Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відповідь: Звичний день

О НЕУКИ!!! Треба їх обовязково навчити, а то так і згинуть думаючи що доляр це Цар і Бог. :bazar:

• Подобається Подобається x 8
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Напишу про останні події. Більше тижня провела в фотошопі, сьогодні вилізла в світ. На тижні їздили за новим компутером чоловікові (240 км), тепер сидимо на нулі, треба заробляти гроші, віддавати борги.. :sad:
    Від постійного сидіння за компом почали терпнути руки, спина. Вирішила за себе взятись серйозно. Почала займатись шейпінгом, сама, вдома. Але щодня не тягну, важкувато, то раз роблю програму по шейпнігу, раз по аеробіці. Все болить, але я не здаюсь! :)

Починаю виробляти всякі документи.. Почала з прописки. Шокує процедура: заповнити анкету, здати, пропишуть того ж дня. Безкоштовно. Без мороки, черг, документів, квитанцій!.. :)
    Правда, то тільки прописка.. А ще дозвіл на проживання, який містить з 10 сторінок А4, потребує купу документів.. Заодно намагаємось зробити запрошення для подружки, але з тим теж така морока..

На все бракує сили, але якось тримаюсь. Думаю лише про результат, так легше :)

• Подобається Подобається x 14
  3. Mariya

Mariya Well-Known Member

День в мене був, жахливий. Відкалатала дві лекції, потім сіла складати екзамен, потім поїхала додому на годинку - і назад на роботу, бо огляд треба проводити. Тусуя я в аудиторію, яка була зарезервована, а вона закрита, ключа ніхто не має, всіх, хто міг би її відкрити десь трафило, студенти сидять і чекають, невдобно мені було так, що аж жах. Потім один студент сказав, що він має ключі від аудиторії в іншому корпусі, там я дві години розпиналась і пояснювала студентам матеріал. Потім ледве доповзла до офісу, написала листа секретарці, яка резервувала кімнату, висказала своє фе.

Тепер сиджу, голова болить, треба ще одну задачу на іспит придумати і скласти іспит для моєї Honors Student. А, один хороший момент, моя Honors Student записалася на спеціальність математика як major. Мені начальство сказало, що я маладєц, що цінного кадра зацікавила математиком стати.

Правда то саме начальство мене скоро взує за відсутність нових статей. А коли їх писати? Старі ледве вилизала. Ох і вріжуть мені за лінивство.

• Подобається Подобається x 11
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мене ця практика просто вбиває! Прийшли,викладач на госекзамені.Інший прийшов , сказав приходьте завтра, одержите завдання.
    Прийшла додому, зайнялася генеральним прибиранням.Прибирання затяглося, бо комп заважав:)).Ввечері поговорили з коханим, зв"язок перервався. прийшлось лягти спати:)

• Подобається Подобається x 7
  5. Natalia

Natalia Well-Known Member

А я сьогодні вже затвердила статути!!! :radist::radist::radist: Ох і заморочила мені голову наш державний реєстратор.:ireful1: Але, нічого, вже все складається добре. Таки щось вбігала! :)

• Подобається Подобається x 5
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То йно початок...

• Подобається Подобається x 3
  7. Natalia

Natalia Well-Known Member

А я так тішилась, так тішилась!!!
    А ви мене приземлили. :sad:

• Подобається Подобається x 2
  8. Капітан

Капітан Well-Known Member

Я реально устал :) Непривычное ощущение, после отпуска. Афигеть ! :)

• Подобається Подобається x 7
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та не хвилюйтесь... то йно спочатку тєжко, а потім сі звикає.

• Подобається Подобається x 4
  10. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ще три дні навчального семестру пережити, а далі пакування почнеться :dance:. Нині хочу перевірити екзамен, який нині ж і проведу.:cowboy: Вчора, вже після того, як мені відксерили 95 екземплярів екзамену, знайшла очепятку, яку треба виправити. :sad: Думала лишити як є, але таки вирішила, що то негоже такі очепятки в світ випускати, так що нині піду на роботу раніше, най ксерять нові. В деканаті всі "зрадіють". :D

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Весь день хочеться спати.Щось ніяк не могли наговоритися, проговорили до четвертої ранку.А потім сон кудись зник..так і не заснула ....У голові такий мікс з їдей, що не знаю коли і як їх втілювати..і у що.Чи то в сантехніку , меблі. а можеу ще щось .Взагалі таке відчуття, що все вже винайшли і втілили без нас.

12. Капітан

Мне нужна помощь :) Проблема в том что мне очень необходимы драйвера, залитые на Рапиду. Я оттуда качать не могу, сколько не пытаюсь:sad: Может есть на форуме добрый человек, который скачает по линку и зальёт на общедоступный сервер?
    Заранее благодарен если кто откликнется :)
    http://rapidshare.com/files/91885645/Treiber_XP.part2.rar.html

13. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Может, Boris_Kiev поможет? Он как-то недавно говорил, что с рапидой успешно воевал :)

14. Капітан

Ну очень надо... :)

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Щодо драйверів...

Перед-вчора я вирішила змінити пассворд на компютері, щоб син не міг зайти і не сидів просиджував цілими днями перед екраном. І я це зробила, але так що потім ніхто не міг більше зайти в комп.
    Я думаю що коли я змінювала пассворд клавіатура була налаштована на кирилицю, а змінити клавіатуру можна лишень коли зайдеш в комп а не під час заладовування вікон.

Ну добре... пробувала я пассворд крак, але щось ніц мені з того не вийшло. Тоді я реформатнула диск і переладувала вікна. Вчора ввечір ніби все було в порядку, лишень бракувало кілька драйверів - для ісернету, дисплею і одного ЮСБ. Нині зранку я встала... до компа, а там...

Знову нічого німа. Глухо як в танку. І там не лише драйверів бракує а й цілої оперативної системи. ОПА! :D:D:D

16. Капітан

У меня проблема в ином. На ноутбуке стояла Виста, которую я нечаянно грохнул. Особо за ею не жалел, наивно надеясь установить ХР. Но когда оказалось, что для этой модели ноута официальные дрова есть только под Висту, я несколько приуныл. Но, спасибо хакерам - я нашел выход из ситуации :)

• Подобається Подобається x 5
  17. Вадюшка

А от не вiрю, що випадково [​IMG]

18. Капітан

Сам удивился, честно :) Позже объясню как умудрился, сейчас иду в постель, буду драйвера устанавливать :)

19. Вадюшка

Даже стесняюсь спрашивать, драйвера чего :)

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я сьогодні один у полі воїн. На роботу нині ніхто не прийшов лише я одна.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)