Звичний день (2)

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Mar 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Покажу :) Тільки чоловік її забракував - задовга вона йому :))) Тобто не йому, мені.. Ото мушу підігнути більше. Лінь до дизайнерки знову пертись на другий кінець міста, щоб підігнула, можу сама. Завтра поїду в швейний магазин. Якраз маю фотосесію в тому районі. Може бути мати. Погода ще холоднувата. Може зарано відкривати фотосезон?..
    До мене тут так від оператора дзвонять. Різні "геніальні пропозиції покращення мені життя" пропонують :)))

• Подобається Подобається x 11
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

САМ...- звонит и предлогает?о_О
    Фигасе!!!!!!!о_О

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 10
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Покращення життя вже сьогодні? А шапку майже нову купити не пропонують? :haha:

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

А ви кулінарну сторінку ведіть ;)

• Подобається Подобається x 9
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

:flag_of_truce::flag_of_truce::flag_of_truce::flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 1
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

То значить, що ви погоджуєтеся на роботу? Можна вам замовити на півшпальти тексту про пісні, але ситні страви? ;)

• Подобається Подобається x 4
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha::haha:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

так у мене дзвонить і мовчить!нічого не пропонує,зараза:)

• Подобається Подобається x 6
  8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:haha:
    а хотілось би,правда?:)):)):))

9. Honda

Honda Well-Known Member

:) Залежно від того, шо ви там виробляєте;)

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

Всім Салют!!! :)
    День, як день.. 4 пари.... хоч 1 пара була класна: лабораторна з фармацевтичної хімії, все вийшло, Дякую викладачу П.І.П, шо навчив мене титрувати:)))
    Погода класна, вже думаю на коли спідницю вдягати;)

• Подобається Подобається x 8
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та.. Витрачаю в міс. 20 злотих (~50 грн) на телефон. Кажуть, що якщо перейду на абонемент, буду платити 30 злотих в місяць абонемент + за над хвилини + хвилини за кордон, то вони мені дадуть за то телефон. А якщо я виїду з Польщі і захочу розірвати угоду раніше (угода на 3 роки), то буду мусіла заплатити за той телефон. Коли я питаю - нашо мені такий маразм, то кажуть, що то ж не біда - телефон можна буде продати, щоб покрити ці витрати. То я відповідаю, що хай самі свої телефони продають, якщо їм нема шо робити :)
    Чоловікові ще цікавіші пропозиції дають. Він платить 150 зл в міс абонемент, з якого навіть половину хвилин не зговорює. То вони йому пропонують взяти ще один абонемент на 3 роки, платити 100 злотих в міс (100 зл х 3 роки х 12 міс = 3600 злотих = ~ 1200$), щоб мати ще один телефон (який коштує 1000 зл). На питання - нашо? вони відповідають - ну так подаруєте комусь цей крутий телефон, який направді лежить в їх салоні вже кілька років і ніхто його не бере, бо то гівно..
    Лохотронщики, короче. Тільки по європейському :)))

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

А ти рахунок перевіряй після таких дзвінків.
    Згадала, що ще з таких номерів до мене дзвонив автомат, який щось там торочив про лотерею. Виявилось, то за такий дзвінок мені жере гроші о_О

• Подобається Подобається x 7
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ще й як!:mocking:

12. Filosof

Filosof Well-Known Member

Усім привіт. Я довго не писала. Нажаль не маю зовсім часу. Ще 5 заліків, курсова, державні іспити, і ще купа справ. :))) Тому я зараз рідкий гість на ЛФ.

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я зажди готова....Коли вийде перший випуск вам покажу,але ще над ним треба попрацювати......Готова співпрацювати з іншими подібними журналами і газетами....

---------- Додано в 19:49 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Одну з пісних і корисних страв покажу вам зараз на нашій кухні;)

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Намек понял, но я же пишу - промышленная... а не мед. ;)

15. Honda

Honda Well-Known Member

Я й про промисловість говорила писала....;)

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

:mocking:
    В смысле мед.... но в промышленных масштабах?

• Подобається Подобається x 1
  17. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Валюся з ніг... Таке враження, ніби я коняка, яка після пострілу вибігла на іподром і ніяк не може зупинитися.. Доганяю свої прогули на роботі, постіійно треба готуватися до тих пар, перевіряти зошити, аж голова крутиться. І поміж тим всім не забувати, що я мама - приділяй час дитині! І вже зовсім забулося, що ще десь там маю чоловіка.. Хочу вже літа, канікул, або хоча би трошки часу для форуму..

18. Radistka

Radistka Rändaj

Зошити студентам? Ще одне нововведення на Україні, чи я чогось не зрозуміла?

• Подобається Подобається x 3
  19. Honda

Honda Well-Known Member

Щось холоднувато стало....
    Найшла ксерокси, зошит тогорічний з англійської, шоб мала з чого списувати на зрізі:wacko:
    Тепер недавно, як бігла ксерити книжку, біля Магнуса побачила пана Ромка, здається то був він;)

• Подобається Подобається x 5
  20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ще тільки 12год.,а в нас вже купа позитиву,бо синочок вже отримав перші подаруночки до майбутнього ДН (бабуся з дідусем вибрали роверика,дали нам грошики і ми сьогодні його забрали)+я ще забігла в Пелікан і прикупила малому весняну шапочку і моднячий светерик за зовсім смішу ціну.Зараз мене чекає прання/прибирання/готування,але настрій,незважаючи на погоду,+1000!)))

• Подобається Подобається x 9
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)