Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні на зупинці чекала на маршрутку 55 хв!!!Я так замерзла, що зуб на зуб не попадав...Приїхала на роботу і ніяк не могла зігрітися....

• Подобається Подобається x 5
  2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

через ту таку-сяку сесія не трапила на джаз-без, до того ж маю четвірку, як колоду в заліковці:ireful1:
    сьогодні з чоловіком річниця-а він на роботі, відітєлі таск обємний:ireful1:

• Подобається Подобається x 7
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та якби я сама ним користувалась, то нічого й не було б, а вона лінується перевіряти антивірусом , то так і виходить, що підчеплює заразу.
    Ще раз перевірила, знайшла шість штук, знищила.тепер начеб-то все ок.
    А ще засмутив той факт, що у мене квиток з боковим місцем і біля туалету:wacko::sad::girl_cray:
    17 годин "приємної" подорожі.Ну нічого, потерплю.Є заради чого і кого:)

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Миколаїв - Львів? Співчуваю...я знаю,що то за поїзд,особливо в літню спеку:bad::bad:Добре,що хоч зима зараз.сподіваюся,там не буде холодно:)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... там літом - пекло, а зимою - Антарктида....

6. А я зимой на поезде никогда не ездила, не знаю...

7. Alias

Херсон-Львів.Не знаю як там у спеку, але таргани там точно є:))
    ГГГ, прикол..максим коли їхав до мене , то теж було те саме місце...біля туалету і бокове:)))

• Подобається Подобається x 4
  8. Іспанка

О,точно:))) сорі,я переплутала..то ми ним в Рибаківку їхали..точно,таргани там є:)))

• Подобається Подобається x 6
  9. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Поки ніби в поїздах палять, тепленько... :good:
    П.С. Ггггг... може тому таргани туди перекочували?..ггг...зараз же багато де вимикають опалення...

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

о_Оо_Оо_О і ви там були??? я там в Лісотехніку 6 раз була...( то студентська база батьків:))) ) але цього року був контрольний, навідріз туди ні ногою...:bad:

11. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

паскудний деньок видався, тільки но пілюлей получаю.... до сих пір на роботі, а так хочеться до дому в тепле ліжечко.... кусочок хлібчика з меленим салом з часником, пивка і спатки....
    але нажаль це тільки мрії... спати приходиться по 5 годин в кращому випадку....
    коли цей сезон закінчиться???

12. Іспанка

І я там була..сервіс,звичайно,бажає кращого..але мене ніц не хвилювало,бо в мене було СВЯТО:) я вперше в житті цього року побувала на морі:yahoo::yahoo::blush::blush:такшо моєї радості не могли затьмарити навіть побутові невигоди:) а Ви на якому заїзді були?і де жили - в колибах чи корпусі?
    Пи.си: до мене можна на "ти"(я ж не стара,хоч і вчителька:))) )

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Аналогічно, Мавпусику! До Нового року крутитимусь як білка в колесі ( а хочеться як білочка в Нірванки на фотці))) ) по пару годин сну, в побігах.. навіть не знаю коли якісь подарунку купляти і організовувати свята... ех...

• Подобається Подобається x 6
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

та я жила в будиночку, що збоку від кінотеатру... на менше я б не погодилася (там хоча б свій душ є з гарячою водою весь час і в окремій кімнаті), мої одновідпочивальники) то знають ще з минулих років... але я погодилася, бо вперше була на морі з коханим, тому й тішилася як дитина і було то прекрасно...) але тоті мусорники-як-йти-на-пляж мене добили... тому я рішила шо "ал бі бек" буде хіба в самому крайньому, крайнезному випадку... можливо вплинуло те, що позаминуле море було закордоном, чи то я спаніла)))

але перший раз то без варіантів просто СУПЕР ;)
    заїзд - кінець липня, початок серпня...

говорю на ви, поки не позволять більшого)))

• Подобається Подобається x 2
  15. Іспанка

Багіро,ви зараз впадете зі стільця:))) я теж в той час там відпочивала:)

16. Alias

Багіро, Іспанко, приїзжайте в Коблево.Там сервіс на різний гаманець і розваг там бачено-небачено.У нас вважається, що в Рибаковці то відпочинок для пенсіонерів:))

17. Іспанка

то точно:))) Аліас,а ти думаєш,де ж то я грошей на ту Рибаківку нашкребла?:))) з першої пенсії,звичайно:haha:) :haha:
    А якщо серйозно,то певно так і наступного року зроблю - поїду в Коблево. цікаво,чи там море чистіше,ніж в Рибаківці..а то в Рибаківці:bad::bad:

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

:))) ну я не памятаю, коли то ся почало, але їхати назад ми десь мали чи то 7 чи 8 числа... сміх та й годі, і як то ми не зобачилися там..))) я би вас точно запамятала і роззнайомилася, якби не літала в "облаках"..

я теж про це думала і агітувала ,але більшість моїх поїздок в Рибаківку були з батьками в дитинстві, а вони того шуу-гаму, що в Колево не хотіли і всьо... пару разів в Одесі були, і так чередували - Одеса-Рибаківка)))

• Подобається Подобається x 1
  19. Alias

чистіше 100%, але буває,що й не дуже, особливо в серпні.
    Іспанко, думаєш чого там така назва РИБАКОВКА.., бо рибою тхне і море не дуже чисте.Треба було вибратися на один день у Коблево, там же всього км 20, і подивитись.З транспортом проблем не було.

20. Іспанка

Ми 7 назад їхали:)ото хохма:))) я теж дивуюся,як то ми не здибалися)))

Та бо я тормоз:sad:...вибралася з компанією, була там як прив"язана.ніхто нікуди їхати не хотів:sad:((

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)