ЖК "Ювелірний" -відгуки

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by IrynaDub, Dec 3, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Коли дивилась,то було сухо-це добре. Розміри на всі смаки,висота теж є різна - 2 м і 3 м (це приблизно). Є з віконцями і без. Як вирок-чекаємо на ціну :dntknw: На мою думку,підвал - необхідна річ-картопля,ровери,коробки від техніки,як дієвий нструмент у вихованні неслухняних дітей :mocking:

2. Keith

Keith Well-Known Member

Спочатку подумала що ви неслухняних дітей у підвал ховати зібралися о_О аж потім дійшло що то їх улюблені речі можна заникати, поки слухатися не почнуть;)

3. Uganka

Uganka Well-Known Member

Особливо на Новий рік рідні як нанесуть тих солодощів,в хаті вже місця немає де їх ховати,а так в підвал. І потім частинами дістаєш,щоб висипок не було. А дітей я б у підвал ніколи не запхала,вони в мене не настільки неслухняні.

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

5. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Один мабуть, бо друга половина підвалу зі слів ігора буде власника, але підвал великий як лабіринт, чи одного входу достатньо ..

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

Уявляю у когось підвал в самій глибині, ввечері лежиш на дивані дивишся футбол, тут жінка підходить і каже. Любий сходи принеси відерце картопельки .. Ідеш в підвал, проходиш перші десять метрів, починаєш розмірковувати що вразі чого тебе почують, наступні десять метрів, звуки з вулиці вже не доносяться, ще десять метрів і тут починають вже лунати шурхіти .. Короче чоловік замість підвалу пішов у магазин по картоплю :)

6. gonzik

gonzik Well-Known Member

Народ, а хтось в курсі чи передбачаються в будинку комерційні площі (магазин наприклад)?
    Колись на самих початках Ігор щось про це згадував...

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

gonzik, на жаль, ні.

8. Keith

Keith Well-Known Member

Ну так магазин ( якщо продуктовий) то не один підприємець в здоровому глузді не відкриє там, лише на 110 квартир... А вийти на Стрийську і там вже базарчик є. Тай місце там не прохідне для комерції. Чувачок, а чому "нажаль"? Навпаки, менше всяких шастати під будинком буде- красота!

• Подобається Подобається x 1
  9. Uganka

Uganka Well-Known Member

Магазинів на Стрийській вистачає. А в будинку магазин-зіпсовані продукти-щурі.
    100%

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

Він один і буде. Підвал не такий вже і великий,любий не пропаде.

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

Як вважаєте,наскільки затримка у здачі буде? Щось фасад ніяк не зроблять.

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

3 квартал закінчується за 20 днів. Але, як каже Ігор: "новий рік святкуватимемо в будинку" :)))

Я як був серед тижня, коли вибирав підвал, то після 18 години багато будівельників були всередині, щось робили. Тому саму будову, думаю, закінчать (здадуть) осінню. Принаймні, зі слів і настроїв Ігора нічого не заважає цьому статись. Побачимо.

11. gonzik

gonzik Well-Known Member

воно то ніби так, але от наприклад новобудова на Мікльоша (біля іподрому), там великий продуктовий магазин на будинок не більший ніж наш, і нічо, працює

12. Keith

Keith Well-Known Member

Там район на перспективу , активно забудовується- це раз, і поряд немає конкурентів, магазинів/базарчиків - це два. А кожен раз в Ашан за хлібом не набігаєшся...

13. denverod1

У ашані кожен день свіжі багети, на ровері 2.7 км по гарній дорозі

14. Keith

Keith Well-Known Member

Це від Ювелірного їхати на ровері кожен день за свіжим розпушувачем? По іншому ті багнети не назвеш. А якщо ровера нема і машини? То пертися на маршрутках за ними? о_О
    Я певно звикла що вийшовши з дому маю купу магазинів і аптек , та щей цілодобових, бо ніяк не можу зрозуміти ходіння за хлібом за 3км.

15. denverod1

Автобусом ні, бо до хліба треба буде +6 грн а от ровером так, гарна дорога плюс корисно .. Багети смачні, ті по 99 копійок просто самі дешеві а ті дорожчі кращі, а пампушки ... Слоєнки ...

16. Uganka

Uganka Well-Known Member

Не працює веб-камера :cry:. Це моя проблема? Чи в когось теж?

17. kritikm

kritikm Well-Known Member

Хтось розводку елекрики переробляв під свій проект????

18. Uganka

Uganka Well-Known Member

Просили,нам обіцяли і не зробили :cry: Будемо робити самі після здачі.

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

А може станеться чудо...

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Вже діамант на будинку світиться :))) типу, виблискує

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я дав на будову таке, але ще не дивився чи зробили.

Attached Files:

а де твій аватар? :)