Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Зануда

Зануда така зануда

Відповідь: Звичний день

Ну що Ви? Я навпаки...просто Андрійка підколола [​IMG]

Я знаю, що не Ваша. А фільм "Афера Томаса Крауна" класний, нє? [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  2. галичанка

галичанка New Member

Дякую! А я шукала у гуглі УВІР замість ВВІР. Тому в результаті знайшла тільки УВІР Залізничного р-ну.
    Ще раніше по телефонній довідці 09 мені сказали такий же телефон, як і ви написали, але не дозвонилась, вже думала, що мені по 09 якийсь не той телефон дали.

3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

та нашо! ще незгодиться...

ну дякую :)

файний. кілька раз дивився. ніяк руки не доходять подивитися перший, класичний фільм.

• Подобається Подобається x 1
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Йой, та там навіть нема на шо дивитись.. без фотошопа :D
    Все таки наші дівчата файнюніші :) (принаймні сальця менше ;) )

• Подобається Подобається x 4
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене нині такий вечір що я готова кинути бомбу на Пекін і Чайна Таун в Ню Йорку. Ну бувають ж люди... не хочу більше з людьми працювати. Люди не звірі, люди гірше звірів...

Одному китайцю пояснювала що він тупий довго і нудно. В кінці кінців мій чоловік питався чи в того хлопа щось не в порядку з мозґами, бо я на цілу хату кричала одне і те саме а той ніби і не чує. А мо то він навмисне знущався?

Ну і зараза косоока. :ireful1:

• Подобається Подобається x 8
  6. Mariya

Mariya Well-Known Member

Йой, панунцю, я вам поможу. В мене в сусідньому охвісі китайський оспірант сидить, то тов клєтов китайсков їдов просмердів весь поверх на амінь. Коли бомбу кидати будемо?

P.S. Є в нас постдок з Китаю, третя дитина недавно народилась. Живе з сім'єю (троє малих дітей) і жінчиними батьками в 2 BD апартментах. І каже, жи їм не тісно, а дуже навіть файно і доволі просторо.

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

То вони так економлять.А потім за кеш хати купують.
    Ми як переїзжали з Ванкуверу (там чайнаменів тьма - тьмуща) до Едмонтону. То наше кондо , яке ми поставили на сейл, китайська сімя за кеш купила.

8. Mariya

Mariya Well-Known Member

:eek: :eek: :eek: :eek:

Де такі шкарпетки можна купити би таку купу грошей в них впхати?

9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ну , мається на увазі віддають всю суму відразу - cashier's check . Суму , яку гарантує банк

10. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Ну от -- такi тяжкi звинувачення потрiбно доводити, тож тепер без пiдтвердних фоток не обiйтись :crazy:

О, i це також можна вєщдокамi пiдкрiпити :) :o

Додано через 4 хвилини
    Менi здається, що анi помiрнiсть у побутi, анi вiдкладання коштiв на житло не є добрими об'єктами для глузування (причому досить злого). Нi?

ЗI: i чиєсь "косооки" трохи ранiш -- пожолобило.

11. Nadijka

Nadijka мрійниця...

п.Ромко, молюсь за здоров'я Зорянки...передавайте їй наші вітання!!! Вона гарна і сильна дівчинка, вона все витримає і ви також не падайте духом!!!!
    йой... :ninja: червонію, як бур'як................

:cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy: :cowboy:

А в мене сьогодні день розчарувань...їздила у декілька ВУЗів взнавати за поступлення...беруть мене майже усюди(це хороша новина!!!), але яке ж то навчання дороге(це погана новина!)!!!!!!!!!! А якшо ше врахувати, шо і за чоловіка треба оплачувати....виходить близько 10 тис. грн в рік...причому перший рік треба оплатити наперед!!! В нас навіть за одного немає заплатити....хотіли відпочити літом трошки в однієї чарівної форумляночки, ага навідпочивались....тепер нас чекає позичання грошей...і доооооовге віддавання........одним словом поганий звичний день!!!!!!!:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 6
  12. viltis

viltis Well-Known Member

А в мене день розпочався з того, що я познайомилась з Настунею ... (дуже суперова дівчина) і ми пішли на весільний ярмарок. Там ми нічого дуже доброго не знайшли. Я зустрілась з мамою і ми пішли записуватись на попередню зачіску в салон (в якому вже зарезервовано день зачіски).

А далі.....я рідко матюкаюсь, але ту пані хотілося послати....в них такий крутий салон ....я попросила, щоб мене на попредню зачіску записали на 19 серпня, якраз, щоб макіяж на розписку був ...а вона як почала валати, що я хочу економити, то це не місце для цього ...і всьо пробне коштує грошей ( на що я погодилась), але мені не будуть робити пробну, а тільки підберуть, і що я навіть з брудною головою можу прийти ...бла-бла ....бла.

Короче, вийшла я з того салону, поїхала до однокласниці, яка працює в Токої....і буду все робити там, і дешевше і біля хати ..і нерви собі збережу ....

• Подобається Подобається x 9
  13. Nadijka

Nadijka мрійниця...

во-во...мене це також обурює!!!! а за шо тоді гроші беруть??? за те шо вона підбере руками волосся...випустить два пейси спереду і три ззаду...повтикає камінчики....і здере 50-100грн??????????? я навіть на своє весілля не робила пробної зачіски...

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Від сьогодні ми ходимо з чоловіком в басейн :). Файно так зраненька побовтатись у воді (не вмію плавати :shy:), а там ще і джакузі.. Ляпота!! :) Тільки так розслабляє, що нічого робити не хочеться.. Хіба що працювати :)

• Подобається Подобається x 6
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Щоооо??????:eek: Ви не приїдете????:sad: :suicide:

16. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Нажаль...Іринко, не того року...просто мусимо поступати, бо далі вже нема куди відтягувати...

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Он я такоз хотю знати... бо в нас тут також є народ який може прийти і викласти готівку за хату в 1 мілліончик долярів.

Додано через 3 хвилини
    жалість у вас він викликав? своїм неуцтвом? він зараза був такою і залишиться.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вчергове "попав" - в моєму телефоні дехто записаний українською ( початкова літера - Іспанка, Євгенія), а дехто російською (Эдик).
    Зазвичай, як людина пришле смс-кою дані, так і запам"ятовую.
    Сьогодні трапився трабл з двигуном, механік пропонує ремонт зі зняттям двигуна (довго й дорого), а автомобільний гуру Эдик може придумати альтернативу. Отож тицькаю на кнопки (стояла укр. розкладка) і взагалі не знаходжу Эдика в списку. Благо, був другий апарат і я його впіймав, лише потім докумекав, що номер нікуди не дівся. :)

19. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Бачте, це у будь-якому разi не привiд для закидiв iз трохи дурним запашком. Дивно, що полiткоректна Америка цього ще не усiх навчила ;)

Додано через 1 хвилину
    Та й нехай собi викладає -- чи це когось обходить, окрiм податкової та злобних бабусьок_у_пiд'їзда? ;)

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Кожен читає те що хоче прочитати і бачить те що хоче. Мені неодноразово закидали антисемітизм і решта речей, хоча мій найкращий друг єврей і в мене є друзі серед усіх націй, народів, віровизнань, секс поглядів і уподобань і кольору шкіри. Насрать на кровать!

Це як раз у вас закиди з незнання.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)