ЖК "Ювелірний" -відгуки

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by IrynaDub, Dec 3, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. rkc

rkc Well-Known Member

Знаєте, Дмитро, це вже навіть не смішно, сміливості не вистачає? ... А інвесторам хочу зауважити: дочекались? вони навіть на наші запитання не хочуть відповідати!!!

2. Uganka

Uganka Well-Known Member

То о чем вы второй месяц кричите,можна было спрогнозировать еще летом. Лично для меня здесь новостей нет. И истерить я не собираюсь.Лично мне ответили на 99% моих вопросов. Может не так задаёте?Или вас с вашей пустыни не могут услышать. Конкретно,какие у вас предложения?

• Подобається Подобається x 1
  3. rkc

rkc Well-Known Member

Что ж, давайте каждый исподтишка выпытывать то, что ему нужно, ведь именно этого (нашей разъединенности) хотят они. И еще нам очень поможет, если мы будем ссориться друг с другом ...

Если каждый за себя, то какие могут быть предложения!? Ах, да, не "истерить", не "паниковать" и не "вносить негатив" на форум. И тогда все будет хорошо ... для застройщика и генподрядчика!

4. Uganka

Uganka Well-Known Member

А вы хотели,чтоб я сначала станцевала с вами ваш любимый танец,а потом под ручку пошла вопросы задавать? Во-первых, у меня нет привычки делать что-то исподтишка, во-вторых, я не выпытываю ,а задаю конкретные вопросы и требую конкретных ответов. А в-третьих, я от вас так и не услышала конкретных предложений. В-четвертых,ссориться с вами у меня в планах не было,надеюсь и не появится.

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сусіди, не сваріться :) Нам ще жити під одним дахом, на який гарантія 10 років :)))

Ось інфа від Забудовника, яка була мною останнього разу (11 листопада) отримана:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2872692&postcount=1046
    По плану чекаємо декларацію про завершення будівництва.

6. gonzik

gonzik Well-Known Member

Шановний rks, я не зовсім розумію чого ви намагаєтесь добитись тут на форумі...
    з Вашими зауваженнями що справи погані згідні абсолютно всі тут (крім забудовника), але при цьому Ви звинувачуєте всіх по нашу сторону в бездіяльності і називаєте всіх "контингентом"... це якось не сприяє співпраці
    Ви закликаєте до саморганізації, а що таке саморганізація у Вашому розумінні?
    Судячи з Вашої активності на форумі, Ви відноситесь до ініціативних інвесторів. Тому нескромне питання, чим Ви можете помогти КОНКРЕТНО громаді (консультація юриста, оформлення ОСББ, знайомі в БТІ), крім нарікань що все погано...?

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Якщо спокійно і тверезо порівняти дві попередні картинки (1, 2) то по них можна зробити висновок, що будівельник монтує тимчасові двері в два під’їзди у зв’язку з настанням холодної пори року.
    Тобто, в моєму розумінні це не є зупинка робіт всередині будинку ("консервація"). А просто утеплення входу і захист від снігу.
    Чому ж не можна в будинку протягнути в холодну пору комунікації, батареї порозвішувати, двері довставляти? Цілком реально.
    Чекаємо коментаря когось, хто дотичний до будівництва цього будинку.

Last edited: Nov 26, 2014
  8. Takamine

Takamine Well-Known Member

Я думаю теж. що встановлюють тимчасові, щоб було "комфортніше працювати" бригаді. Вчора була на будівництві новобудови, де ми придбали квартиру, то там де ще не встановили вікна і роблять внутрішні роботи. будівельники закрили віконні пройоми клейонкою. Так хоч не дує.

9. Uganka

Uganka Well-Known Member

Новости со стройки. Двери в подъезды временные,от холода. В первом подъезде входные квартирные двери установлены полностью,монтаж котлов- на 3 этаже. 7-10 этажи - котлы полностью готовы для запуска. Стяжки естественно нет.Подъезд поштукатурен полностью. Во втором подъезде установлено 30 входных дверей,стоят в хаотичном порядке с 4 по 9 этаж. Штукатурные работы в квартирах проводятся на 10. Котлов нет. Со двора будет боковой аварийный выезд на дорогу , которую вы видели на фото вчера. Забор монтируют.

