Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я вчора повернулася з поїздки з таким поганим настроєм...Розраховуєш на одне, а коли бачиш неймовірно високі ціни...Хотіли купити мікрохвильовку і пральну машину, а купили мікрохвильовку і...ЧАЙНИК!
    Зате малий вчора наїздився на "сходах" в Арсені :) Може з двадцять разів...Стоячи, сидячи, задом, передом...Ну шо зробиш, приїхала дитина зі села, перший раз таке побачила. Ледве з чоловіком його забрали звідти.:)))

• Подобається Подобається x 12
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

пожинаємо плоди курсу бакса....

• Подобається Подобається x 11
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

:blush::blush::girl_tender::girl_tender::preved::preved:
    Завжди рада допомогти!!!

• Подобається Подобається x 10
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Не пройшло і пів зими як я накінець таки купила собі чоботи....

• Подобається Подобається x 10
  5. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А в мене сьогодні взагалі не звичний день, а суцільні "любовні " історії. Посадила я свого Юліка на саночки, тай поїхали на прогулянку. Поки їхали на гірку, біля нас зупиняється автомобіль тойота... Я аж настрашилася. А з неї вийшов цей хлопець, з яким я познайомилася перед Новим роком. Він мене розшукував, бо не міг зустріти на роботі. Через знайомих, знайшов. І нормально сприйняв, що у мене є дитина, бо я йому тоді не розповідала. І як не дивно, малий про нього постійно згадує. Сьогодні маю йти на побачення...:blush:

• Подобається Подобається x 20
  6. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

тримаю за вас кулаки, все має бути добре... так хочеться щоб хороші люди були щасливими в наш теперішній час.

• Подобається Подобається x 13
  7. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

love story...

• Подобається Подобається x 5
  8. Zoryanka

Дякую. Надіюсь, що все буде добре. Тільки я вже відвикла ходити на побачення.:)

• Подобається Подобається x 4
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Від щирого серця бажаю Вам вдалого вечору! ;) Дуже за Вас тішусь! :girl_claping:

• Подобається Подобається x 6
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

нічого, все швиденько нагадаєте:)
    Всього найкращого!:)Хай щастить

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Зорянка, головне йому лишнього не дозволяйте.
    І не звертайте увагу на тойоту - то все панти казлячі можуть бути.
    Ну, успіхів.

• Подобається Подобається x 6
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

о! дуже за вас рада! побачення - то солодкий час. Дає можливість розслабитися, розвіятися і попробувати життя на смак... одне за одним і навіть не помітив, як знайшов свою долю :) як кажуть, любов приходить тоді, коли її зовсім не чекають...

13. Zoryanka

Я нікому нічого лишнього не дозволяю. На все свій час...:) А тойоти, будинки, гроші ... мене ніколи не цікавили, головне, щоб людина хороша була.

• Подобається Подобається x 7
  14. Малесенька

мені завжди подобалось як коліжанки розказували про перші побачення, про романтичні стосунки.... як світились їхні очі під час розповіді.... як давно це було у мене, вже навіть не памятаю, але це відчуття ніби у тебе виросли крила і ти десь літаєш у безхмарному небі, файно так...
    а за побачення не хвилюйтесь, будьте природніми, а саме головне такими якими ви є в житті і тоді точно все буде ок! а гроші, будинки, машини це навіть не другорядне, а щось таке далеке, яке не має значення для захоплення тією чи іншою людиною.

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Правильно.
    Просто розумієте... здам маленький чоловічий секрет.
    Одружена-розлучена дівчина чи жінка сприймається нами, хлопами, навіть на рівні підсвідомості дещо інакше, ніж баришня на виданні. Тим паче з дитиною.
    Вважається, що їм потрібне лише одне, а саме гарячкові пошуки пари, а тому біля неї і нема смислу довго випендрюватись з ухажорством, а можна сміливіше переходити до діла, по-взрослому. :)

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Був у мене колись друг-хлопець (просто друг), зустрічався певний час з розлученою жінкою. Говорив майже так само як написав Самойлович.
    Хоч це і неправильно, бо розлучена чи дівчина на виданні - повага мусить бути. І романтика теж.

17. Малесенька

у нашому, здається вже сучасному суспільсиві існують стереотипи, якщо розлучена, то думають шо не вберегла сімю, не міє мовчати і т.п. і ніхто не задумується що можливо чоловік фуфло попався, так само думають про дівчат без комплексів, зразу ставлять умовне тавро "Бл*ть". а коли говориш мужчині правду в очі в кращому випадку від обідеться, або почне відмахуватись від тебе як від прокаженої. тому переважно більшість сильних і прямих жінок одинокі

18. Zoryanka

А я вірю, що не всі такі. Навіть, якщо мені все-таки не пощастить, і він виявиться таким, як ви пишете. Мені просто хочеться поспілкуватися, почути себе людиною, жінкою.

19. Малесенька

це правильно, адже кожна з нас прагне бути коханою, єдиною, щасливою ЖІНКОЮ

• Подобається Подобається x 3
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

підтримую! лише заради цього варто піти на побачення! от мій коханий на перших побаченнях взагалі думав, що він мене не цікавить... звик що дівчата або активно виявляють зацікавленість або пасивно :))) а я не будувала повітряних замів, просто весело проводила час, жартувала і ділилася інтересами в розмові:)

• Подобається Подобається x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)