Зеленський і КО

Discussion in 'Політика і політики' started by VasMT, Apr 10, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та так,так...а Васькам підказує куди міни класти,жеби потім віднайти їх і на базар відвезти.Як шо шось не так,то...йой,та то баба помилила сі!От хитродупа система...а Головнокомандуючий повість:- А я шо, я по-Вікіпедії тут ні при чому!:haha:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Константин Нескоромный
    1 min ·
    Щодо перебігу подій, якщо вибори відбудуться влітку.

1) В раду зайдуть: СН, за життя, голос, БЮТ, ЄС +/-, смешко +/-, оппо +/-.
    2) СН буде або мати 226 самостійно, або з БЮТом, і цього буде досить.
    3) Танки не мають покинути бокси (с) ЮВТ, тому ми визнаємо що в нас громадянська війна, і сили треба розвести.
    4) надамо автономію ордло. За життя допоможе знайти 300 голосів за зміни в Конституції.
    5) також можуть з Конституції прибрати шлях до НАТО та ЄС.
    6) Ордло буде право впливати на зовнішній вектор України
    7) Україна підпише нові ганебні угоди щодо постачання газу та транзиту, за ціною вищою за ринкову.
    8) Відмовиться від 2.5 млрд доларів за позовом до Газпрому
    9) ЄС знімає санкції, економіка РФ починає зростати, проблем в них не має.
    10) Відміняють закони про мову, в армії розпродають надлишкове майно.
    11) МВФ грошей не дає, гривня зніцінюється. РФ надає кредити, або оголошується дефолт.
    12) У всьому звинувачують попередню владу яка посоріла братні народи.
    13) за два роки Україна втрачає суб'єктність, і по розвертається до ринку рф. На ключових посадах - росіяни або агенти.

Це все буде коштувати мільярдів, тисяч життів, та років ганьби та окупації.

А ви скажете - ми сподівалися, але нас знову обманули. Але Вова хороший, то оточення погане. А ми сподівалися...

Ви продаєте і зраджуєте країну. І ви знаєте як це буде.

5. Вибори влітку - антиконституційні.
    Вибори влітку - оформлення втрати держави.
    Вибори влітку - це делегімітизація РАДИ і запуск процесів яки призведуть до великих втрат.

Стратегічно, ці вибори не вигідні Україні. Стратегічно, ми втратимо не 5 років.
    Стратегічно, ми не потрапимо в ЄС до 2025.
    Стратегічно, ми вже однією ногою в рф.

А люди кричать як суіцидальники - гірше не буде.

Але люди, готові продавати принципи за обіцянки - не заслуговують на нормальне життя.
    Шкода тільки тих, хто бачить, розуміє і намагається не дати зробити контрольний постріл.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Наскільки інколи смисл заголовку відрізняється від суті, викладеній у тексті під цим заголовком.
    Приклад.
    «Без этого не обойтись»: у Зеленского впервые заговорили об отмене субсидий | FaceNews.ua: новости Украины
    Що подумає людина, яка прочитає цей заголовок?
    Певне, те що і я подумав. В тексті має йтися про відміну Зеленським субсидій. Але (присядьте, Хомчин, присядьте і заспокойтесь!) в тексті написано:
    Там же.
    Зараз, думаю, порохоботи рознесуть на хвостах та інших частинах свого грішного тіла, що мовляв, Зеленський задумується про відміну субсидій, як людям жити, питання субсидій не повинно навіть обговорюватися, це все одно як обговорювати питання здавати чи не здавати території. Багато чого можна буде ще накалякати. І накалякають.
    Я, можливо, ввечері перегляну, що Хомчин накалякав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Юрко НОТОЦО

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як тепер порохоботи заспівали. А перший візит Бойка, коли я писав, що про політ не міг не знати Порошенко, мусить бути за таке, хоча би допит в СБУ, а Хомчин кричав, що демократія, Порошенко хороший. Знову двозначність.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  9. Lanktocha

Вже були ваші страшилки, як буде президент не Порошенко, то Путін нападе, зелені чоловічки по Львову будуть ходити, що справдилось? Не потрібно зразу найгірші сценарії. Новий майдан владі не потрібен.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

+100500

Там справа навіть не в Бойку, а в Медведчуку.
    Порошенко тоді тупнув ніжкою і сказав Грицаку перевірити Медведчука. Де результат перевірки?