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

Добавлю, была две недели назад. Прогресс есть. За две недели доставили все двери в первом подъезде и половину во втором. Котлы были только на седьмом этаже, сейчас на третьем. Работы ведуться,это радует. Другой вопрос -темпы. Но это ...Еще за это время закончили фасад и поставили столбики под забор, дорога. Надеюсь работа с документами тоже не стоит на месте. Выводы делайте сами.

---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Речи о консервации нет

• Подобається Подобається x 2
  10. Дмитро Завражин

Дмитро Завражин Well-Known Member

Для виконання внутрішніх робіт взимку будинок будуть опалювати електричними нагрівачами. Оскільки будинок поки підключений по тимчасовій схемі, є обмеження по потужності, і не можна нагріти до робочої температури одночасно всі поверхи. Тому всі відкриті отвори будуть ущільнені, і роботи будуть вестись одночасно в об'ємі 2-3 поверхів однієї секції.

• Подобається Подобається x 3
  11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Розмовляв з Ігором. Хто хоче собі у стяжці мати екструзійний пінополістирол (+ утеплення, + шумоізоляція), можна купити собі і занести в квартиру. При інсталяції стяжки будівельники його поставлять. Я б собі поставив в кімнатах і балконах. Кашу маслом не зіпсуєш.
    Судячи з цих цін, Екструзійний пінополістирол ТЕХНОПЛЕКС XPS 2см / 1200х600мм Пачка / 14.4м2 / 21 шт коштує 506.88 грн. Можливо, є і дешевші варіанти. Класно би сформувати групове замовлення через Ігора, якщо ще комусь це цікаво. Він може зробити кращу ціну через постачальників.

Але є нюанс з обмазочною гідроізоляцією стяжки! Її теж треба організувати щоб будівельники зробили.

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Гарні новини!
    З’явилась декларація про готовність об’єкту до експлуатації

13. Дмитро Завражин

Це не відноститься до квартир 1-го поверху, де утеплення від підвалу вже закладено в проект.
    На всіх інших поверхах в приміщеннях без теплої підлоги під стяжку будуть класти 5мм пінофол.
    І головне завчасно попередьте Ігоря про зміни.

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Дмитро Завражин, то нам потрібно ще робити цю обмазочну гідроізоляцію стяжки? Чи хто захоче - дамо пінопласт будівельникам, а ті вже все що треба зроблять?

15. Дмитро Завражин

Я важаю, що гідроізоляцію стяжки можна зробити на пізнішому етапі квартирних робіт перед укладанням плитки. Принаймі так можна проконтролювати що вона всюди де треба зроблена.

16. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Ще пару папірчиків і вйо виготовляти свідоцтва про право власності.
    Але якщо є ФФБ то вони вам самі то зроблять :)

17. gonzik

gonzik Well-Known Member

Це супер що вже є декларація. Тільки є один ризик.
    Для банку тепер наш будинок є офіційно зданим, і як тільки ми підпишемо папірці то залишимось сам на сам з забудовником і з незавершеним по факту будинком.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Smith Wesson, так, забудовник мусить безкоштовно для нас зробити свідоцтва про ПВ, згідно договору про участь у ФФБ.
    gonzik, я теж так розумію. Одним з мотиваторів для Забудовника дозавершити будівництво якісно є кількість непроданих квартир (біля 30 штук) і наш постійний та уважний контроль за роботою будівельників з викладенням результатів на цей форум :)

19. kritikm

kritikm Well-Known Member

якщо буде колективне замовлення пінопласту то я підтримую

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Треба щоб хтось активний взяв на себе відповідальність організувати (зібрати гроші) колективне замовлення по дилерській ціні.
    Бо Ігору К. з його зайнятістю це буде заважко :)
    Пропоную запропонувати це діло нашому сусіду rkc.
    Його організаційні здібності та скурпульозність у справах дозволять дещо покращити якісні характеристики наших квартир.
    Заодно на зустрічі сусідів (при передачі коштів) всі й познайомимось.

Хто "за" - ставте [​IMG]. Хто "проти" - ставте [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)