Жінка за кермом.

Discussion in 'Про авто' started by Samojlovu4, Jun 30, 2008.

1. Среди женщин таких, кто способен водить, гораздо меньше, чем среди мужчин. :pardon: У меня папа водит, у него спросите, к примеру, а впринципе, практически у любого мужчины.

2. mavka

mavka Well-Known Member

:) добре, візьмемо інші здібності - для порівняння.
    хто краще танцює, - чоловіки чи жінки ?

• Подобається Подобається x 3
  3. Фесько

Фесько Well-Known Member

Ой-ой, зате вони дужо старанно доказують, що їх нема. :crazy: Завідна, мабуть :)))

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А це тому, що жінок водіів набагато меньше , ніж чоловіків.У мене прабабуся була професійним шофером, любого чоловіка за пасок заткнула б.
    На мою думку. жінки набагато акуратніше і спокійніше ведуть себе на дорозі(я не говорю про блондинок!).Серед чоловіків багато хамів і просто самовпевнених .

• Подобається Подобається x 6
  5. Полковник

Полковник миється в бані

в (пробел) принципе!

• Подобається Подобається x 2
  6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А все таки краще вислухати дві сторони.
    За моїми спостереженнями, дурнів за кермом вистачає і серед жінок, і серед чоловіків однаково,
    сьогодні просто на дорозі бульша кількість невпевнених в собі жінок-водіїв, через те, що їздити за кермом жінки почали активно років 5 тому,
    жінки гірше реагують в критичних читуаціях, але ті ситуації в основному створюють мужчини-водії, а не жінки, в яких манера їзди більш виважена.
    А долати стереотипи - то справа часу,
    в нас на то підуть десятиліття...

• Подобається Подобається x 4
  7. А по моим наблюдениям, среди женщин таких больше. :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

:haha::haha::haha:
    "Мнєніє" добре висловлювати коли воно є, власне. А в даному випадку це звичайне мавпування :crazy: і множення чужих стереотипів.
    Було б ще не зле дати розгорнуту відповідь - які самі спостереження ви проводите, статистично їх підтвердити. В вас в сім"ї хоча б машина є :))).
    а мінус за це
    не мавпуйте чужих дурниць, тим більше, що до водійства це не має жодного відношення. Вживання слів, значення яких не розумієте - не від великого розуму, так само як і категоричність в темах, про які не маєте зеленого поняття.

• Подобається Подобається x 6
  9. Alias

Рибко. мені багато доводиться їздити автівкою з татом, з Максом їздила, маю багато знайомих з машинами. але ні від кого не чула про негативне ставлення до жінок-водіїв.То все твоя вигадка .Якщо водій нікудишний . то немає різниці якої він статі.Он у мене дядько в Одесі заглох на трамвайних рельсах, так він до того розгубився, що не знав куди дітися.А його дочка. спокійнісінько розлулила ситуацію.Хоча водійського стажу у неї рік, а в нього років 25.
    Так шо не нада ля-ля:))

• Подобається Подобається x 8
  10. Хотя бы есть. Уже давно.

А это уже я у многих форумчан заметила: как только они не согласны с моим мнением, пишут: ты ничего в этом не понимаешь. Отмазку другую придумать не могут. :haha: О том, что я не понимаю, я не пишу. Никогда. Так что эта отмазка не пройдёт. Я пишу по своим собственным наблюдениям, наблюдениям моих родных, знакомых. Может, они отличаются от ваших. Но пишу я то, в чём сама убедилась. И про то, что я обезьянничаю, расскажите кому-то другому. :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  11. irushka

irushka Well-Known Member

У мого чоловіка теж нема такого стереотипу, каже, що багато залежить від досвіду за кермом, бо сам їздить лише 3 роки і добре пам`ятає як вчився їздити і як хвилювався постійно в місті. До речі, він мене навчив більше їздити, ніж іструктор з водіння, бо має спокійне ставлення як до жінки за кермом, так і до новачків, а іструктор своїми дурнуватими підколками викликав бажання ніколи більше за кермо не сідати. Легко і ефективно вчитися, коли в тебе хтось вірить.

• Подобається Подобається x 7
  12. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Так сама переконалась, чи все таки це спостереження рідних і знайомих :)))
    Та тут і розказувати немає чого, варто просто дописи почитати. До речі ви теж пробуйте їх хоч деколи перечитувати перед тим як постити.

Наскільки я зрозуміла Рибка за кермо ніколи в житті не сяде :))), бо зразу автоматично стане
    :preved:

• Подобається Подобається x 8
  13. Usmishka

Рибка себе позиціонує як лідер,
    тому намагається заручитись підтримкою в чоловіків, в першу чергу,
    але в даній темі прикро вислуховувати дурнуваті стереотипи від людини, яка не керує автомобілем,
    я коли їздила теж в основному з батьком, мала схожі з вашими думки,
    тільки останні декілька років зрозуміла, що їздить він шалено, купу порушень, і образ, бо всі йому заважають,
    і можу визнати, що то просто брак водійської культури,
    а в Вас Рибка, ще й просто культури

• Подобається Подобається x 7
  14. Не сяду, потому что это не моё. :pardon:

15. Alias

А не кажи "Гоп":)

• Подобається Подобається x 4
  16. Да нет, это слишком большая нервотрёпка и ответственность, имхо. Не для каждого.

17. Usmishka

Порівняно з громадським транспортом - то просто заспокоює,
    ви не їздили в львівських маршрутках - то не метро

• Подобається Подобається x 5
  18. Я ездила в киевских маршрутках. И знаете, что заметила? Именно легковушки создают пробки. Если бы люди чаще пользовались общественным транспортом, пробок было бы гораздо меньше. Я не думаю, что стоит каждый день без особой надобности пользоваться машиной. А так конечно: уже в 14 лет некоторые ухитряются водить - хотят быть модными, крутыми, понимаете. :ireful1:

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та який сенс у мінусах. Я вам просто бажаю, колись сісти за кермо. В нашій Україні, де пошесть власне тих, хто інакше довести, що "він мужик" не вміє, як
    А то ви зараз живете собі безпечно, то й погляди категоричні. Все чорне й біле. Матимете сім'ю, потому дитину, все само стане, де треба.

Експерт у всіх питаннях. І то у 18. Що ж то далі буде. ;) :)))

Last edited: Jan 20, 2009
    • Подобається Подобається x 5
  20. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Гм, зазвичай прослідковується така штука.
    Коли ти пішохід: Понакуповували тут машин, понаставляли, пройти нема де, їдуть на червоне світло, от-от зіб'ють.
    За кермом: йой, та ті пішоходи так під колеса і кидаються, переходять на червоне, вискакують. А тоті малолєтки понакупляли батьки машини, права купіл а єздіть не купіл. А маршрутки - то взагалі, зарізають, витискають, зупиняються де не попадя.
    Коли їдеш в маршрутці: гай-гай, понякупляли собі машин, най їздять громадським транспортом, ато самі пробки. І так жахливо їздять!!! Та пропусти маршрутку, не бачиш, скільки народу їде.

При чому все залежить від того, по яку сторону барикад ти в даний час. :crazy:

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)