Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

23:08
    Сиджу під теплою ковдрою, п'ю імбирно-персиковий чай :morning1:, слухаю вечірню збірку класичної музики "Babies go to sleep" :music: і... читаю на форумі дописи пупера.
    З поверненням, пупере! Виздоровлюй! :give_rose:

• Подобається Подобається x 10
  2. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

безсоння через кашель... :sad:

пс. дякую! :sad:

• Подобається Подобається x 7
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я тут теж кашель свого Дарка слухаю... Знову в нього 39+...

Співчуваю і ще більше бажаю швидкого одужання!

додано через 15 хв

Ну от... у Дарка теж безсоння. Приснилося, що падав... Прийшов із плачем... :cry:
    Сиджу на його ліжечку і однією рукою гласкаю бідолашка по голівці, а другою по форумі мандрую... Кашляє бідацтво і плаче, жаліється, що йому зле...

Поки я це писала, задрімав... так солодко сопе... :girl_in_dreams:

Last edited: Nov 29, 2008
    • Подобається Подобається x 12
  4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

:blush::blush::blush:

• Подобається Подобається x 1
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я сьогодні досить не погано виспалася:)Кожного дня стаю на роботу о 7 год., і завжди собі обіцяю, що на вихідних висплюся до 12 мінімум....та де там...найдовше то до 9...Треба трохи в хаті поприбирати...бо останній раз наводила чистоту, коли ЛФ не працював:blush:...І ще сьогодні маю зустріч...з одною хорошою персоною:)))

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я ніяк не можу виспатись... сплю по 8-9 годин, але то для мене замало, бо цілий тиждень - 6 годин-виснаження

ой, то жах... як я вам співчуваю... ті конфенції так туго йдуть, а інкотермси я досі запамятати не можу(( не представляю, що робитиму на іспиті...

• Подобається Подобається x 11
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

то той форум француватий.....

• Подобається Подобається x 6
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ггг... :) І в мийці оТАК?

• Подобається Подобається x 15
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ой, мабуть перед святом треба ЛФ на профілактику ставити, бо наші жіночки нічого не встигнуть
    А я сьогодні і виспалась, і ботфорти купила.Намерзлася так, що потім дві години під ковдрою відігрівалась.

10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Нєєє... Так хоч стимул буде скоренько все робити і ввечорі на ЛФ... А профілактика ніц не дасть - все знов обернеться на "контакти" або АФ

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А в мене так не виходить...Не можу відірватись від ЛФ

12. Mavpysuk

В мене та сама історія...Хіба вже інету зовсім б не було то тоді б не сиділа за компом:)...Я в свою кімнату вже скоро не зможу зайти....я переодягаюся 2 рази на день,а речі ліньки назад в шафу поскладати...

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені не дають форум по-людськи почитати. То діти малі а то діти дорослі і всім щось треба. Як колись співав Морозов - мало, все їй мало... ти хоч в клюзеті мене не зачіпай.:sorry:

• Подобається Подобається x 9
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

То Дурка зачіпали...Левка...:sad:
    Морозова нє...:nea:
    Видно не сексапільний...:dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Добре вам, а я мушу себе на кілька днів від ЛФ ізольовувати.. Справ стільки, що :wacko1: Роботи навалилось, фотки розбираю, ну і банально - домашні справи.. На днях приїжджала коліжанка і разом з ще однією дівчинкою влаштували дівішнік. Вдома. Плітки, вино, сміх.. Чоловікові пропало бажання працювати і він запросив приятелів.. Отак і утворилась забава :). Хоч трохи від компа відпочила! :)
    А вчора на мого чоловічка напала романтика - заспівав для мене пісеньку на караоке, ми танцювали прямо поміж столиками, цілувались, як 17-ти річні, а з пабу виніс мене на руках! Вранці збігав купив шматочок тортика (про який я його ще тиждень тому просила). Цікаво до чого б це? ;) Ще сказав, що отримаю якийсь сюрприз.. Напевно закохався :shy: В нас таке часом буває :)

• Подобається Подобається x 12
  16. Mavpysuk

А в мене чудовий день...сьогодні в мому оточенні стало на одну хорошу людину більше-я познайомилася з Іспанкою:)

• Подобається Подобається x 11
  17. Ganna

Ganna Member

День справді вдався! :good: В мене такі ж враження були від знайомства :preved: - суцільний позитив :give_rose:

• Подобається Подобається x 8
  18. Зануда

Зануда така зануда

Кошмарний день!!! Погода псяча - то по раз! Настрій собі зіпсувала походом на базар - то по двас! А по трис - чоловік вирішив мене якось розрадити і повів до "Кумпеля", а там не виявилось вільних місць - і то була вже повна засада!!!!
    По дорозі додому купили пива, чіпсів, фісташок та анчоусів і вже в дома піднімали собі настрій.
    А щойно я пригадала, що в мене в "заначці" шоколада Тірамісу і я собі зроблю гарячого чаю і ...бай-бай чеколядка ;)

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК то не засада, а криза по-львівськи... :)))

• Подобається Подобається x 5
  20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Ой,дівчатка,дякую!!:blush::blush::blush::blush:Ви мене засоромили....дуже приємно чути від вас такі слова!!Ви теж просто СУПЕР!!!!Я сьогодні теж просто шикарно провела вечір - з Мавпусиком у кафе "Фреска".Там так класно!!Список моїх улюблених кафе поповнився ще одним:)Ми так гарно собі посиділи,посмакували кавою та солодким,а найголовніше - поспілкувалися.Час пролетів непомітно!!Я вдячна долі,що зводить мене з такими хорошими людьми,як наші форумляни і форумлянки!!:)
    Пи.Си: Ганна, ржу з твоєї аватарки:)))

• Подобається Подобається x 14
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)