зцілення

Discussion in 'Християнство' started by plastic, Feb 9, 2014.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Я помітив, що вам трудно...:mocking:

2. ovod

ovod Well-Known Member

ну по вірі вашій......а далі же яка віра...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Овод, при чому тут я?

Прийшли люди, лікували хвору, значить вірили, що вилікують - не вийшло. А мене, з моєю вірою там і близько не було.

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

А Левкові смішно:

а дитина далі хвора.

А Левко не вірить, що хвора, каже, що в Письмі сказано, що мала б вилікуватися... не вірить.

4. ovod

ovod Well-Known Member

ні при чому....це Ісус говорив...вроді...
    знач така зараз віра....от і все...

• Подобається Подобається x 1
  5. Levko

Levko Well-Known Member

От овод розуміє, що все залежить від віри...
    Все дуже просто. Людина може мати віру на зцілення хребта, чи голови, чи серця, але не має наразі віри на зцілення від епілепсії.
    Мих не може зрозуміти ніяк, що у вірі можна зростати...:)

6. Levko

Levko Well-Known Member

Аналогічно і учні Ісусові "вірили, що вилікують- не вийшло":

Матв.17:16
    Я його був привів до учнів Твоїх, та вони не
    могли вздоровити його.
    :)

Учні не змогли оздоровити дитину і, зауважте, Миху, цей випадок стався після того, як апостоли були послані Ісусом між люди, де вони зціляли хворих, виганяли демонів, робили інші чуда... А тут не змогли. І що? Ісус їм докорив, і пояснив, що через невірство своє вони не змогли цього зробити.
    Виявляється, що у вірі можна навіть ослабнути, бо учні маючи уже практику по по зціленню не змогли вздоровити хлопчика...
    І ніхто їх клоунами не називав, Миху... ;)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Клоунада полягає не в тому, що ви описали, а в тому, що ви сховали.

А сховали ви те, що апостоли, не залишили хлопчика хворим, подібно, як ваші кинули ромкову дочку. Мовляв, ну не вийшло, ну бувайте, а ми підемо лікувати далі.

Якщо ви не вилікували і кинули хвору, то який висновок? Ви прославили Боже Імя, чи навпаки - знеславили? Ви не можете називатися ближнім до хворої, бо ближній би вчинив, як сказано в Письмі. Ви ж просто кинули її.

8. Levko

Levko Well-Known Member

До чого тут я- це по-перше?
    По-друге, не апостоли прийшли до Ісуса, а батько дитини прийшов до Ісуса.
    Це велика різниця. Апостоли тільки пізніше, залишившись на самоті спитали, чому вони не могли вилікувати дитину.
    Читайте уважно Писання, Миху...:)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви ж у це вірите буквально.

Цікаво... підказка для Ромка, якщо так.

А отут важливо вияснити ще одну річ: що було перше: випадок з тим хлопцем, чи Матвія 16:17 ?

10. ovod

ovod Well-Known Member

які люди смішні....шо було курка чи яйце....чи скільки на голці поміститься...по-моєму це брєд....
    тут або є віра зробити то або нема.....все інше просто пусті слова....

11. Levko

Levko Well-Known Member

Я радий що ви нарешті зрозуміли, що то не була ніяка клоунада і ті люди, котрі моляться за хворих не є клоунами, як ви раніше розривалися...:)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-моєму, ви просто не вїхвли про що мова...

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Одна справа, коли людина молиться за іншу людину, а інша, коли людина переконана, що її молитва - це як наказ для Бога.

"Хай буде воля " розповсюджується і на хвороби.

13. ovod

ovod Well-Known Member

і слова від цього перестануть бути словами? і зоряна від того вияснення виздоровіє?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

не зрозумів.

15. Levko

Levko Well-Known Member

Звичайно, що розповсюджується, бо зцілення то і є Його воля завжди...:)
    Тому Петро і говорив так впевнено- в Ім"я Ісуса, встань і ходи!

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, по-перше, і чудесне оздоровлення Ісусом, а потім його апостолами - це не була самоціль. Це було чудо. І це не було шарлатанство на кшталт вашого відео. А найперше, головною зброєю були не чудеса, а проповідь Євангелія. А чудеса - це був доказ що Євангеліє є силою Божою.
    В вас церкві нема хворих на невиліковані хвороби? Термінальною стадією раку? Інших хворих, яким лишилось жити кілька місяців а то і тижнів?
    І багато ви чули прикладів повного оздоровлення?
    На вашу ж думку воля Божа є повне оздоровлення... А може ваші шарлатани не туди ведуть? Задумайтесь, Левку... Павло казав, якщо ми маємо надію на Бога тільки в цьому світі, ми найнещасніші створіння. Чому, ви думаєте? може є щось вище?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так сказав Левко?

Де то написано?

Вирівнювати ноги, лікувати насмарк - ось де можна себе проявити, а рак... то таке...

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, та ноги були рівні. По крайній мірі вони які були такі і залишились. ;) Нема інших проблем, справжніх хворіб? І навіть більше, а це не є спекуляцією на імені Бога? Не спокушають вони його?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж думаю, що це спекуляція.

Мета - показати які ми праведні, бо написано, що праведних будуть супроводжувати чудеса виздоровлення, от вам і доказ: ми праведні.

По суті, це перетворення віри у духовне спасіння - у "лікування" недуг.

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

Я думаю, справжні хвороби є, нема там справжніх цілителів. Під Львовом подібне є в православній церкві...

20. ovod

ovod Well-Known Member

пізніше якось детальніше розпишу....

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

а хіба нє?

---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

а....ви приверженець страдань ради кращого там.......на мою думку..це хибний підхід....

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

самонавіювання...є таке....хоча це їх проблеми....головне шоб іншим не шкодили....

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

як думаєте...хвороби не є деяким показником хворобливої душі? ну якшо це не перевірка.....

а де твій аватар? :)