Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

З оберемком газет? :haha:

• Подобається Подобається x 11
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

сьогодні зранку - церква,потім рейд музеями Києва - я побувала в 7!!!
    потім зі здоровецькою компанією були на ЕТНОфестивалі, де виступали БУРДОН. я їх вперше слухала вживу - вони справжні молодці) lulu була неперевершена:):):)
    публіці дуже сподобалось)
    окрім Бурдону дійсно на високому рівні виступили ще даха-Браха та атмАсфера - але їх я вже чула не раз і вживу,і вдома,і в театрах)

п.с. в моєму фотоапараті сіли батарейки, знимкувала ан фотоапарат знайомого - тому фото будуть,коли він мені їх надішле)

Last edited: Nov 30, 2008
    • Подобається Подобається x 13
  3. Чупага

Чупага Well-Known Member

Щоcь подiбне й ма бабча гврила:
    Хiба він iе свенті і дупла у нього немає?
    Якщо б їй хто сказав що й у пана Ісуса була д... .

Last edited: Dec 1, 2008
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

ех... нет в мене вирубиться через півгодинки... ото стараюся насидітися якомога більше...)))

• Подобається Подобається x 2
  5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Їздили до батьків у Бережани.Запросила нас тітка на свій ювілей до ресторану.Гостей "бавили" музиканти.В одному із них, впізнала свого вчителя музики,який навчав мене грі на скрипці(як я цю скрипку ненавиділа :wacky-girl:).Але як ця скрипка в його руках "плакала" та "співала"...:girl_tender:
    І чому я така бездарна?!::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 9
  6. маюнка

я думаю, що бездарних немає. бувають ліниві :) - але це не до Вас конкретно)

• Подобається Подобається x 2
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Кажуть, що від п"ятниці ДАІ перевірятиме наявність вогнегасника, аптечки та знаку аварійної зупинки.
    Уламки знака лежать у багажнику. В аптечці - йод та "пікніковий набір" - аспирин, антиполіцай, вугілля.
    А за вогнегасником банально заїхав до офісу, взяв під столом старий "ОУ-2" (виявив аж три)- тільки рупор треба заклеїти. А так - пшикає!

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

ото собі згадала.. як їздили закордон, то тоже той набір збирали)))

• Подобається Подобається x 6
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хочу спати...знову розмова по тлф цілих 5 годин!Треба щось з цим робити:)Мені ще нічого, а йому ж на роботу.
    Завтра моїй сестрі йти на томографію,а сьогодні взнали,що там вкрали два системники,монітори....пропала база даних за два роки.Якийсь жах..При тому, що кабінет знаходиться біла прийомного покою, а решітки зрізали болгаркою.Невже ніхто не чув?Та й продати таку специфічну техніку мабуть буде непросто...От народ!

10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Блін... ну не люди,а... :ireful::ireful::ireful:... як би то, щоб не вирвалось ...

• Подобається Подобається x 8
  11. маюнка

сідаю готуватись до 3-го іспиту(мабуть,найпроблемнішого...).
    надіслав мені друг фото, які я робила вчора під час виступу Бурдону - ось вони тут

нарешті знайшла, де завелась міль в квартирі, чому безмежно зраділа, бо впевнилась, що це були на галюцинації:) уявляєте, вона собі тихенько жила у маковійському букеті...

• Подобається Подобається x 10
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Читаю форум і знову бачу слово Тірамісу, то Ліля їла для покращення настрою то Занудонька. Все! Зараз піду і зроблю Тірамісу, он лишень не знаю чи де є коньяк в хаті

13. Оля

Оля Старожилка форуму

А я вчора пізно верталась зі стоянки додому і вчасно побачила, що за мною крадеться якийсь урод, я почала бігти і він за мною...... добре, що то було не далеко від під'їзду і я встигла витягнути ключ..... дякую тому, хто придумав домофон, бо двері закрились йому перед пикою.... До тепер відійти не можу:sad:(((

• Подобається Подобається x 12
  14. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а в мене день як день... до сих пір на роботі і вийду звідси не скоро... як мене вже все дістало, яле як не дивно... в мене хороший настрій... був поки до офісу не приїхала... а тут знову ті самі не приємні мені пики вештались... але одне тішить, сьогодні побачила мого колишнього ПРЕЧУДОВОГО керівника))))

15. Боже, какая радость! Я снова на ЛФ! Какой счастливый день!

• Подобається Подобається x 13
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так може розкажете чому Вас так довго не було.:)?

17. lulu

lulu Well-Known Member

:blush::blush::blush:
    пальцьом на похвали не тикаю
    просто красно дєкую
    (чесно кажучи навіть не знаю хто така та лулу і хто такі бурдон:))) )

звичний день-звиклий "захар беркут":bad::bad::bad:
    коли я вже перестану грати всяку "шароварщину по-галицьки" (термін належить авторству моєї геніальної співробітниці ліки!:)))

Last edited: Dec 1, 2008
    • Подобається Подобається x 8
  18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Сьогодні ледве зповзла з ліжка :morning1:
    Але ранкова пробіжка в школу,потім на вушко "я тебе люблю...", а ще потім горнятко кави і трошки музики від Пупера на ЛФ і :dance2::dancer::yahoo:

Жизнь удалась:girl_in_love:

19. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

а я пів ночі "крутив музику", заодно і радіо нашого форуму налаштував...
    ніби гуд налаштував, а тепер хочу спати....

але спати, не ср**и, може зачекати.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)