Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Нині витягла мене сестричка на ковзанку, пограли там добру годину лапанки, позбивали лікті, коліна і ще дещо (на що падають найчастіше), потім в тій же компанії погомоніли за горнятком кави. Настрій ммм... Тепер сидю і втираю в свої коліна і лікті загоюючий гель.

• Подобається Подобається x 15
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Маруська-програміст: це страшне видовище :))) Я вже два дні дивлюсь на їх капарну роботу і ніяк не можу зрозуміти для чого собі ускладнювати життя?

Хто мерзне а хто возиться машиною кілька разів на день, намотує кільометри. Одним словом почала я працювати і встаю в 6 ранку, аби перед семою виїхати з хати і на 8-му попасти на роботу. Лечу своїм вальциком 125км.год і намотую кілометраж на машині. Тому що лечу до роботи долітаю за 45 мінут. Ожте рахуйте ківко то мені кільометрів до роботи виходить. І так два рази на день - врано ще в потемках, і ввечір вже в потемках. Нервова роблюсь, все як заєць головою кручу - дивлюсь, чи де бува який вар*ят не хоче вскочити поперед мене.
    А нині після роботи щей до церкви треба було їхати. А потім в хаті нема що їсти і треба щось подумати аби собі зробити обід та щей дітискам.

• Подобається Подобається x 18
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нині нападало 20 см снігу. Сьогодні всі всюди спізнювалися... Автобусів доводилося чекати по 40-60 хвилин...
    Я свого чекала годину і 10 хвилин, а він ще й потім застряг у снігу, не проїхавши й 200 метрів.
    Завтра працюватиму з дому. Ціле щастя, що шеф дозволяє. Але то не лише через сніг, завтра всі "автобусники" починають страйк і добратися будь-куди буде неможливо. :sad: Хочуть люди більшої зарплати, а їм не дають. Тепер треба шукати, хто би мене на роботу підвозив, поки страйк не скінчиться. :)))

додано через 11 хвилин

У новинах вичитала, що страйк розпочнеться опівночі. Зараз 11:11 вечора. Цікаво, чи й справді через менше ніж годину всі працівники покинуть робочі місця.
    Казали, що на сайті їхньому будуть всі новини, а він взагалі не відкривається. То якийсь жах. Мабуть, забагато людей одночасно дивляться. Бо яка ще може бути причина? :sad:
    Відгуки на блоґах водіїв дуже різні, але загалом позитивні. Журналісти ж подають навпаки - лише негативні. То правда, що без автобусів тут людям капець, але і водіїв зрозуміти можна... Йой, мені вже недобре від цих новин. :sad:

Last edited: Dec 10, 2008
    • Подобається Подобається x 16
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора якийсь дурнуватий день був у мене.навіть на ЛФ не було часу посидіти.Нарешті знайшла майстерню по ремонту цифровиків.Здала.Сьогодні сказалт забрати.Їздили з сестрою в Дім скла.Скільки ж там всього гарного!Хотілося все купити і все потрогати.Поки придивляюсь, але щось куплю обов"язково.Потім заїхали ще в фотостудію.Скоро обласна виставка.Рада фогорафів відібрали дві моїх роботи.Тепер треба думати як їх назвати.
    Ввечері вирішила зробити собі і сестрі яблучно-моркв"яний сік...Краще б не робила...:)))Хотіла їй налити у склянку , а налила в банку з медом , що стояла на столі.Переплутала, називається :)))
    В суботу вчимось.Ну й нічого.Зате більше на НР будемо відпочивати.

• Подобається Подобається x 11
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чоловік продав ноутбук, щоб купити мені об'єктив. Все одно треба було щось купити, щоб не платити податку.. Ну і ось тепер я хочу виграти в одному конкурсі для нього ноутбук (от так в житті все цікаво складається). Дуже прошу вас про допомогу - проголосуйте, будь ласка, за мою білочку - http://10stycznia2009.pl/konkurs/praca/18 . Треба натиснути "Zaglosuj na te prace!>" Буду дуже вдячна!! :)
    (хоч і не вірю в перемогу, бо видається, що фотка, яка лідирує, була приготована ще до початку конкурсу.. а тепер активно швидко набирає голоси.. та і взагалі в неті конкурси часто проходять несправедливо.. але все таки надіюсь на перемогу! :))

Коментарі до фото і конкурсу тут - http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=44001

Last edited by a moderator: Dec 10, 2008
    • Подобається Подобається x 13
  6. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Хтіла сьогодні помалювати - щось не малюється [​IMG], а з позитиву - бачила, як малеча (десь по рочкові кожному) нині годувала голубів[​IMG] можна задивитись...

• Подобається Подобається x 10
  7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я сьогодні вперше за останній місяць встала 0 7 годині, зазвичай - то 12-13:blush:
    зате побувала на співбесіді, купила чоловікові подарунки до НР:mocking:
    і здала нєчто по імені "Економетрія":crazy: це було фантастично
    ..
    А ще..а ще я страшенно скучила за ЛФ - щодня заходила перевірити ПП, а писати хтілося сильно-сильно, та сесія не давала
    Думаю, хоть сьогодні відірвусь:crazy:

• Подобається Подобається x 8
  8. Liliyah Romanova

А як же Миколая? :blush:

• Подобається Подобається x 3
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

доречі, різочку коє-каму би не зашкодило.....

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

файний день...:good:
    і не вихідний...і зустрівся з дуууже гарною людиною....:give_rose:
    Відвів душу...
    Єдине,що засмучує.."обіліє" вихідних і свєт на недалеке майбутнє...:ireful1:

• Подобається Подобається x 15
  11. Liliyah Romanova

Миху, як вам буду відси слати, то вона задорого мені винесе. Най вже вам там локально принесе... :tongue::))):))):)))

• Подобається Подобається x 9
  12. Lady_Opium

подарунок на Миколая заготований ще з жовтня:))

• Подобається Подобається x 8
  13. Liliyah Romanova

Ого! А я досі ніц придумати не можу... :sad:

• Подобається Подобається x 4
  14. Зануда

Зануда така зануда

А я придумала. А купити не можу. Або колір не той, або ціна. :cry:

Тяжкий день. Реально стояла на грані безробіття. У нас скорочення. Бог вберіг. На деякий час.

• Подобається Подобається x 10
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене такої проблеми нема, бо коханому стііільки всього треба (ну на мою думку :))) )... ше би стіко грошей подіставати)

16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А де таке чудо викладають, чи не в ІППТ часом?

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Прокинулась сьогодні від дзвінка мобільного в 3.37.Ще й на київстарівський номер.Туди взагалі ніхто, крім тата не дзвонить.Номер невідомий.Хто, чого, для чого?Потім не могла заснути ...А коли вже заснула то таке страхіття приснилося, краще б не спалаНе дуже вдало день почався.З Максимом погиркалась....але ж сама його і провокую......Жаба я....:girl_devil:А він все терпить...

18. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

о_О
    у мене майже аналогічна історія....
    о першій ночі дружина подзвонила і спитала, чи я сплю... :)))
    і потім пурген якийсь снився....

• Подобається Подобається x 6
  19. Kasia

Kasia Well-Known Member

на економічних факультетах. в МЕНЕ В ЛКА викладали.

• Подобається Подобається x 1
  20. Lady_Opium

в банківському, проте планується наступного року відмінити той курс

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)