Звичний день (2)

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Mar 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Правильные карпатские бджолы несут правильный карпатский мёд?:)

• Подобається Подобається x 3
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Нєа...карпатські зліші

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Точно! Карпатські бджоли злі.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

На кого злі? На москалів?

• Подобається Подобається x 1
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ага....на ведмедів подібні,ходять по горах і в гуцулів мед забирають:mocking:

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Неа карпатські бджоли класні. У мене родич продає пакети(бджолосім"ї).Так кожного року до нього приїжджають з Росії аж здалеку (по моєму з Омська)і купують в нього по 120 -150 пакетів і везуть туди-там карпатська бджола користується авторитетом. Гірська карпатська бджола на відміну від звичайної бджоли дуже винослива і не боїться багатьох хвороб, а ще... морозостійка.

7. Alias

Все це так і ніхто не говоре,що карпатська погана.Просто вона вважається злою....В книжці по бджільництву так написано.

А Наталку мою ще не виписали.Може завтра..

• Подобається Подобається x 5
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Можливо тому і живуча бо куслива. Є на Закарпатті приказка-Ко за ся годен-тот не голоден. Перекладаю-Хто за себе може посояти, той не голодує(і взагалі мається ліпше за тих, хто не може за себе постояти.):)

• Подобається Подобається x 6
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Недавно чув по ЗМІ таку інфу, мов в Криму є заклик, щоб місцеві жителі не приймали приїжджих з західної України в знак протесту подіям 9 травня.

Нині зателефонував у Крим до знайомого... Він був в шоці від брехні.

Чому би тих провокаторів та не в буцегарню на літній сезон, нє?

• Подобається Подобається x 10
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перший день на роботі. Ще нічого не робила :) Підписала багато пребагато паперів (і то ще не всі. треба буде взяти угоду, піти з нею на біржу, виписатись, віддати якусь бумажку на роботу.. короче, бюрократія тут теж процвітає). Познайомилась з працівниками (3 дівчини і 20 хлопців :girl_in_dreams: Пригостила їх цукерками зі Львова (як завжди, поляки в захваті від наших солодощів!!). Переборола клаустрофобію, яка в мене виникла на їхньому 19' моніторі (в мене ж вдома 24'ка). Перечитала специфікацію проекту (виглядає дуже нудним). Та й все.. Завтра починається робота..

• Подобається Подобається x 13
  11. Honda

Honda Well-Known Member

Знаю, що більші від звичайних, і кусають болючіше;)
    Нині все по-звичному: сіно, город, сіно... добре, шо хоч жуків на картоплі нема;)

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Престижом обробляли?

13. Honda

Honda Well-Known Member

Нічим не обробляли, і ніколи цього не робили.Самим дивно, що нема і то років вже з чотири;)

14. Alias

Значить картопля модифікована:) її жук не їсть.

• Подобається Подобається x 4
  15. Honda

Honda Well-Known Member

Та ні, картоплю на посів маєм свою, яку розводим вже роками, тож вона точно не гмо.

• Подобається Подобається x 4
  16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

О,я у відпустку в Карпати їду..бліііін,страшнооо..Я бджіл і ос до істерики боюся..:cry:

Хотю до тебе на роботу:shout::girl_cray:Ото рай...
    А в мене сьогодні перший день відпустки!!Юхууу!!До кінця літа я свабодєєєєєн,словно птіца в нєбєсах.Я свабодєєєєн,я забил что значіт страаааах:))):))) (поспіваю я вам тут серед ночі :))) )

• Подобається Подобається x 13
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

У Вас така велика відпустка????????

Бджола не агресивна, якщо її не чіпати, то вона тим більше Вас не буде кусати, їй ніколи , вона мед носить.

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

На меня тут в парке ворона ни с того, ни с чего бросаться начала. А я не агрессивен, я ее не видел даже до того момента, пока на голову чуть не села...

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Honda певно бульбу вночі садила,жуки були дезорієнтовані.

20. Alias

Недавно по зомбоящику в передачі "Паралельний світ" було про те,що останнім часом ворони стале себе дивно поводити-нападають на людей.таких випадків зафіксовано вже дуже багато.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)