Звичний день (2)

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Mar 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

На вулицю хоч не виходь. Вже скоро восьма, а так смажить... Добре, що соком вчора затарилася.

• Подобається Подобається x 5
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нього виріс перший постійний 6 зуб а Ви вирвали 5 молочний, котрий мав там ще бути десь 6 років.Тепер навпаки 5 постійний може вирости криво. Я пам"ятаю це по зубах своїх дітей. Молочний зуб мав би вистояти "свій" строк до кінця-він "тримає" місце для свого наступника. Видаляють його тільки в тому випадку якщо є запальний процес, що не піддається лікуванню і це небезпечно для життя дитини.:sad:

• Подобається Подобається x 8
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Весна, зачем так пропадать надолго??? К Вам же тоже привыкаемость есть!:haha: Не, не пропадайте больше!

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

ГолубінкИ:) Як на мене найсмачніші грИби. Тверденькі, тугенькі, хрупкають на зубах.ЧерленякИ теж файні , але м"які.Тому люблю голубінкИ.

• Подобається Подобається x 3
  5. Summer

Summer Well-Known Member

спека...забігла до знайомої на південний, посиділи, покавували :) Прийшла зробила баклажанову ікру, то і так для мене подвиг в таку жару... Готуюсь на завтра - понеділок ....

6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Доброї ночі всім!
    Вибачте. Знаю, обіцяв повернутись коли порузумнішаю, стану старшим...
    Але зараз навіть нема з ким поговорити...
    Наступний тиждень, може змінити все моє життя (на краще), злидні можуть закінчитись, мене аж трясе, нудить, дуже переживаю, заснути неможу...
    А раптом всього цього не буде? Не станеться як гадається.
    Як себе зараз заспокоїти? Все тіло трясеться

• Подобається Подобається x 13
  7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Помоліться Богові.
    А докладніше можна?

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

У мене були гості з Харкова і Полтави.Ми проїхалися по визначним і найкрасивіших місцях Закарпаття.
    [​IMG][/URL][/IMG]
    Хтось згадає "Доярку з Хацапетівки" і замок в Парижі,який насправді в сан. Карпати(Закарпаття)[​IMG][/URL][/IMG]
    Хтось можливо також бачив знаменитий водоспад "Шипіт"[​IMG][/URL][/IMG]А тут можна було понаблюдати за красою Карпат з висоти найвищої точки, куди завезла канатна дорога [​IMG][/URL][/IMG]
    А також помилуватись красотою високогірного озера Синевір [​IMG][/URL][/IMG]

• Подобається Подобається x 19
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Провели декілька днів на чудовій базі серед мальовничих краєвидів [​IMG][/URL][/IMG]
    де я їх звісно зачарував смаком знаменитого закарпатського бограчу[​IMG][/URL][/IMG]
    не пропустили звичайно прекрасного озера біля Чорної гори поблизу Виноградова[​IMG][/URL][/IMG]
    ну і звичайно Ужгородського і Мукачівського замків.[​IMG][/URL][/IMG][​IMG][/URL][/IMG]

не забувши відвідати колоритний ресторан пана Чучки "Деца в нотаря" з такими приколами
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG][/URL][/IMG]
    Гості звісно були в захваті від Закарпаття, особливо після купання в гірських річках і казали, що нема такого моря по кайфу як купання в гірській річці.

• Подобається Подобається x 21
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

ой,я вже стіко разів лапала і шо? Ніц:) А наречена букета не кидала:sad:І перетанцьовки з незаміжніми дівчатами не було.Взагалі емоцій від весілля купа,бо я була дружкою:) Єдиний мінус - тамада.Гіршого я ще не бачила..
    Сьогодні цілий день відсипалася,бо попередню ніч не спала ані хвилинки.Та й 6 годин дороги з Борщова до Львова по такій спеці - то каторга.

• Подобається Подобається x 17
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

А може це вже сталось?

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Хоч, я не зовсім впевнена, але здається мені, що вирвали не 5 молочний, а якусь з одиничок - у моєї малої перший постійний зуб виріс за нижнім першим, причому через той недобитий молочний був помітно перекошеним, але казав лікар, що нічого робити не треба: само вирівняється. Їй тоді ще і 5 років не було (у мене дитина взагалі зубна акселератка), зараз 7 і зуб майже став на місце.

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

але він в нього сильно хитався і малий жалівся, що болить

і у нас так росте

14. Оля

Оля Старожилка форуму

А у нас цього року погода, як по моєму замовленню. :) Вже пів літа пройшло, а спеки і не було. Тепло, гарно. Було пару гарячих днів , але до вечора завжди температура спадала до нормальної. Не було ще ні одної душної ночі, щоби не можна було заснути. І дощик час від часу перебігає, ні грядки, ні траву поливати не треба. :) Не літо, а мрія! Правда ще друга половина попереду. Може ще припече. :)

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

Злийте докупи по флящині настойки валер"янки, пустирника і глоду і попийте три рази в день по 1 чайні ложці до їди за пів години. Заспокоєтеся. :)
    Постарайтеся віднестися до цього спокійно, відволіктися на щось інше - і може все буде. :) Бо як дуже великі плани будувати - може не збутися. Перевірено. ;)

• Подобається Подобається x 10
  15. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

smeet, а где канатка находится? А фотка бограча меня вообще добила, с горя щас затолкаю в МВП картошку с куриными ножками, которые дома замариновал. Вообще выходные прошли так, что нонещний понедельник на работе для меня отдых. Сижу, персики жую, в офисе прохладно, клиенты в отпусках, почти никто не дергает, шеф с уик-энда вернется только завтра, ляпота, для полного счастья осталось еще бутылочку пива к обеду.

• Подобається Подобається x 6
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я за Вас страшенно радію,особливо за Оленку...:)Молодці!!!!!

Ще б нам такого якогось чуда, і все життя вдалось.:)

• Подобається Подобається x 15
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дякую:give_rose:Але не все так райдужно.Епілепсія нікуди не дінеться,нога коротша на 3 см...а далі побачимо.Два тижні не можна ходити,вже потім буде видно остаточний результат.

Оль,наука не стоїть на місці,може щось і для таких хворих придумають лікування.А поки...треба надіятись і не опускати руки.:empathy:

• Подобається Подобається x 16
  20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А Марина где?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)