Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А ми сьогодні з Яною і тайфуном Катрін, себто племінницею, ходили на ВИСТУПАЛКУ (от таке слово Катя придумала). Одразу розшифровую - дитячий концерт до дня св. Миколая. Основу концерту склали пісні у виконанні "Великодніх зерняток" ,може хто знає. Одним словом емоцій повен букет...

Last edited: Dec 18, 2008
    • Подобається Подобається x 17
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А мені виплатили премію нині. Так що день із звичайного раптом став дуже хорошим...
    Правда 700 дольців на податки відрахували. :cry: Але принаймні виплачу нарешті борг за поїздку до України. :)

• Подобається Подобається x 15
  3. карапуз

карапуз Well-Known Member

Щось я сьогодні себе зле почувала,поміряла температуру,так і є...висока о_О.
    Чоловік мені поспівчував і пропустив тренування . Поїхав до свекрухи і привіз мені малини до чаю:nyam2:.Я трохи собі прилягла,діти пробували перевернути хату(це їм майже вдалося :crazy:).Чоловік зробив мені чаю і сів з Юстинкою складати пазли("садочковий" Миколай приніс ).Після чаю мені полегшало і ми з Мартином пішли їм помагати :).
    Вечір закінчився файно :пазли складені,дітки сплять,подарунки біля ліжечок,а найприємніше,що голова вже не болить :good:.

Last edited: Dec 19, 2008
    • Подобається Подобається x 12
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

День видався цікавий, але думаю що Миколай до нас сьогодні не завітає. Він вже прийде до нас в суботу в українську школу. Добре що вчора встигла купити подарунки для дітей.

На завтра погода запланувала великий шторм і снігу на 30см. Думаю брешуть, але все можливо. Нажаль пропущу день роботи, бо так як я контрактор мені платять лише за ті години що я була на роботі, але є надія що завтра будемо пекти пляцки і тістечка з дітисками.

• Подобається Подобається x 10
  5. Ірена

Ірена Well-Known Member

в малого цілу ніч боліло вухо...
    вперше пошкодувала, що він так виріс і я не можу взяти його на ручки. але ж трохи велика дитина плаче так само як і маленька:cry:
    і все ж Миколай встиг до нього поміж плачами прийти;)
    усіх вітаю з цим святом.
    нехай воно буде у вас в душі:preved:

• Подобається Подобається x 11
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вчора,вже пізно ввечері до Зорянки прийшов Миколай...

• Подобається Подобається x 18
  7. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Ось почався ще один день...
    Миколай до мене нині не прийшов (навіть цукерку не приніс)... та і не чекала... просто так хотілося відчути себе бодай ще раз маленькою... мама сказала "мамою через два місяці сама будеш!!!" і на тому розмова закінчилася.... Обідно....
    а ще зранку мене підтопили сусіди...
    хороший день буде, мабуть.

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А моїй пазлів не приніс. Тільки цукерковий набір. Хоча з мам на пазли гроші зібрали.:ireful1::ireful1::ireful1:
    Краплі отіпакс від болю в вухах - дуже помічне!:good::good::good:

Last edited: Dec 19, 2008
    • Подобається Подобається x 9
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вчора мій харківський колега виїхав з західної області, заїхав до Києва (де замість години провів годин шість) і вранці дістався до Харкова, де на нього чекала термінова робота.

Мій шеф зранку його набрав і потім каже мені - "здається, він п'яний!" А хлопець просто був сонний.

О 3-й годині я сходив до стоматолога, там задля 5-хвилинної роботи мені зробили круту анестезію - вже 2 години не відпускає.

І телефонує мені той харків'янин.
    Тихенько запитує - "ти випив ? Координувати роботу можеш чи я займуся цим ?"
    Я кажу , що то від анестезії.
    Він розсміявся - "твій шеф підозрював мене, що я зранку був забуханий, а якби мій шеф зателефонував тобі - то зробив би такий же висновок!"

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Їздили в податкову, щоб виробити ідентифікаційний код, бо він потрібний для отримання призу в разі перемоги.. Код дадуть через місяць, встигаю

Миколайко не прийшов, бо приходив польський, але купив мені навушники, які сам і поламав кілька днів тому. В супермаркеті зустріла мого одногрупника брата знайомого (О!) зі Львова (уявляєте??!!). Перетнулась з ним двічі, але першого разу не зрозуміла, що то він, а другого загальмувала, бо ми з ним впринципі не знайомі і бачила його раз чи два.. Потім вирішила з ним поговорити, але згубила його між рядами..
    Як прийшла додому, то знайшла його фотку в своєму архіві випадкових облич з гаївок. Так, це точно він! Це ж треба.. А я загальмувала.. Ех..

П.С. Переїзд до Варшави відміняється, УРА!!!!!!
    П.С.2. Падає сніг, а я катуляюсь по підлозі, бо мій чоловічок згадав пісеньку з минулорічної реклами діджуса (пам'ятаєте про оленів?) і тепер наспівує "новий рік, ялинка і сніг, діііджус!" :)))

11. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

До мене, звичайно, Миколай не прийшов, але день був хороший. В сина трошки болів животик, цілу ніч плакав, але Миколая дочекався. Отримала сьогодні і зарплату і премію. Сама собі стала Миколаєм...Начальник усіх своїх співробітників запросив у ресторан, ми гарно провели час. Зараз чекаємо гостей, бо свято ще кілька днів буде у нас продовжуватися.

12. :yahoo::yahoo::yahoo:

• Подобається Подобається x 4
  13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

визначилась з базою практики - 3,5 місяців у Мінпромполітики, 1 місяць - МЗС...
    знову міняю тему дипломної:)

• Подобається Подобається x 5
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Рибко , це тобі ЛФ-кий Миколай подарунок зробив, розбанив?:))
    Через це стільки родості?

• Подобається Подобається x 6
  15. Max_

Max_ кл. москаль

Хм... неплохая база ))
    похоже в Вашем вузе учат на министров))

• Подобається Подобається x 1
  16. Не люблю баню в прямом и переносном смысле! :)

17. Alias

Інколи допомагає просто холодний душ:))

18. От чего помогает? о_О

19. Alias

Прийти в себе :))і подивитися на ситуацію іншими очима

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)