Вернется ЛФ! Я сказал! Высоцкого знают все. Любимым хочу http://www.youtube.com/watch?v=yvgCUZOXY-A&feature=related
Сьогодні незвичайно-звичайний день. Завтра в нас свято, нашому місту виповнюється 603 роки. З цієї нагоди в школі був ярмарок. Дітки продавали свої поробки, солодощі, фрукти. Уроки пропали. Я розривалася між класом і тими дітьми, що продавали! Гроші від продажу (а ми заробили 130 грн.) передаються в дім малютки, або дітям-інвалідам! Це приємно!
якийсь вже звичний вечір-ніч у мене... чоловіка немає, діти сплять, я вся в нитках і булавках... шию... і спати не хочу....
понеділок, важкий день...холодно, і взагалі в мене день нині такий довгий як жуйка...Все пішло трохи не за планом
ну от, як завжди: Печерський районний суд Києва засудив екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко до семи років в'язниці. Крім того, Тимошенко заборонили займати державні посади протягом трьох років. Суд визнав Тимошенко винною за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу (перевищення влади та службових повноважень). Суд дійшов висновку, що екс-прем'єр-міністр своїми діями щодо підписання газових угод 2009 року завдала шкоди НАК Нафтогаз України в сумі 1,5 млрд грн.
ну як-як.. треба ж відмазку перед світовою спільнотою придумати. мол посадили не крєпко а для укріплення патріотизму і любові до укр борща. посидить 2 роки, получить амністію до 3.5 а опісля ше півроку за хорошу поведінку знімуть і зважаючи на суворий погляд обами ще рочок знімуть карочє, буде в тимошенко 2 роки умовно і 17 годин громадських робіт )))
Клин клином вибивають .З перевтомою борюся роботою ! Приготувала обід ,пересадила хризантеми ,беруся за миття посуду . А з приводу Тимошенко --- примітивна постановка бездарного режисера . "Браво " можна крикнути тільки судді --- хоч і бездарно ,зате відпрацював замовлене ,а за зароблені нєпосільним трудом грошики можна щасливо прожити в щасливіших краях ...
якраз почав шукати роботу, і ось начальник (зі старої роботи) дзвонить і каже шо є робота , усьо, завтра тре вставать пів 7ї
Мені на роботі сказали, що Тимошенко посадили. Кажуть, що в них по всіх новинах про це передають. Я не цікавлюсь політикою і ТБ не дивлюсь. Тому не переймаюсь. Прийшла сьогодні на роботу з косичками. Так символічно співпало.. В нас вже вроді зима починається Такий якийсь сухий дощ падав.. Ще б кілька градусів мінус і був би то сніг. А мені як на зло справ назбиралось - після роботи ходила за продуктами і на вокзал посилку до Львова передати. Руки були зайняті, тож парасоля відлежалась в сумці, а я змокла. Бррр.. Мерзенна погода!
Відпровадила сина на вокзал, бо має їхати у Вінницю, тепер сиджу чекаю, щоб подзвонив з поїзда... Ще й до того, чоловік вже більше тижня у відрядженні, так що будемо з дочкою чекати з нетерпінням неділі, коли всі повернуться додому... ---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:47 ----------
І що ж то діється, знову в цій темі нікого не було досить довго Де народ? Аж так все звично, чи погода "добиває" і сили забирає? Тоді мене знову слухайте. В мене нині вихідний на роботі...:dancer: Зараз збираємось з дочкою в музичну школу, а там буду вишивати, поки вона на заняттях... Читати там не можу, бо дуже відволікаюсь, а гуляти біля школи - холодно...
Да, лето кончилось. У нас +7. Почти каждый день дожди. Но красиво - деревья всех возможных цветов и оттенков, но это уже ненадолго...