Звичний день (2)

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Mar 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

пообідала, зараз кава з печеньком і на пошту - кину кореспонденцію, ну а потім робота... треба все зробити, бо завтра п'ятниця і 13 число )) Погода тепла, але шось захмарилось...Я ше нічого літнього з шафи не витягувала, тільки футболки

• Подобається Подобається x 5
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Тапаліний пух вже льотає...нервує...тре тапаля вирізати

• Подобається Подобається x 1
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я к пуху равнодушно отношусь, но вот когда черемуха всякая зацветет, сдохнуть хочется, нос течет, глаза текут, чихаю, жуть короче! Никакие хваленые противоалергические средства не помогают...

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Моя дитина вчора, ненароком, обхляпала піджака з шкільної форми, коректором. Тепер шукаю інформацію, чим то можна вивести. Може хтось порадить???

5. NorthWind

Мне тут подсказывают, что средством для снятия лака...

• Подобається Подобається x 3
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

NorthWind ,мене не так сильно,нервує то шо коли дихаєш- в ніс і рот лізе той пух

7. NorthWind

У нас одно время пытались с тополями бороться, да только "всех не перевешаешь". Однако поменьше стало. Да и не сезон еще, в июне пух будет.
    Кстати, чего-то вспомнилось - Винни-Пух по-английски зовется Винни the Пух.:)

8. TesTanya

Дякую. Зараз буду пробувати...

9. NorthWind

Только аккуратно! Сам не пробовал, а наши дамы могут такого насоветывать!о_О

• Подобається Подобається x 4
  10. hunter

hunter мандрівник

перед тим як пробувати, треба десь знизу піджака (або на звороті) побробувати чи не висвітлиться сам піджак від лаку, ато пляма може бути!

я от якимсь чудом вліз в фарбу осінню курточкою, і якось все руки не доходили почистити.... пройшло десь місяців чотири :wacko: і нарешті взявся відчищати то... взяв я розчинник - і зразу на те місце де фарба була - спочатку акуратно, а потім (як воно тяжко-важко відчищалося) то вже чуть з пляшки не лив розчинник (646 здається) і так двічі, з переривом годину
    але все ж таки від фарби я відчистив, але пляма біла лишилася :sad: хоча тепер маркером замацькав тай все кльово :cool:

• Подобається Подобається x 8
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Тань, є така фірма Амвей..на Зеленій не доїзджаючи до Арсену,там продається спеціальний засіб,який виводить плями,він точно безпечний,для будь-яких речей, і ефективний,але трохи може бути дорогий,але,повторюсь-класний..(сама мала).

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Море накрилось того року,треба нарешті зашклити балкон,такщо грошики треба збирати,ось таким я стала прагматиком:) тільки як їх зекономити ,так хочеться всього і одразу,хоч так не буває:)

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ----------

Моє коліно вчора далол мені "джазу"....старість не радість...:sad:

• Подобається Подобається x 12
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Малий сьогодні приніс кілька віршиків зі садочку - на випускному буде мати відповідальну роль :) Але важко буде з ним то все вивчити, коли надворі сонечко і дитині в хаті не сидиться)

А я сьогодні зранку взнала одну новину, точніше, підтвердилось моє передчуття, одночасно і радію, і переживаю, бо треба багато чого змінити))
    І ще через місяць буду безробітною. В яких там програмках ви витрати підраховуєте?)))
    Ось такий звичний і незвичний день

• Подобається Подобається x 12
  13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Прикро,але не найгірше.....
    Шкода,що вчора не вийшло побачитись,сподіваюсь на наступниий раз вийде:)

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

А чому пан Киджик (рожева лапочка) не виставляє своє небрите личко у темі "Покажи своє личко"? Вже пора :) ІМХО :)

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Сьогодні від усіх тільки і чую: Завтра п'ятниця 13-те, завтра - п'ятниця 13-те. :scare:

А я теж не збираюся завтра нічого серйозного робити.... Але з іншого приводу. :)))

• Подобається Подобається x 9
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

П"ятниця як п"ятниця...яка різниця 13 чи 16?.Нічого наздвичайного не бачу в цьому.

• Подобається Подобається x 7
  16. ovod

ovod Well-Known Member

млін...завтра п'ятниця 13-го....

17. TesTanya

Але в деяких форумлянок буде визначний святковий день....

18. hunter

hunter мандрівник

а розчинник?

19. TesTanya

Такого вдома немає, треба завтра йти в магазин будматеріалів, чи господарських товарів.
    Думаю, що то має бути щось типу, очищеного бензину.

• Подобається Подобається x 2
  20. hunter

hunter мандрівник

є ше така штука як "уайт-спіріт" - теж відчищає, плям не мало б лишити, але тре запитатися в продавця чи поможе... бо розчинник поможе але і може зашкодити....

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)