ЖК "Ювелірний" -відгуки

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by IrynaDub, Dec 3, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. kritikm

kritikm Well-Known Member

А де планується прокладати підігрів підлоги???

2. gonzik

gonzik Well-Known Member

:) ну мені також з однієї сторони їх всіх шкода бо зараз стільки треба вислуховувати. Але з іншої сторони, буду відвертим, вони не можуть нормально роботу організувати, тобто запланувати наперед що потрібно зробити, налагодити між собою комунікацію. от і доводиться гасити пожежі. Причому фіговенько їх гасять, закопуються по вуха в обіцянки щось виправити і звичайно при такій навалі не виконують.
    Не сприймайте цей пост як негатив (прекрасно що загалом все будується), але ті хто мають чіткі уявлення як саме має виглядати їх квартира стикнуться з купою прорахунків які треба буде за власні гроші виправляти.

3. zvirilka

zvirilka Active Member

Та вони загалом молодці, бо попадають +- в обіцяні терміни.

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Довелося теж побувати на будові ювелірного, йдуть фінішні етапи, нажаль фото не мав з собою можливості зробити, самий верхній поверх буде власністю власника, що там буде тільки йому відомо, йдуть штукатурки, лічильники, двері на черзі .. Загалом окрім чеських шклоблоків на яких наголошував ігор, особливого нічого так не вдалося побачити, можливо ближче до здачі коли підїзди і коридори стануть світлішими можна буде зробити висновки, бо наразі багато бруду, темно .. З планування сподобалося вікно у ванній кімнаті, два ліфти, балкони так звані зони для куріння .. Багато акцентів робилося на підсвітці знаку ювелірного який буде на даху :) ціна незалежно від кількості кімнат, поверху, хоч то дві однокімнатні квартири є 870 уо що є великим плюсом але те що курс по 13.5 ... Також дуже гучно працюють вентилятори на даху заводу поряд , ігор казав що це все ліквідують .. Вигляд з вікна .. Якщо порівнювати з демнянською то гірший так як багато промислових будівель, але частина зелені є і мабуть таки там залишеться так як зі слів ігора будувати поряд вже не будуть , газова труба яка проходить поряд цього не дозволяє ... Резюме, якби при однаковій ціні довелося обирати між демнянською і ювелірним вибрав би демнянську, хоч ювелірний і має своє великі плюси .. А загалом майже все розпродано тому всім нам вдалих ремонтів :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Grek

Grek Well-Known Member

Що вже не 900, а 870?о_О

6. kritikm

kritikm Well-Known Member

Вона і була 870....

7. Grek

Grek Well-Known Member

Ага щас... Ще місяць тому була 900 і жодного долара нижче, без ніякого торгу. Знаю точно, бо довший час розглядав цей варіант але через непоступливість і позицію щодо курсу долара відмовився від нього. Уявляю як воно тим покупцям які купували скоріше, і платили 900, а зараз вже при майже зданому будинку 870.

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Точно продають за 870$ за м², щойно уточнив. Напевне, реалії ринку таки дещо вплинули на ціну. Для нових покупців це плюс.
    В гривні 900 $ при курсі 13 ціна така ж як 870$ при курсі 13,5.

9. Grek

Grek Well-Known Member

тепер хто платив 900 або 930 доларів може сміло вимагати як мінімум якісь додаткові опції для квартири в якості компенсації і встановлення справедливості.

10. vincitore

vincitore Member

А курс фіксований? 13,5 і все - незважаючи на коливання? Тобто не по міжбанку, не по НБУ, а фіксований?

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

vincitore, я платив по курсу міжбанку на момент проплати. Курс не фіксований був.

12. Grek

Grek Well-Known Member

В ідеалі вони хочуть аби покупець платив доларами. Можуть брати і гривнею але не по курсу НБУ чи якогось банку, а по курсу тому по якому продають валютчики. Принаймі так було місяць тому. Можливо зараз інші умови...

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Був сьогодні на будові. Всередині штукатурять все, хоча ще все сіре. Вибрав підвал.
    Ще роботи є багато, але рух є. Я в більшості задоволений. Хоча сходова клітка трошки по-дибільному спроектована (йдеш по сходах на верх, виходиш на балкон, заходиш знову в дім) але це моя особиста думка.
    Планую десь в жовтні по трошки починати ремонт, якісь базові речі.

14. denverod1

Вони продають в доларах, їх не цікавлять коливання гривні, хочете шукаєте де дешевше купити долар, є фіксована ціна а далі ви йдете у банк і по курсу банка переводити еквівалент на рахунок ювелірного .. Розтермінування можливе на кілька місяців, така собі поступка, це варіант для тих хто хоче відбити різницю в 30 уо, ставите на депозит під 11% на кілька місяців ..

15. Grek

Grek Well-Known Member

ось це якраз треба уточнювати. бо коли я хотів купувати то озвучили по курсу "чорного ринку" а не банку, а різниця складає зараз доволі суттєво - майже у всіх банках курс 12.9 - 13 і долара зазвичай нема, а у валютчиків десь по 13.70 і вище.
    о того краще не радьте людям, бо і так частина банків віддає валютні депозити гривнею, а за кілька місяців взагалі невідомо що буде.

16. denverod1

Вони мають рахунок в банку з яким співпрацюють, відповідно ви кидаєте гривні на рахунок ювелірного у банку де відкритий рахунок ювелірного і фіксується ціна на момент перерахунку, з тої платіжки йдуть податки державі, валюту звичайно живою ніхто не тримає бо її як такої ніде нема .. А якщо вони завищують курс від того який є у той момент в банку в якому відбувається перерахунок, то це вже .. Жлобство мабуть :)

З депозитами теж потрібно знати , чи є заборона нацбанку на зняття обмеженної кількості чи можна всю суму не знімаючи перерахуватм на інший рахунок ..

17. Grek

Grek Well-Known Member

За долари і оплату я вже писав і повторятись не буду. Те що ви пишете це в ідеалі як би мало бути, але зараз схема трохи інша (думаю колись вона була така як ви описуєте, але теперішні реалії внесли свої корективи).
    Щодо заборон нацбанку - то вони вже є давно і більше еквіваленту 15 тис. грн. в день забрати не можна і то при умові що вони є в банку. А у вересні нацбанк видав іще одну цікаву постанову, за якою деякі банки можуть видавати не доларами, а гривнями, причому по курсу купівлі.

18. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

може мені хтось щось розказати про підвал):uanew:

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

20. denverod1

Можу по підвалах хіба порадити те що нам радили, якщо будете зберігати картоплю то краще брати без віконця, у нас наприклад 3.6 м то розміри дозволяють ровери запхати і по дві сторони поставити полички , тому враховуйте для чого він вам буде потрібен

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)