Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Звичний день

Пустимо! Навіть разом з Іспанцем пустимо!

• Подобається Подобається x 2
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Як мені набридла ця погода...
    Люблю дощ,але ж не в такій кількості.
    Старша донечка цілий тиждень хворіла,сьогодні пішла у садок.Чоловік прийшов і каже ,що опалення у садочку ще не включили і там холодно.
    Тепер мене совість мучить,я вдома в теплі,а дитя там мерзне :no:. Завтра не піде:beee:...

• Подобається Подобається x 9
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

WALL-E
    У малого вже залежність якась. З роботом спить, мультик кожні вихідні передивляється, а бавляться вони 30 хв. щовечора.

Учора не знайшлася, що тобі сказати, але мені відповідь наснилася. :)
    Це коли болю стає забагато, то воно так працює в людині, що все ніби притуплюється. Ти головне Бога тримайся, як от маленькі кали своїх мам чи маленькі мавпочки, і все перейдеш. Я це точно знаю. :)

• Подобається Подобається x 11
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Була вчора на розписці і забаві з цієї нагоди. Одружувалась моя коліжанка, з якою нас звела дівчинка Орися, яка читає ЛФ (Орисі привіт!! :)). Звісно, я там була типу за фотографа. На днях купила спалах, але не встигла до нього звикнути і не знала, як ним користуватись. Зі слів Левандівки це все так просто було, а як я почала клацати в РАГСі, то щось мені не пішло. На превелике щастя доля послала мені Діму (dimalozz)!!! :radist: Він якраз в цей час теж там був, фотографував іншу пару, то дав мені кілька порад і показав як то робиться, та і я придивлялась як він фотографує, так і я собі :).
    Потім була гулянка в шикарному ресторані "Фламінго" біля Преображенки. Просто було дуже гарно і чудово! :y: Танці, забави, випивон та закусон - ну як на весіллях, що тут розповідати? :) Хіба що додам, що це було інтернаціональне весілля, на якому були українці, поляки, росіяни та кавказці (останні забезпечили весілля чудовими тостами!! :y:).
    А сьогодні я з вами за компанію мерзну вдома, брррр :)

• Подобається Подобається x 10
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дякую, мені також перший раз через місяць він приснився. Не пам*ятаю обставин в яких все було, лише пам*ятаю постать. Стояв сам десь далеко і нагий! В чому мамуся народина :D

6. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

а мені наснилася нині одеса і море, одеська дерибасівська (так, як я її уявляю)...
    бачив там кертіса та сашу...
    пили львівське світле пиво...[​IMG]

• Подобається Подобається x 11
  7. fuxx

fuxx Member

Мерзну в ноги, змушений був шукати свої тапочки щоб хоть якось зігрітися.

• Подобається Подобається x 7
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас нині така гарна погода, ну прямо бабине літо. Але його ще не було, це в нас залишки літа. Тепло. І тягне на романтику. І думаю багато, але то зле... думати то дуже зле :)

• Подобається Подобається x 12
  9. mavka

mavka Well-Known Member

не думайте багато, Марусьо-мамо, - збирайте компанію й ходіть кудись. у Вас там Н-Йорк під боком! до мене і-новини з Укр. музею приходять - Вашого.
    читаємо:
    "On Friday, September 19, at 7 p.m., the Center for Traditional Music and Dance and its Ukrainian Wave Community Cultural Initiative, in cooperation with the Museum and the New York Bandura Ensemble/Bandura Downtown, will present the concert "Love Songs and Dances from Cossack Ukraine." Julian Kytasty, musical director of the New York Bandura Ensemble, will be joined for the performance by Bandura Downtown regulars and a number of special guests. Tickets for the event, including a reception immediately following the concert :), are $15 ($10 for members and seniors, $5 for students). To reserve your tickets, please contact the Museum at 212.228.0110.

Yale University historian Timothy Snyder will visit the Museum on Saturday, September 27, to read from and sign copies of his critically acclaimed book The Red Prince. The book is a historical biography of Wilhelm von Habsburg (1895-1949), also known as Vasyl Vyshyvanyi, who fought alongside Ukrainian peasants during World War I in the hope that he would become their king. He later worked as a spy against Stalin. Many reviewers have remarked that The Red Prince reads as easily as an intriguing novel. [​IMG]
    The evening will include the New York premiere of the 2007 Canadian documentary film A Kingdom Reborn: Treasures from Ukrainian Galicia (in English), a fascinating look at Galicia and its capital, Lviv, through rare footage of the region's art and architecture. The film appeals to varied audiences, says its San Francisco-based writer, Peter Bejger, because "Galicia was, and is, a crossroads of the East and West, a compelling synthesis of the Byzantine and Latin aesthetic."
    Tickets for this event, which begins at 7 p.m., may be reserved by calling the Museum at 212.228.0110. They are priced at $15 ($10 for members and seniors, $5 for students) and include a wine-and-cheese reception.

