Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Max_

Max_ кл. москаль

Афтар жжот нипадецки ))
    Вообще то при сочинении ника имелось в виду что Max типа английскою (x = ks), ибо меня Максим зовут ))))

• Подобається Подобається x 3
  2. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Сьогодні просто суперовий день! :good:
    Були сьогодні в Умані, весь день там гуляли в парку! Яка там краса!!!! :girl_in_dreams:
    Приїхали дуже змучені, але неймовірно задоволені та щасливі :girl_claping:

• Подобається Подобається x 19
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні знову його бачила...і здається, що навіть почула привіт в свою сторону...Боже, допоможи набратися накінець якоїсь байдужості до цієї людини....

• Подобається Подобається x 5
  4. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Тут чи у Дівочих посиденьках у когось з дівчат класний підпис - І все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт... :good: Взяла його собі за девіз по життю і Вам, люба, раджу зробити те саме

• Подобається Подобається x 10
  5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Це в мене такий у Дівочих посиденьках! Даю його продовження: і наперед не треба ворожити, і за минулим плакати не варт. Це - перша строфа з вірша Ліни Костенко, це моя улюблена поетеса. А ще в неї є таке: я вибрала долю собі сама, і що зі мною не станеться - у мене жодних претензій нема до Долі, моєї обраниці.

• Подобається Подобається x 10
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

От як буває - сниться тобі місце, потім знаходиш його випадково на фотках і дізнаєшся, що воно знаходиться в місці, де живеш. Відчуваєш, що просто мусиш його відвідати. Чекаєш осені, бо воно краще восени виглядає. І тут приходить осінь і не дає тобі його відвідати!
    Сьогодні я проспала похід на старий єврейський цвинтар, то пішли ми в Аеропорт. На жаль, великих літаків не побачили, але було дуже багато малих приватних літаків, які вилітали що5хв з аеропорту. А також літали літаки, з яких стрибали парашутисти. І все це на фоні західного сонця, неймовірно красиво! :)
    Тепер мене перехоплюють відчуття свободи, простору.. Файно :)

Last edited: Oct 13, 2008
    • Подобається Подобається x 16
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А мені так сподобалося тицяти пальцем у мапу...
    Я нині знайшла водоспад, навіть не годину їзді з Оттави. Так мріяла, що погуляю, нафотографуюся... А моє чудо мале у воду впало і прогулянка раптово скінчилася, навіть годину не протривавши. :dntknw:
    Ну, нічого. Тепер сиджу і планую на завтра мандрівку до Монреалю. Підемо до закритого зоологічно-ботанічного парку. Там хоч нема, де у воду впасти. :))) Думаю, Даркові сподобається. А я знову втомлена піду на роботу після вихідних. Принаймні працювати треба буде лише 4 дні. :)))

• Подобається Подобається x 12
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У мене був день при кухні і гостях. Наготувала багато смачненьких страв і ми їх гарно поїли. Все пройшло дуже гарно, спокійно і навіть без думок про минуле чи а могло бути інакше. Дуже дякую Богові за те що в момент перетрубацій є на кого опертись, є поміч яка нам так необхідна.

На завтра дідо запланував поїздку з внуком за грибами. Подивимось що з того вийде. А дівчатка з мамою напевне будуть займатись міліканським спортом - шопіньґ. Треба нам дівчатам купити нові мешти, бо з вівтірка зимова шкільна форма має одягатись. Доживемо до завтра і побачимо що буде. :)

9. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Абсолютна правда!!! Треба і мені якось перечитати Ліну Костенко. Дякую, Ясю, за ці строфи :)

• Подобається Подобається x 2
  10. Mavpysuk

В мене на роботі сьогодні важливий день - екзамен після стажування...Хвилююся страшенно, як то воно буде...Але ці 2 вихідні дні я сумлінно вчилася, сподіваюся, що це не пройде безрезультатно...А ще сталася подія, яка мене надихнула інтузіазмом....Ввечері прийду і все розповім....Якщо тут не буде допису, то шукайте у темі "Просто сьогодні мені гірше всіх...."...всяке ж може бути...

