Звичний день (3)

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Aug 14, 2011.

1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  2. ENNI

ENNI Well-Known Member

Сьогодні незвичайно-звичайний день. Завтра в нас свято, нашому місту виповнюється 603 роки. З цієї нагоди в школі був ярмарок. Дітки продавали свої поробки, солодощі, фрукти. Уроки пропали. Я розривалася між класом і тими дітьми, що продавали! Гроші від продажу (а ми заробили 130 грн.) передаються в дім малютки, або дітям-інвалідам! Це приємно!

• Подобається Подобається x 14
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На сьогодні все... Їду на роботу... "Сеять разумное, доброе, вечное..." :)))

• Подобається Подобається x 4
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

якийсь вже звичний вечір-ніч у мене...
    чоловіка немає, діти сплять, я вся в нитках і булавках... шию... і спати не хочу....

• Подобається Подобається x 8
  5. Summer

Summer Well-Known Member

понеділок, важкий день...холодно, і взагалі в мене день нині такий довгий як жуйка...Все пішло трохи не за планом:)

6. Fon

Fon whom how

ну от, як завжди:

Печерський районний суд Києва засудив екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко до семи років в'язниці.

Крім того, Тимошенко заборонили займати державні посади протягом трьох років.

Суд визнав Тимошенко винною за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу (перевищення влади та службових повноважень).

Суд дійшов висновку, що екс-прем'єр-міністр своїми діями щодо підписання газових угод 2009 року завдала шкоди НАК Нафтогаз України в сумі 1,5 млрд грн.

7. hunter

hunter мандрівник

так вона ж сидіти буде сім років, як може ще й займати посади за гратами? :haha:

• Подобається Подобається x 3
  8. Прийшла з роботи . Змучена-замерзла .

9. Fon

Fon whom how

ну як-як.. треба ж відмазку перед світовою спільнотою придумати. мол посадили не крєпко а для укріплення патріотизму і любові до укр борща. посидить 2 роки, получить амністію до 3.5
    а опісля ше півроку за хорошу поведінку знімуть
    і зважаючи на суворий погляд обами ще рочок знімуть
    карочє, буде в тимошенко 2 роки умовно і 17 годин громадських робіт )))

10. Honda

Honda Well-Known Member

Навіть і написати нема що, настільки все звично:sad:

• Подобається Подобається x 5
  11. Клин клином вибивають .З перевтомою борюся роботою ! Приготувала обід ,пересадила хризантеми ,беруся за миття посуду .

А з приводу Тимошенко --- примітивна постановка бездарного режисера . "Браво " можна крикнути тільки судді --- хоч і бездарно ,зате відпрацював замовлене ,а за зароблені нєпосільним трудом грошики можна щасливо прожити в щасливіших краях ...

12. ENNI

ENNI Well-Known Member

Аналогічно. Дім-робота-кухня-ліжко... І так по -кругу

13. hunter

hunter мандрівник

якраз почав шукати роботу, і ось начальник (зі старої роботи) дзвонить і каже шо є робота :yahoo:, усьо, завтра тре вставать пів 7ї :wacko:

• Подобається Подобається x 4
  14. NorthWind

А в том видать и счастье. Лучше, чем

http://www.youtube.com/watch?v=gGnXdpHrk4o

15. ENNI

ENNI Well-Known Member

Згодна. Тільки якесь все одноманітне... Чи то ми самі вже відучилися собі робити свято?!

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені на роботі сказали, що Тимошенко посадили. Кажуть, що в них по всіх новинах про це передають. Я не цікавлюсь політикою і ТБ не дивлюсь. Тому не переймаюсь. Прийшла сьогодні на роботу з косичками. Так символічно співпало..

В нас вже вроді зима починається :sad: Такий якийсь сухий дощ падав.. Ще б кілька градусів мінус і був би то сніг. А мені як на зло справ назбиралось - після роботи ходила за продуктами і на вокзал посилку до Львова передати. Руки були зайняті, тож парасоля відлежалась в сумці, а я змокла. Бррр.. Мерзенна погода! :sad:

17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Відпровадила сина на вокзал, бо має їхати у Вінницю, тепер сиджу чекаю, щоб подзвонив з поїзда... Ще й до того, чоловік вже більше тижня у відрядженні, так що будемо з дочкою чекати з нетерпінням неділі, коли всі повернуться додому...

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:47 ----------

:boredom:
    :bye2:

• Подобається Подобається x 7
  18. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

І що ж то діється, знову в цій темі нікого не було досить довго:scratch_one-s_head:
    Де народ? Аж так все звично, чи погода "добиває" і сили забирає?
    Тоді мене знову слухайте.
    В мене нині вихідний на роботі...:yahoo::dancer:
    Зараз збираємось з дочкою в музичну школу, а там буду вишивати, поки вона на заняттях...

19. NorthWind

Да, лето кончилось. У нас +7. Почти каждый день дожди. Но красиво - деревья всех возможных цветов и оттенков, но это уже ненадолго...

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

У нас вранці було +1 і страшенно болить голова...

а де твій аватар? :)