:) не пропустіть!

• Подобається Подобається x 3
  10. Зануда

Зануда така зануда

Вчора о 22-й повернулись з Києва. Столиця вразила розмахом будівництва, кількістю шикарних машин і ...і все. На екскурсію не було часу, нажаль. Та й погода не сприяла. Дощ, холодно, сіро. Але попри все, сподіваюсь таки побувати ще в Києві за більш сприятливих погодніх умов і нарешті роздивитись всі красоти столиці.

11. volk

volk Well-Known Member

А мені сьогодні якась паскуда під двері якихось требухів насипала... Вийшов на роботу - і ось маєш...
    Ну що за люди! Най би вже та жаба їх вдусила!

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Задовбала вже та погода. В суботу на весілля йти, а раптом такий же дощ буде і холод собачий? В малої нежить. А наречена так хотіла, щоб мала була на весіллі, купила їй шикарну суконку... Ще б до неї шикарного носовичка:) Нові мешти дусять, треба розходити. Розболілись зуби. Вилікувала зуби - поламались нігті. В суботу "моя" перукарка на працює. Треба терміново когось знайти хорошого. Знайшла. Але чи вона зробить мені на голові щось людське? От сиджу на роботі. Высоко сижу, далеко гляжу, весь Львів бачу. А над ним туман... В голові дурман... Ой, про що це я...

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Запропонували роботу в молодіжній газеті.В наступну середу збір, піду послухаю, що то за звір.
    Холодно, сумно, моє сонечко занедужало, бо промочив ноги.Здається я теж...піду носовичок шукати...

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене нині файний день. Зустріч з адвокатами була файна і я нею задоволена. Адвокат морґав до своєї консультантки, ти б йому показала теплу зупу, а? :D:D:D
    Он лишень шкода що їхня юриздикція на мій штат не діє. Але обіцяли когось порадити і на наш штат.

• Подобається Подобається x 8
  15. Patrick

Patrick Well-Known Member

... а без лояра , не можна ніц зробити?
    Пересунув по столі папери , десь подзвонив , туда-сюда і $1000 в клієнта , як не було....

• Подобається Подобається x 3
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ой і не кажіть. Він підняв трубку і подумав чи кудась подзвонити і в клієнта вже як в тім мультику, посипались копійки.

Адвокати були дуже добрі. Пояснили мені що я можу а що ні. Вказали як діяти дальше. Бо воно ж ви знаєте завжди можна все припинити і дати комусь другий шанс. (хоча шансів вже давалось і не один)
    Але я така що я вірю в добро в людях і вірю в те що, що в людей неможливо то у Бога можливе. Он все мрію що він мною не користав а любив. І все мрію що приїде і скаже - прасті мать засранца.

Але в життю воно є як онтой дідо казав - ти єст дурна баба! ти єст проста %утка. :D

• Подобається Подобається x 14
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пішла за візою, вкотре востаннє. Але цього разу певно таки востаннє. Дали шенгенку на 2 місяці, то може скористаюсь можливістю і з чоловіком зїздимо в гості до знайомого в Норвегію. Точніше злітаємо - літак до Норвегії з Польщі дешевший за автобус до Львова, хехе :). Лиш би все склалось. Тьфу тьфу тьфу.
    А, про вчора. Так от отримала візу, відвідала "кохану" кафедру, поспілкувалась з викладачами (один з них забувся і нагадав, що треба щоденник про практику підписати, а я ж вже закінчила!! :D). Гарно політех прибрали, дуже гарно! :y:
    Пройшлась парком біля універу, бачу його теж приводять в порядок. Зайшла на Вернісаж, до Преображенки, в Дзигу. Сходила на чай з однокурсниками, випадково зустріла кількох знайомих (ех, як цього бракує в Польщі!!)..
    А Львів - просто прекрасний!! Такий затишний, привітний, хоч і плакав дощем.. А я навіть не подумала відкрити парасольку, хотілось вмитись його сльозами.. Сльозами за мною, бо мені пора.. :sad: До від'їзду 3 дні..

• Подобається Подобається x 12
  18. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Аж мурашки по шкірі пробігли...гарно написала...

• Подобається Подобається x 5
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене аж сльози виступили...

Марусю, а мені здається, що саме так і буде.

20. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Привіт, привіт, рідний форум!!! :D
    Повернулась з відпустки, мене не було на форумі майже два тижні, а тут таки зміни!!!
    Відпочивати завжди добре... і завжди мало... Та й с погодою не пощастило, но мій коханий кілька разів ходив збирати гриби і назбирав!!!
    А я відіспалась!!!
    Ой, яке все-таки життя класне :radist::radist::radist:

• Подобається Подобається x 6
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)