Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Я не хочу! Горжусь!

• Подобається Подобається x 1
  2. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а ви попробуйте за кермом розслабитись і получити задоволення від водіння... не придавайте негативним емоціям вищого ступеню. я без своєї машинки не можу ані дня прожити, хоч за кермом вже 8 років.

• Подобається Подобається x 2
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Я свою тоже не хочу - мене влаштовує робоча з шофером:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  4. Это как так?! Вам же всего 23!

5. Coffe13

Хі хі хі... Ви де живете.. На Україні і не таке можливе:biggrin:

• Подобається Подобається x 9
  6. Малесенька

я з 15 років за кермом, і без прав 3 роки їздила, і менти нічого не говорили, вони просто коли мене зупиняли то забували навіть за права спитатись:lol: в одинадцятому класі вже на машині своїй їздила, хоч це була гнила "копейка", але моя

• Подобається Подобається x 6
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

а зараз яка?

8. Ох и малолетки пошли! Ментов взглядом останавливают!.. или взяткой?:nea:
    А кто ж вас в 15 за руль пустил? Родители?

9. Coffe13

:lol::lol::lol::lol::lol:

• Подобається Подобається x 8
  10. А чё вам смешно? Скоро и в 7 лет рулить будут. Демократия, блин! За это я бы садила в капезушку денька на три.

11. Малесенька

взятки ніколи не давала!!! просто навчилась з ними спілкуватись. сама заробила, сама купила і сама за кермо сіла, і батьки тут ні при чім!!! мої батьки ніколи не стояли на заваді моїм бажанням, вони завжди мене розуміли, за що їм величезне дякую!!! я не втратила свого я . і на рахунок малолеток, хтось дорослішає і починає відповідати за свої вчинки з 13 років(як я), а хтось ховається за спинами батьків до глибокої старості. (це моя думка, але я можу помилятись)

• Подобається Подобається x 8
  12. Малесенька

як добре що у ваших руках нема влади!!!

• Подобається Подобається x 5
  13. Золотые люди - ваши родители. Всем бы таких.

14. Если бы я имела власть, все виновники аварий отвечали бы по полной. И за то, что садят за руль малолеток - тоже. А то скоро будет - первый раз в первый класс на своей тачке.

15. Малесенька

а чим погано водити машуну!!!!?! якшо би я в 7 років дітсавала би до педалей, вміла би їзлити, не створювала аварійних ситуацій, так я б почала би їздити і в 5 років. а ДТП це перш за все моральна травма!!! це страх!!! на мому водійскому стажі 3 ДТП, за які я по повній відповіла. адже керування авто це перш за все відповідальність, до якої не кожний готовий!!!

• Подобається Подобається x 3
  16. Всё!
    Разрешаем вождение с 5 лет!
    А чего тянуть?

17. Daisy

Daisy Well-Known Member

Тут можна водити машину з 16 років, я не бачу в цьому нічого поганого. Поліція взяток небере і штрафи о-йо-йой...

• Подобається Подобається x 3
  18. Малесенька

та хоть з грудного віку. але мені здається, що ви настільки зациклились на віці що навіть не хочете попробувати зрозуміти те що кожна людина повинна відповідати за свої вчинки!!! якщо мені 15 і я адекватно воджу машину, то чому ні?! а якшо мені 40років і я збиваю людину а потім тікаю з місця злочину - це свинство (мяко кажучи). і ще одне... кожна людина дорослішає по своєму, не залежно від свого віку!!!!

19. Малесенька

я ото поставила в духовку пиріжки на слойоному тісті з мясом, сиром і помідором... а вони так смачно пахнуть, шо важко дочекатись коли пройдуть оті 25хв.

20. Max_

Max_ кл. москаль

Ну что тут скажешь...
    РЕСПЕКТ И УВАЖУХА !!!
    :good::give_rose:

• Подобається Подобається x 7
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)