Жінка за кермом.

Discussion in 'Про авто' started by Samojlovu4, Jun 30, 2008.

1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

якби вони дали р/р на який можна було б гроші перерахувати, я б сплатила, а дозвонитись туди вже який день не можу, то трубку не беруть, то того дядька нема і шо робити? :scratch_one-s_head:

2. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Так отож, маханини не менше

3. Малесенька

згідна, але....

согодні зробила висновок, що пора мені в блондинку перефарбуватись:smile:
    сьогодні скоїла ДТП, хоч не серйозне, але сам факт:cool:

пора мені права забрати:pardon:

4. А я бы никогда не решилась водить машину. Сама к женщинам за рулём отношусь неодобрительно.

• Подобається Подобається x 1
  5. Зануда

Зануда така зануда

Ну и зря.
    Пи.Си. Якщо хтось не здатен керувати авто сам, то це не означає що інші особи тієї ж статі також не можуть чи не повинні цього робити :)

6. Mariya

Mariya Well-Known Member

:beee::beee::beee:

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

А мені пофіґ , чесне слово.
    Їде собі жінка чи хлоп , тай їде.
    Другий раз в трафіку не звертаєш уваги . Хіба що хтось запомалу їде.Обганяєш ... і це жінка.Філіпінка , китайка на новім вені (пeреважно) вчіпилася двома руками за руль і їде по всіх правилах цього відрізка дороги.Обігнав і поїхав дальше.
    А є бичес , бо інакше не назвеш - місцеві . Сидить на тепефоні. і не дасть обігнати.То таких підрізаю, СПЕЦІАЛьНО.NO SHIT FLY AROUND (wish i can fly!).
    А сьогодні одна їхала на Гаммері 2 і ще тягнула прицеп(видно чоловік послав) , то вчіпилася бідака двома руками за руль і в зоні free way (110km/h) їхала 80. в другій лінії. Хлопаки на траках ( а зона була будівельна , багато мужчин до дому вертається) підїзжають вирівняються щось там помахають руками , обганяють і їдуть далі.А вона втупилася, тільки перед собою дивиться.

Last edited: Nov 1, 2008
    • Подобається Подобається x 4
  8. Doc.

Doc. Well-Known Member

В наших краях популярні personalized, special license plates .., вчора нехотячи познайомився з власницею авта номерний знак якого був ТАНЕ4КА.., трохи раніше була ZYZANKA, наклейка біля номеру про те що вона чешка, дуже зручно...
    Хтось з дівчат питався про якусь оригінальну наклейку щоб виділити авто- SMART BLONDE .., або- MY NEXT HUSBAND WILL BE NORMAL, правда не оригінально..,:scratch_one-s_head: зате всім жінкам буде подобатись.:)

9. Это большая ответственность. Немногие женщины имеют "хватку" для вождения. А многие создают аварийную ситуацию, когда за рулём красятся или болтают по телефону.

• Подобається Подобається x 3
  10. Я не хотела никого обидеть. Может, вы водите хорошо. Но многие женщины - плохо.

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ну, плохо не плохо, но...

Одного разу я зібралася перейти дорогу. Зелене світло, купка людей переходить, і я теж помаленьку йду за всіма "в хвості", бо з великим вагітним животом якось незручно було поспішати. Тут одна машина рушає раніше, ніж загорілося червоне світло, і суне прямо на мене! Я змушена була швиденько прошмигнути перед машиною, а та мадама-водійка як стукне по керму кулаками зі злості! Це була знайома викладачка з універу. А я подякувала Богу, що не зашпорталася і не гепнулася посеред дороги.

12. Нда....... Ещё б чуть-чуть и всё... А эти водители зачастую уклоняются от ответственности.:nea:

13. Малесенька

не згідна. це все відносно і залежить від самої людини. наприклад я відповідальності не боюсь і готова відповідати за свої ті чи інші вчинки по всій строгості закону і людської відповідальності. адже якшо щось накоїла, то полюбому шило з мішка вилізе (провірено мною)

14. Вы человек честый. Я рада.
    А сколько было случаев, когда сбивали людей, а потом убегали или откупались? Вот недавно в Харькове один "крутой" на трамвайной остановке нескольких человек сбил насмерть.

15. Малесенька

так, але от сумління і совість не відкупиш, прийдеться з цим жити, а це не так і легко. коли в ночі жахи сняться чи коли прокидаєшся в холодному поті...
    адже з добром жити значно легше, і не чекати шо тобі хтось колись також добром віддячить, адже люди різні бувають. і без мене в цьому світі багато ненависті, зла і всього не хорошого...

• Подобається Подобається x 2
  16. :)Наших толстосумов это не волнует. Откупились и забыли. Где у них душа? Им плевать, что они кого-то задавили. Главное - чтобы бабло было:cool:

17. Малесенька

це жахливо!!! але в кожної людини є своя самостійно встановлена планка. я впевнена в тому що кожна людина відповість за свої вчинки чи то на землі чи то перед Богом. особисто я вже, за все зло скоєне мною, відповідаю.

18. Вы чувствуете свою ответственность в полной мере. Если бы все были такие!:girl_angel:

19. Малесенька

я зовсім не така:girl_angel:
    а більше схожа на :diablo:
    можли у вас складається така думка тому, що я самокритична?

20. irushka

irushka Well-Known Member

Хотіла я навчитися водити машину. Закінчила курси, правила сумлінно вивчила і ще й чоловікові розказую як треба їхати, з керуванням теж начебто розібралась, сама ніби не дурна (і вже не блондинка), але через цей стереотип відносно жінки за кермом боюсь їздити... Все здається, а якщо дійсно жінка не може так як чоловік зреагувати в складній ситуації, створю якусь небезпеку на дорозі, чи десь запанікую... ні, не хочу такого... І гріх не їздити, коли і права і машина є. Що робити? Напевно не читати цю гілку, а сідати за кермо і набувати досвіду.

До речі, Занудо, ти як після курсів, їздиш?

а де твій аватар? :)