Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Сегодня у меня защита курсовой по политэкономии. Люди добрые, помолитесь за меня, пожелайте мне удачи!

• Подобається Подобається x 10
  2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Бажаю успішно захиститися. А ми отут триматимемо кулаки!!!

• Подобається Подобається x 3
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

у мене тоже завал. сьогодні і завтра треба модулі писати... ех...

• Подобається Подобається x 4
  4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Як казав мій однокласних: "Удачи не желаю, удача женского пола и как все девушки бывает изменчива, поэтому просто желаю успеха!" (с)

• Подобається Подобається x 9
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Багіро, Рибко все у Вас буде ок.Бажаю успіхів.

Нині у нас такий сонячний ранок, навіть туман з Ташлика кудись подівся.Зазвичай в цю пору року він завжди є.І коли вранці дивишся у вікно, то видно як поверх дахів пливуть рвані хмари туману.Навіть вночі можна побачити шмаття пару, що підіймається з водосховища.
    Сестра збиралася піти пофотографувати схід сонця, але засиділась за компом , то тепер буде спати до обіду.А потім пів дня стогнати, що знову у неї не вийшло сфоткати схід сонця.
    Намічається поїздка в Коблево на цьому тижні, якщо тато буде їхати, то візьме нас з собою.А в суботу у мене екзамен....

• Подобається Подобається x 6
  6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А в мене сьогодні вихідний...але краще б я йшла на роботу...Не встигла прокинутися, а настрій вже якийсь зіпсований....Треба буде піднімати:)...і то терміново....Не хочу повертатися в свій колишній депресивний стан:nea:....Хочу бути радісною і щасливою!!!

• Подобається Подобається x 9
  7. Coffe13

З Львова до Тернополя дві години з хвостиком, кава далеко не львівська, але настрій підняти можем :preved:

8. Mavpysuk

Дякую Оксанка....В мене настрій вже тільки від Твого допису піднявся....

• Подобається Подобається x 5
  9. Coffe13

:preved: я рада, хоч когось потішу:pardon:

10. Ірена

Ірена Well-Known Member

ага!:preved: таки -так:)
    і я приєднаюся:give_rose:

11. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

нарешті знайшла літачок, який заказав Ромчик на Миколая :). І людей так багато всюди (по магазинах). І до чого то... ;):).
    Прийшла на роботу пізніше і так голова болить чогось, може надуло о_О, (ліньки було шапку вдівати від маршрутки до роботи). І роботи ще й так багато. Добре що хоч співробітник приніс диск АББА - новим роком "запахло" ;).

• Подобається Подобається x 6
  12. Daisy

Daisy Well-Known Member

Наша вчорашньо-вечірня зима вже переходить в хляпу, все топиться:cry:

13. Не защитилась я. :sad: Придётся до среды курсовую переделать.

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Рибко, часом не ЛФ винний, може багато засиджуєшся на форумі?

• Подобається Подобається x 3
  15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Виганяла сьогодні чоловіка на корпоративний новий рік. Ох і забембалась, то та сорочка не підходить, то інша, то краватка якась не така. :scratch_one-s_head: Поки зібрався, висловив все, що він думає дрес - код.:) Чуть не плакав за своїми джинсами та світерами :)))

• Подобається Подобається x 1
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не переживайте! В нас був такий викладач, до якого мінімум 5 разів треба було прийти, щоб здати. При чому за кожним разом треба було щось переробити і передрукувати. А це формати А2-А3 і величезні черги на принтер.. Можна було гикнутись!

17. Не в том дело. Курсовую я сделала давно. Вроде всё писала по теме. Оказалось - первый раздел не соответствует теме. :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  18. Coffe13

Рибко не розстроюйтесь, в студентів не може бути все гладко,бо тоді то не студент, здасте обовязково,ось побачите.

А ми з Яною нині придбали собі шапочки на новорічні свята:
    Кажу:" Яна, кажи ЧІІІЗ" А вона: "Мама, тепер всі кажуть СОСІІІІІСКА":pardon:
    От тільки фотки знов мобілкою...:sorry:

Last edited: Dec 17, 2008
    • Подобається Подобається x 16
  19. Mavpysuk

Вибралися ми сьогодні з коліжанкою в "Кумпель"....мені так пива захотілося.....пройшлися повз ресторан і побачили, що там одні мужчини за 50 пивко попивають.......звичайно вона мене відмовила (мотивувала тим що вона встидається такої компанії:blush:), хоча я дуже хотіла туди попасти....і все закінчилося "Фрескою":sad:

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

А в мене вчора ледь комп не згорів:sad:сидю собі,нікого не рухаю,лазю по Лф.раптом чую-шось смердит паленим.дивлюсі-а розетка і вилка від компа вже почали плавитися:sad:ото я зараз без компа,зайшла з телефона.

• Подобається Подобається x 11
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)