запрещать родителям помогать Вам материально на первых порах, наверное, не надо... ;)

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Погоджуйся :) (але звісно перевір там все добре ;) )

19. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

От сьогодні дізналась результати тестів (я поступала на 5 курс до академії), поступила на магістра, правда платного, але сама (о, то головне!) ! Досі не вірю, що мене взяли...о_О:girl_curtsey::crazy::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 6
  20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Прикольно сказано. :haha: Так можна собі декілька трудових завести, поки знайдеш найкращу роботу. І шо буде як молодь так робитиме?:scratch_one-s_head: Скажуть: ОТ МОЛОДЬОЖ ПІШЛА ТЕПЕР! :ireful1: ;)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)