Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хворіла, але прийшлось терміново виздоровіти і піти на каву, бо приїхав знайомий чоловіка і вони мали зустріч, а я не могла вдома залишитись, бо до нас баба приїхала і капала на мозги, що я чоловіка сама відпускаю, він має вдома сидіти і т.д. Не могла того довго слухати, то забралась з хати разом з хлопцями. Цей знайомий - один з міжнародних вболівальників за білочку :) Це він переклав нам на норвезьку веб-сторінку і підключив норвежців до голосування :) При нагоді запросив нас на вакації до Осло влітку. Треба буде до того часу гроші зібрати і з'їздити, казав, що там гарно :)

Балакала з домашніми по скайпу. Моя баба - Марія і сьогодні вони приймали багато гостей. Було так весело і шумно, співи під баян.. Поприколювались з дядьком, він сказав, що вони перед тим, як сісти до стола, проголосували за білочку :) Скучаю за ними..

• Подобається Подобається x 18
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Попила вже каву...зїла банан....і взялася за роботу....маю написати собі харатеристику-в універ треба....
    Познаходила в гуглі різні зразки....ніц мені з того не підходить....якась я вже дуже ідеальна по них виходжу...мені шеф таку точно не підпише....особливо як почне читати рядок:"спокійна,скромна,врівоважена".......

• Подобається Подобається x 10
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

шось си нагадав...:)))
    ...нє прівлєкалась..
    ...родствєнніков за граніцей нєт...
    ...морально устойчіва..
    ...дєлу гм...прєдана...

• Подобається Подобається x 12
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

в гостях у батьків.. всі на роботі, а я балдю...
    і думаю, чи то їхати до Львова чи ні...:preved:

• Подобається Подобається x 9
  5. сестричка

сестричка Well-Known Member

Звичайно їхати!:)
    А я от думаю чи йти у поліклініку .Мабуть все ж таки треба, мене там чекає дошка Євмінова :)

• Подобається Подобається x 7
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

о! нагадалисте мені... вже 2 місяці збираюся до стоматолога..о_О

• Подобається Подобається x 6
  7. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

І не нагадуйте... ну дууууже болюче питання... якщо наберусь сміливості і піду до того веселого дядька стоматолога, то думаю він з місяць на моїх зюбах відриватметься :pardon:

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

нині була - досі мордяка потерпла (вже минуло 3 години):cry:

• Подобається Подобається x 11
  9. olya_d

olya_d Well-Known Member

попила вже каву, наїлася пляцків...
    треба попрацювати, а не хочу...Від 9-ї ранку себе налаштовую на роботу, ніяк не виходить. Піду певно зроблю собі ще кави

10. Summer

Summer Well-Known Member

а я нині здала звітність у фонді зайнятості, прогулялась по Арсені, зайшла на каву, купила горнятко до кави та й на роботу так не хотілось, що я пішла додому. Зара читаю форум, а то два дня не заходила :)

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

та не такий страшний той стоматолог... ви собі виберіть лікаря який має файні вочи... то як буде вам колоти і кулупатись в роті, ви все споглядатимете на його карі/сині очі... а тоді глянь і біда не біда:pardon::pardon::pardon:

• Подобається Подобається x 15
  12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

йой :sad:
    шота пака ні работаєт... все ще відпочиває...

а диплом же ж треба починати писати... йой

Last edited: Jan 9, 2009
  13. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ну, не мені казати що ти не така, але і не може не вставити свого носа.... ти дійсно хороша людина, скромнп і врівноважена, але якшо ти цього захочеш.

а я ото ше на роботі, найшла кілька хвилин шоб на форум повернутись.... скучила за вами піпец, але знову мушу на роботу вертатись

14. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а ще шукаю роботу... вакжо з цим зараз. але труднощів не боюсь. порозсилала резюме на різні вакансії - від помічника юриста до перекладача. може, десь щось і складеться...

хочеться, щоб хтось зробив масаж...

натомість скоро вдягнусь "у хлопчика"(це тепер так бабця кепкує) - в широкі штані, мамину теплу куртку стару, шапку-майже-вушанку, і піду з собанею гуляти...

Last edited: Jan 10, 2009
    • Подобається Подобається x 13
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Марусю, чиста правда!!!

• Подобається Подобається x 5
  16. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А я сьогодні трішки по-працювала, а потім поїхала до Львова. Зустрілася з Мавпусиком, ми зайшли у "Фреску", випили трішки грузинського вина... Класно так.:)

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Оце, кажуть, криза..?
    Від колядників відбою нема, в мікрорайоні 3 церкви, а вже 5 гуртів ходили, "на церкву" колядували.:preved:
    Файно рік починається!

• Подобається Подобається x 12
  18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Звичний день:) сходила вранці на роботу,посиділи з співробітницями чаю попили,попліткували:))):))).прийшла додому,поспала собі трохи,залізла на ЛФ:)полазила-почитала,сіла робити переклад коліжанці.тільки от ЛФ сильно відволікає:)))

19. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Правда правда... особливо коли ти на порозі чуєш: "Ксеніє! Тобі що на голову знов шафа впала, що ти до мене по добрій волі???" Після таких шюток якось мало цікавить, які в нього там очі :dntknw:
    :))):))):))) Піду скоро здаватись на тортури знову :)))

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Холодина собачья .... не успел Левандивке про волюнтаризм наприватить - вызов ... у людей под домом образовалась котловина 6 на 4 м. 4 часа на морозе танцевали ждали прибытия всяких ответственных лиц и прочего гамуза ... холодно .....

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)