Звичний день (2)

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Mar 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Сейчас у меня есть человек, которую люблю я, и которая любит меня!:good:

• Подобається Подобається x 9
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Це прекрасно!!!!!!!!!:)

• Подобається Подобається x 11
  3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Вітаю, і я написала кваліфікаційну учора. Відправила своєму науковому керівнику. Так хочеться мені малювати. А часу зовсім не було. Зараз збираюся їхати по філіям своєї бібліотеки - підписувати обхідний лист.

• Подобається Подобається x 10
  4. NorthWind

Интересно, сейчас где-нибудь сохранилось такое понятие, как распределение выпускников ВУЗов. Помнится, с каким трудом я отмазывался от распределения в Литву...

• Подобається Подобається x 6
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Поклали Наталку в лікарню. :sad:(Діагноз точно ще не встановили, поки що пієлонефрит.Завтра УЗІ,знову аналізи і т.д і т.п.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ось бачите, я казав, що якісь процеси є.Так просто температура не буває.

• Подобається Подобається x 4
  7. Summer

Summer Well-Known Member

заварила зелений чай, поки читаю улюблений форум :) вчора була в центрі на семінарі, й так мене балетки надавили в пальці, шо то не передати ледве до маршрутки дійшла.... і купуй то італьянське, певно кооператив якийсь там шиє, жахливе взуття, зараза :sad: шось парить, може на дощ?

• Подобається Подобається x 6
  8. NorthWind

А у нас дождь прошел. Даже не дождь, а ливень какой-то тропический. Сейчас отлично, свежо.
    А в зеленом чае я ничего не понимаю...:)

9. Summer

Summer Well-Known Member

зелений чай, ну добрий тонізуючий напій, дуже корисний:)

• Подобається Подобається x 3
  10. NorthWind

Да я знаю, многие его пьют, просто для меня он вода и вода...:)

• Подобається Подобається x 2
  11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Може в Пітер з Індії занесло. Там якраз сезон дощів розпочався.

• Подобається Подобається x 3
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Приїхала до Львова :) Зробила своїм сюрприз - вони чекали мене завтра. Трохи збентежились о 6:30 вранці, коли в двері подзвонила (мама подумала, що когось топить :))) ). Але раді :) От щойно бабуська полуниці під ніс принесла :shy: Видзвонюю знайомих, домовляюсь за зустрічі. Пішов легенький дощик. Клас!! :)
    Всипте дві повних ложечки - відчуєте, що це чай! ;)

13. NorthWind

:haha: Как в том анекдоте? Евреи! Не жалейте чаю!:haha:

14. Fon

Fon whom how

купили ми на роботу мікрохвилівочку. простеньку, китайскеньку, зато свою. скидувались на трьох, бо ще троє зажали скинутись по 75 грн. тому нам прийшлось по 150. думали - ну добре, купим, будем собі піцци смажити, а ви будете нюхати і заздрити. скінулись, замовили в інет-магазині, забрали, поставили, жарим. в перший день купили вагон багетів і сосісок. кетчупу. мутим різні хот-доги, давимось але їмо. ну зрештою після 7 мікроінфаркта від переїдання навчились час і режими виставляти. а ті сволочі хоть би раз слюну пустили, тільки огидливо зиркають. ну ніби ми радіацію їмо ((
    зрештою людина раб звичок і обставин. вже тиждень їм на роботі хот-доги. булка-сасіска-кетчуп. цікаво, там гречку можна зварити? )))
    сьодні убло скучно і не було багато роботи. коли людині нудно вона починає ізгалятись. ну купив булочок дял хот-догів, черешень, клубніки, суничок. правильно. дні ягід у макдональдз ))) різали булкі, нашпіговували клубнікою і жарили в режимі гриля )) пхали сунички акі ізюм в сирні рогаліки і ставили на режим вострий-дужевострий )) і до речі дуже смачно. чорешні не пхали, боялись кістки пострілять, розібьют нам мікрохвилівочку. ну але менше з тим. апарат пекельний, смалить неподитячому.. тіки от літо, їсти не дуже хочеться. уявляю що зимою буде, станем всі як колобки )))
    я собі так збоку глянув - уліті весь стіл біля компа засраний кістками від черешень і зеленими пімпочками від кулуббніки. а зимою шкурками від мандаринок )))

15. NorthWind

Точно. Только вчера большую группу индусов видел! Женщины в цветастых платьях, а мужики в белом. Не иначе с дождем выпали!:good:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю за гречку, але яйця ен пхайте :)))
    Люблю з мікрохвильовки гарячі канапки: хлібчик, чуть масла, шинка, овочі (помідор, мариновані орігки, марин. печериці, свіжі огірки), сир, кріп. Якщо з салатою робити, то її не пхати в мікрохвильовку, бо робиться фе, краще потім зверху капнути кетчупу/майонезу/соус Папрік або Тартар і "приклеїти" хрумку салату - ням-ням!! :good:

• Подобається Подобається x 7
  17. Filosof

Filosof Well-Known Member

І Ви відмовились поїхати у Прибалтику?!! о_О Це були країни радянські тількі на мапі. У них у неділю нічого не працювало. Усі крамниці зачинені. Я завжди мріяла туди потрапити. Зроблю собі закордонний паспорт. Може восени поїду.

• Подобається Подобається x 2
  18. NorthWind

Чего же я там не видел? Четыре года жил в Латвии, многократно приезжал позднее. Проехал все 3 страны, имею много знакомых. Прекрасные страны. Но я люблю свой город. Помните, у Иосифа Бродского:
    Ни страны, ни погоста не хочу выбирать.
    На Васильевский остров я приду умирать.

А Вы обязательно съездите, Вам понравится.

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я так само:)тільки з лікарні пригналася,надворі сонце смалить,ноги гудуть-набігалась..то в лікарню,то аптеку одну,потім ще дві прийшлось бігать,бо ліків немає свіх в одному місці.Прибігла голодна як цуцик,наїлася і тепер за комп.На сьогодні у мене вже роботи майже немає.
    Блін,але ж і дорого хворіти!Там такі рахунки за ліки!о_О:wacko:....і картопля 15 грн,а була ж 11-12,що вони вже собі думають?

• Подобається Подобається x 10
  20. NorthWind

Зато аж из Пакистана! Своей-то не растет, наверно. Я стремаюсь бенладеновскую покупать!о_О

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)