Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Last edited by a moderator: Nov 14, 2008
    • Подобається Подобається x 14
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Моє чи не найулюбленіше місце в Києві - я там вічно купу грошей залишаю:))) і мене в сон хилить страшно..мала сьогодні іти на курсах викладати,але не піду-горло болить,температура, троха є сопельки..коротше кажучи,заразили мене мої учні якоюсь інфекцією,бо ше вчора почувалася прекрасно:sad:(( во зара сидю інтенсивно лікуюся,бо завтра маю іти на вісілє:drinks::girl_in_love::girl_in_dreams:sad:мо знов бУкета злапАю:blush::blush:)

• Подобається Подобається x 11
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Краще хлопа злАпай:))

а мені вже краще, дістало мене вже це хворіння:)

• Подобається Подобається x 8
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

баю-бай - я б не проти, але не можна. справи хтось має робити. і цей хтось в моєму випадку - тільки я. без варіантів...

оце ми з тобою, тезко ;)

• Подобається Подобається x 13
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ліль, ну ти со! Думаєш я нашого улюбленого домогосподаря втруїти хочу?о_О:mocking:

А я сьогодні проспала, і замість встати пів сьомої встала в восьмій - то зігнала всіх з ліжка і швидко позбирала до школи. Чоловік мусів порозвозити, бо автобус вже пропустили. Зате я йому сніданок зготувала і спакувала файно на роботу, аж тим гарячим чаєм що він взяв на роботу обпекла собі руку. Ну бо спішилась обійти заробітчанина :lol: Вчора новий бос йому зразу дав підвишку аж на 25 центів за годину.

Last edited: Nov 14, 2008
    • Подобається Подобається x 10
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

ну то вже як вийде:blush::blush::blush:

:haha: :haha: ото точно я))))))я,коли писала диплом,часто засинала,втикаючись носом в клаву:haha:

• Подобається Подобається x 6
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я якраз люблю, щоб було вдома пусто, як у рекламі інтерєрів.. меблі в стилі хайтек, у вазі квіти, кілька книжок, ніякого хламу...

8. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:cry: Не сипте сіль на перець :cry::cry::cry: Я так вже скучила за роботою, вже би з задоволенням спроектувала такий інтер"єрчик...а замовлень німа...:dntknw::dntknw::dntknw:

• Подобається Подобається x 13
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну я і собі сиплю ту сіль, бо суто свого житла ще не доробилася, щоб спроектувати так як я хочу, а не як інші..(((

• Подобається Подобається x 2
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та ні. Ти тут ні до чого. Це я про те, що поки мені злість не перейшла, то їсти не варто сідати. Мало що... :blush:

• Подобається Подобається x 3
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я пообідала сушами і чеколядовим мусом :) А домашнім прийдеться їсти коліна :lol:

12. Зануда

Зануда така зануда

І кусати лікті ;) :lol:

• Подобається Подобається x 5
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Щойно мені такий сюрприз зробили... :preved:
    Подзвонила мені моя коліжанка і колишня сусідка зі Львова. Ми з нею кілька років разом фани в гайовій церкві тримали. :girl_in_dreams:
    І я якраз її згадувала цього тижня. То ж треба.
    Правда, у неї нету немає, але телефон і традиційну пошту ще ніхто не відміняв. :dance2:

• Подобається Подобається x 9
  14. Daisy

Daisy Well-Known Member

Як воно так постоїть, то ще трошки олії додати і буде дуже смачний салатик. Ням!

• Подобається Подобається x 1
  15. Зануда

Зануда така зануда

А якщо до тієї цибульки хлібчик свіженький маслечком помастити....ммммммммммммммммммммм

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

або разом з тою цибулькою рибку замаринувати........

• Подобається Подобається x 1
  17. Daisy

Daisy Well-Known Member

В Нірванки рибки нема, тільки цибулька:pardon:

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

...дзвонила мама і розказувала про їх останній з татом візит до Метро, виявляється їх обрахували з точністю до навпаки) тобто замість двох тисяч, взяли одну... як так сталося, я не знаю, видно касирка порахувала гроші недобре... мої то помітили як вдома були, але просто думали, що взяли з собою більше грошей, або то в банку помилилися і більше видали...одним словом тата то хвилювало, бо в касирки з зарплати заберуть або ще й не дай Бог звільнять..
    тому через пару днів тато прийшов туди і вияснив, що дійсно була нестача в тої касирки і віддав гроші... там зібралася купа людей, видно не вірили що таке буває... дівчата-працівниці казали, що та дівчина три дні плакала, бо в неї і зарплата десь тисяча з чимось, мали б за три місяці по трохи відраховувати, а як побачила мого батька, то знов розплакалася...
    ото мені мама розказує, а мені аж на душі тепло стало.

• Подобається Подобається x 15
  19. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

вчора так чудово вечір пройшов:), повечеряли ми в Бухарі, в центрі, там так класно, приємна атмосфера... обовязково вернусь у те місце:yes: сьогоднішній день присвячу собі і своїй коханій... машині, треба резуну поміняти, помити... ех, одні приємні клопоти, якшо не згадувати про уборку дома:biggrin:

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А там ще й вечеряють?..:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)