Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

За "МЮ" чи за "Челсi" грав? Там якраз учора 22 нiяких персонажа щось на полi вовтузилися :shutup:

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Так. Шашлики у комині, міні-сауна, унікальні бардівські пісні. Це плюс.
    Мінус - домашні обставини друга. Ну то не цікаво тим, хто його не знає.
    Один гість показував фотоальбом подорожі (1-9 травня) на байдарках по р. Псло. Ото клас !

Навіть не дивилися. Одному пану хтось скидав смс про хід матчу.

А от ТУДИ мене віз "ізвозчик" - літній вірменин і в нього грала касета (!) - Каро Айрапетян (скрипка). Ото насолода !

• Подобається Подобається x 4
  3. Вадюшка

А докладнiше про К.А. можна? :) Що за музика?

4. Boris_Kiev

Вірменська народна музика (інструментальна). Скрипки, дудУки (дудки) і щось схоже на віолончелі.
    Ось є підбірочка його музики на кадетс.ру
    http://kadets.ru/music/2007/10/02/arm2/
    Але там, як і в нас - реєстрація за запрошенням.

5. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Вчора захистила практику на 5:radist: А ще ходила в деканат до дівочок,які рахують рейтинг і вияснила, що мені ВИПАДКОВО занизили його всього на 5 балів, що в результаті замість 21 місця в загальному рейтингу перенесло мене на 50. І це тоді, коли йдеться про державну чи комерційну форму навчання.:ireful1: Потім побігала по політесі, залагоджуючи деякі справи, а потім вирішила чкурнути додому і зробити собі вихідні до кінця тижня:) А ще я остаточно закохалась і завтра їду в Славськ...

• Подобається Подобається x 10
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ось це саме головне:).Бажаю взаємності і чудового романтичного відпочинку:)

• Подобається Подобається x 3
  7. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Дякую, Аліас:)

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Переїхала. Привезла половину свого життя. Вчора розбирала лахи, переорганізовувала шафки в хаті, знайшла старі фотографії чоловікової родини, сиділи з ним, переглядали.. Поприбирала у ванній, повикидала якісь старі баночки, ліки, пакетики з чимось, де термін придатності закінчився ще 2-3 роки тому.. Понаставляла свої баночки..
    Чоловік тішиться, все мені дозволяє, догоджає.. Файно :)
    Пішли на закупи харчів, а то в холодильнику тільки яйця і олія.. Купила вазоночок з квіткою Глоксинією, така гарнюня, потім сфоткаю. Треба ж освіжити цю хату троха..
    Сьогодні приїхала бабця, каже, що вазонки не варто підливати водою з крану (!!), а треба купувати мінералку негазовану.. А сьогодні якесь свято, все закрито.. Добре, що вчора закупились..

Вже не сумно. В автобусі ревіла цілу дорогу, чоловік тільки годував цукерками, щоб мені не так зле було..
    Мама плакала, прощаючись на автостанції.. Подружка теж чуть не плакала, правда по телефону..
    Мама вже заскучилась, будемо ввечері балакати по скайпу :) Життя продовжується.

• Подобається Подобається x 12
  9. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Тримайся Нірванко, ми з тобою!!!!!!!!!!!!!:)
    То ж не на все життя... але дивись, а то ще сподобається...й захочеш там лишитись..

• Подобається Подобається x 6
  10. Nadijka

Nadijka мрійниця...

і я читаю і плачу...але дуже хочу шоб у вас все було добре!!!

• Подобається Подобається x 5
  11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Нірваночко, то дійсно важко.. Але може варто постаратися сприймати це як приємну пригоду? Адже ніщо не відбувається просто так:) Все що не робиться - все на краще. Крім того велика частинка Львова завжди з тобою - Львівський форум!:)

• Подобається Подобається x 8
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ірусь, нехай в тебе там все складеться якнайкраще.Буде гарна робота, чудова сім"я....всього всього тобі найкращого.Думала про тебе всі ці дні...

• Подобається Подобається x 7
  13. Boris_Kiev

• Подобається Подобається x 1
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, дівчатка! :) Ви мені дуже допомагаєте. Розмовляючи тут, читаючи форум, зникає думка про те, що я не у Львові..
    Тільки що з братом по скайпі побалакала. Як добре, що тепер є стільки можливостей зв'язку, тим більше безкоштовного :)

• Подобається Подобається x 9
  15. Вадюшка

Дякую, Борисе [​IMG] Ще ввечерi пошукатиму в ослi i на торрентах (анлiм -- рулєз :cowboy:). Що найду -- скажу. Окреме данке за написання ПIБ К.А. латиницею -- нiколи б не здогадався, що може бути такий спелiнг :shutup: :)

ЗI: а грузинським хоровим спiвом принагiдно не цiкавитесь? А то, якщо є лiнки на записи, дiлiться! :clapping:

16. Boris_Kiev

Ті диски на рапіді викладені як рар-архіви iso. Очевидно доведеться качати вест диск 2.
    Я їх протягом 2-х днів тихенько скачаю (2 компи і 10 незайнятих реальних адрес). Був би вільний час.
    Грузинські хори я би послухав (обмежено). Але не маю записів.

Просто вчора мене торкнула скрипка - до того ж не мп3, а касета. Навіть у старій шумній тачці відчувається різниця (на користь касети).

17. lulu

lulu Well-Known Member

ви дуже мила особа-яка сподіваюсь швидко знайде приємних людей...там...де майже немає поки близьких...

а ми-чим зможемо......;)

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Перечитала ваш допис і вкотре знову пережила день від"їзду зі Львова...

19. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

з’їв відро морозива.....
    пів кіля пломбіру з чорничним варенням....

тепер монітор інієм вкрився.....

• Подобається Подобається x 8
  20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

ням-ням-ням..в мене таке вчора творилося-сперла відро морозива,читаючи ЛФ:) :) :)

• Подобається Подобається x 6
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)