• Подобається Подобається x 2
  11. Яська Березнева

І ще дві строфи з її вірша "Коректна ода ворогам" (теж дуже влучно сказано, я вважаю):

Спасибі й вам, що ви не м"якуші.
    Дрібнота буть не годна ворогами.
    Якщо я маю біцепси душі -
    то в результаті сутичок із вами.

Отож хвала вам!
    Бережіть снагу.
    І чемно попередить вас дозвольте:
    якщо мене ви й зігнете в дугу,
    то ця дуга, напевно, буде вольтова.:)

• Подобається Подобається x 5
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мене тут дітиска роздирають в різні сторони, кожен хоче кусочок мами. А мама тішиться ружами які щойно мені принесли - подарунок від Романових. (Лільки, тобто) Так приємно:give_rose::give_rose::give_rose:. Дякую!!! :preved::preved::preved::preved:

Тепер он відганяю дівок від квітів, бо кожна хоче собі квіточку. А я казю - то мамине, ані руш.:nea:

13. Mavpysuk

Обіцяла, що напишу сьогодні сюди, якщо день пройде добре...Пройшов, склала екзамен (не на пятірку звичайно, але прохідний бал набрала)...Тепер я офіційно працюю...Зараз не можу поділити почуття радості і якогось шоку, що я все таки це зробила!!!!!!!!!:preved::preved::preved:

• Подобається Подобається x 12
  14. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а я все хворію. очі заплили, бо нежить не минається. чхаю, дихати важко. смаку майже не відчуваю. вуха теж періодично закладає. зате горло не болить :) лікуюсь. вилікуюсь. до середи вже маю бути хороша. саме повернеться одна гарна людина з відрядження зі Львова, куди виїжджає сьогодні робити фоторепортаж про "Криївку".

а до п"ятниці маю навіть не згадати про те, що хворіла, бо ж у п"ятницю їду до Чернівців на 2 дні.

в універ не пішла - і добре. я не прийшла, і викладачка не прийшла. я оце сиджу вдома вчусь, роблю індивідуальні практичні завдання і слухаю старих-добрих ОЕ)...

• Подобається Подобається x 11
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Як мені це знайоме:)
    видужуй скоріше, маюнко!:)

• Подобається Подобається x 9
  16. Яська Березнева

А мені сьогодні зуб мудрості вирвали. Вже давно треба було, та все відкладала похід до лікаря, а тут на роботі сьогодні розболівся, аж півголови пульсує. Я після роботи бігом до лікаря, цюк - і все! І вже не мучуся. Лікар казав, коли все загоїться, прийти і вирвати ще з протилежного боку. Обидва нікудишні:dntknw: Чула, що у Франції зуби мудрості видаляють, як тільки вони виростають, бо псуються дуже швидко:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  17. lulu

lulu Well-Known Member

ЗОЛОТИЙ ЛЕВ!!!!!!!!!

ходжу...дивлюсь...і думаю..
    о небеса зробіть так щоб ми
    НЕ ГРАЛИ ТОГО ДИБІЛЬНОГО ЗАХАРА БЕРКУТА НА ЗОЛОТОМУ ЛЕВІ
    бо мені вже соромно:cry::sad::cry::sad::cry::sad::cry:

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Після того як потішилась квітами, тато приїхав з маґазину і запацькав машину плитами. Мама вирішила що машину треба накінецьто помити. Озброївшись пилісосом, відром з водою, рулоном паперових рушників, губкою і викруткою - ми всі дружно мили машину 4 години. Ми її розібрали майже по шурубчиках і все вимили і пилісосили. Людоньки, я більше дітям ніколи не дам ніякого крекера в машині їсти. ;)

• Подобається Подобається x 18
  19. Mavpysuk

А в мене сьогодні перший день на роботі як офіційного працівника....Щаслива!!!!!!! Поки що правда тільки від роботи...але вірю, що все попереду!!!

• Подобається Подобається x 7
  20. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Давно не читала цю гілочку....заскучилась за вами...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)