Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хцялабим :). Хоча щось в тому є.. Мій чоловічок ще лінивіший за мене, тому дає мені полінитись, особливо коли хворію :). Але то таке.. хвороби хворобами, а їсти то хочеться :))

• Подобається Подобається x 2
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та нє, нірванка, оператору то якраз не все одно. Їх не гребе, маньяк то чи не маньяк - головне, що на сотню в місяць триндить.
    Не може оператор заблокувати чийсь номер, бо хтось прийшов і пожалівся. І не хоче. І не має на то права, що найважливіше. Хіба через прокуратуру.
    Принаймі раніше так було, як тепер - не знаю.

• Подобається Подобається x 1
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не так. Мова не про те, щоб заблокувати його зовсім. Цього ясно що ніхто не дасть. Можна заблокувати його дзвінки на вибраний номер, а саме - на номер Лулу. Тобто - до інших він дзвонити зможе. А так як Лулу з ним не говорить, грошей він не тратить, то лише лінію займає.

4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я тепер почав пити менше пива , перейшов на вино.
    Купив пляшку вина LULU B... і за вечерею її майже випив....

• Подобається Подобається x 12
  5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в мене голова розколюється:girl_sad:Чим би її склеїти:girl_sad:

• Подобається Подобається x 1
  6. lulu

lulu Well-Known Member

ви неуважні:)
    в тому немає ні найменшого сенсу-купують новий номер!
    я ж писала...

:bad:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лулу, а може то ваші фанати?

8. lulu

lulu Well-Known Member

ну та все дуже просто-це мене домахує дівчина колишнього хлопця теперішньої дівчини мого колишнього чоловіка...:)
    так є!
    інколи той чувак дзвонить але переважно вона..
    чого-бо то два шизофреніка і я не буду переповідати що вони влаштовують моєму колишньому з його дівчиною-то "ні пєром описать ні в сказкє сказать"....
    то на довге писання а я не маю сили
    во!
    а щоб в міліцію-теж цікавились-бо як розумієте триває ж воно довго...
    так от-щоб щось доказати там треба ТАКУУУУУ кіпу довідок паперів справок і медичних заключень...
    що легше під свою відповідальність дати в писок...
    ну от таке може трапитися в будь-який момент якщо мій колишній випадково зустріне тих двох "талантів"...
    так шо крюки би мали бути дуже круті бо то ще й всеукраїнський рівень...
    таке:)

ну-ну....
    сказала lulu...b:crazy:

Last edited: Oct 20, 2008
    • Подобається Подобається x 6
  9. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

приїхала з Чернівців, додому - помилась,перодягнулась, побігла в універ. приїхала -а викладачка знов не прийшла. заїхала до мами на роботу, купила з бабусею картоплі на зиму, от сиджу тепер переосмислюю все, що почула та відчула за вихідні:)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лулу, я то прочитав і спереду назад і навпаки і так і недогнав.... хто домахує?:crazy:

• Подобається Подобається x 11
  11. lulu

lulu Well-Known Member

вам графіком...діаграмою...чи в картінках пояснювати?:)))
    і що найдивніше таким самим макаром я не розумію якого милого вони саме МЕНЕ мають домахувати?????

• Подобається Подобається x 4
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

бажано вж...вж... вживу....

• Подобається Подобається x 10
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви сі їм просто понравили.

• Подобається Подобається x 3
  14. lulu

lulu Well-Known Member

всі то чули і бачили і читали?????????????????????????
    МИХУ КОЛИ І ДЕ?!!!!!!!!:blush:

• Подобається Подобається x 12
  15. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ото сиділа і читала розповіді про пологи.... файно так і взагалі дівчата просто молодці
    аж самій захотілось сімю, дітей і пильнувати домашне вогнище...
    але щож це я...
    як то кажуть зарікалася свиня в болото не лізти)))))))))
    а сама тепер нюні розпустила, шо мене ніхто не хоче
    і взагалі дивний для мене сьогоднішній день.... то пороблено)))))))))

• Подобається Подобається x 8
  16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

:D От і я так, сижу читаю, і коми сама розставляю...і далі нічого не розумію....

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У мене видались цікаві вихідні. Особливо неділя.

Вчора ми зранку поїхали до церкви і мама позакривала хату на всі замки, але я ключа забула в хаті. Після церкви ми під*їжджаємо до хати і бачимо на подвір*я фіртка відкрита. А перед хатою стоять чемодани. Законний явився.
    Ну мої всі були дуже в шоці не знали що робити а я їм кажу, а ви поводьтесь якби ніґди ніц. Вас то не стосується, це стосується лише мене і його.
    Він до хати зайти не міг, то сидів на подвір*ї. (Треба було його там лишити) але я пожаліла і вийшла до нього, і як на зло малий за мною вибіг і побачив тата. Ну все, тут діти сказали що хочуть до тата, а тато їм зразу розказувати що він їм подарунків-цукорочків привіз.
    Потім я з Данилом і його татом поїхала до одного хлопчика на День Народження. Ми там Данилка залишили а самі поїхали в кафе поговорити. Говорили кілька годин, він говорив багато дурниць правда сказав що я на десять років помолоділа...
    Потім ввечір порозбирали його подарунки для дітей і для мене.

Ніби все спокійно, але мої мене добивають... він каже що готовий все перекреслити що було і почати заново, вибачався що причинив нам біль... але щось мені ще не грає. Він ще і надалі дивиться в чуже корито і хто що скаже. Мєня тєрзают смутниє сомнєнія...

• Подобається Подобається x 18
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це не дурниці....
    Не шукайте відповіді на питання вже, час сам покаже, а що дали шанс - правильно зробили.

• Подобається Подобається x 8
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора нас вітали з ДН у редакції газети...кульки, хлопавки, квіти...Подарунки чисто символічні але такі приємні, а ж=ще стінна газета з побажаннями, коллажем.Дуже було приємно.Посиділи, попили чайку-кави з солодощами, посміялися.
    А потім ми з сестричкою вирішили пофотографувати нічне місто, а це було десь годин 10-11.Тільки знайшли місце, досить людне. як підвалило четверо ментів.І почалося....Хто ми , звідки, що робимо. для чого і ....хто нам дозволив!Жах!Такого ми не чекали.Але й вони не знали з ким зв"язалися!:haha:)Вони не знають мою сестрицю:haha:))Тій палець в рота не клади-відкусить:))Як почала сипати термінами, кодексами, законами....бідні, вони не знали як від неї відчепитись:)))Вже сідаючи в машину, один з них сказав, що ми ненормальні і якщо у нас хтось забере фотік, то щоб у відділок не зверталися.
    Нам було смішно і водночас обурювало таке хамське поводження ментів.

• Подобається Подобається x 14
  20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Цікавий день був вчора - мене сдукнуло струмом у ванні :) стіна волога стала, тому що сусіди зробили невдале перепланування, дійшло до дротів і мене каратнуло :) До ванної сьогодні заходили всі по черзі з лихтариком, так прикольно... Але, коли дізналась який струм був, дуже злякалась... бррр...

• Подобається Подобається x 10
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)