11. Lanktocha

Та і Медведчук - не лопух, якщо на жаргоні, криша у нього серйозна, нехай слабо віриться в арешт, але допити, конфіскація майна - могли бути.

• Тупо Тупо x 1
  12. Юрко НОТОЦО

Не ходити,а висіти будуть на карпатшьких соснах,о-о! :pardon:

13. ІгорМ

В разі розслідування справи Медведчука навіть сам факт, що Порошенко чогось ХОЧЕ і, /головне!/, щось МОЖЕ, значною мірою вплинув би на перебіг подій.

А так Порошенко виявився звичайним поцом і баригою, котрому історія надала шанс щось зробити, а він взяв і все просрав.

14. ІгорМ

View: https://www.facebook.com/latansky/videos/10156474902002239/

зі

Я в кіні почув цікаве слово, для мене нове "холакратія". Тіпа, в "Слуга народу" зокрема і в Зеленського загалом це головний вектор

ззі

почитав про цю Холакратія — Вікіпедія

фі, я так живу і працюю вже більше пів-століття, але не знав, що воно так називається :)))

Таки так, все придумано до нас ;)

Last edited: Jun 9, 2019
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Юрко НОТОЦО

Ігорку,народний депутате. Гебреї всі...Всі мають однакову іудейську ментальність і негативне ставлення до незалежності України,яко держави.
    Хто не погоджується в цім відношенні з ними,ну то той антисеміт,або...бандеровець.А я...я галичанин!:mocking:
    А Ви хто...зелений пуголовок,чи шо?:)))

upload_2019-6-9_10-53-9.png upload_2019-6-9_10-57-29.png

Стара катреняка...

Петрусю на завтра.jpg

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я колись чув про такий підхід до роботи, але слово якщо і чув, то забув.
    Це - цілковита протилежність "вертикалі", яка має місце зараз в путінській Росії.
    Коли всі люди, поставлені на державні посади Путіним, чекають на його вказівки і бояться проявити ініціативу, бо "инициатива наказуема".

Я думаю, що Зеленський, виходячи із цього, розжене всілякі там адміністрації Президента різних рівнів. Всі ці адміністрації, де керівники адміністрацій призначаються президентом і бояться виключно президента (за винятком Саакашвілі, який вважав за потрібне діяти так, як йому це здавалося правильним, і що трапилося потім із Саакашвілі, ми знаємо).
    Мають бути лише місцеві ради різних рівнів і виконавчі комітети цих місцевих рад, які виконують постанови місцевих рад.
    Якщо через село іде, наприклад, дорога республіканського значення, а у селі є гроші, щоб полатати ту дорогу, то не чекати, допоки кабмін розгляне це питання, спустить певну суму на область, а область, можливо, трохи залишивши собі, почне латати ту дорогу.

Я знаю одне село, де дорога, що відгалужується від дороги обласного рівня - гладенький рівний асфальт, хоч яєчком покоти, а основна дорога, розбита хурами, регулярно збирає податки з жителів села у вигляді відірваних глушників та розбитих ШРУСів.
    І там голова сільради, який не краде, давно б виділив певні кошти і поремонтував ту "не свою" дорогу, але його посадять за нецільове використання коштів.

Ви помітили, що Зеленський до цих пір не призначив жодного главу місцевої адміністрації, не проявляв жодної ініціативи з цього приводу, хоча
    Можливо, Зеленський і не рипається, бо Кабмін не подає. Але кого Гройсман може подати, залишається лише догадуватися. Гройсман уже сам у політичному плані "на тонке пряде".

• Інформативно Інформативно x 1
  17. ІгорМ

Так от, ми десь тут говорили про ніби активного активіста @Sandy

На зараз маємо таке
    [​IMG][​IMG]

тобто останній раз він промовив у П'ятниця у 12:57 "
    Зеленський і КО
    Господи, який же зебанат...:bad:

потім мовчав, а

Ну, "активність" це трохи перебільшено ;)

зі

а @Мих бере і каже ;) :)))

• Тупо Тупо x 1
  18. Юрко НОТОЦО

upload_2019-6-9_11-27-1.png
    upload_2019-6-9_11-30-25.png

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Thread Status: